Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Mé ez titok volt????

Nem nem trombitával lesz, hanem gyűjtődobozzal...

Szóval akkor ez az a hengerenkénti pillangó.Plussz gondolom sallangjai.

Fékek?Cserézed?vagy marad a gyári?(ha egyáltalán az van)

Elküldve
Hát akkor vagy ma 7-ig, gyere, vagy szerdán 12-ig, mert csak félnapozok, hogy legyen valami a pudvaládámból...(by Dark:-) )

töki!

dont P Redi az én vasam is lepudvaládázta....

ma 7ig tutti fix nem joe, me' elvből 6ig workin after dat go home than meetingem one...

so akkor szerda lesz... de az ugye nem szerda dél hanem éjfale :?:

Elküldve

Egyébként ezeknél a hengerenkénti pillangóknál hol van a levegőszűrő? Vagy nem is kell? :wink: És a légtömegmérő? Vagy az sincs? (meg computer se?!) :shock:

Elküldve
Geri!

Az a 12 az dél...

Ha úgy alakul holnap nem tudnék érte menni???

csak mos' látom :oops:

akkor fixáljuk le mert akkor behozom magammal :wink:

Elküldve
Vidd be, oszt majd csörgünk megyünk, de ne hagyd otthon....

okéjj brádör

csak fenn áll a veszélye h elfelejtem... alig 3 napja tartó alkohol túrám nem akarodzik ma este sem abbamaradni ;)

nade minden tőlem telhetőt megteszek - amig hazaérek megpróbálom nem feledni :lol: :wink:

Elküldve
Akkor ha az asszony azt üvölti, hogy TEDD BEEEE, TEDDDD MÁR BEEEE, akkor rohanj, és dobd be a csomiba azt a szar koptatót...:-)

hát ha te koptatónak hívod brádör :roll:

de ahogy érzed teljesítem a kérésed :wink: ;)

Elküldve
Akkor most rakd beeeee....

miva tessvír :?:

jahogy vettem mejek ki garage pucc és elpakolom...

reggel bánkbá leszek meg osztrák kollegkkal jópofilok olyan 10ig utána joe vagyok eee

Wolfi azt néztem én is okos megoldás ;)

az mijjen szép lenne h c20let+gáz :lol:

Elküldve

Léptem nyaralni. Mindenkinek további jó fórumozást és GSI-zést. 1 fehér gsi-vel kesebb rohangál majd mostanság az utakon (az én jószágom pihen) :wink:

Bye all..............

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.