aztec Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 bazz isti nincs jobb mint masokat baszogatni? :D nincs mást baszogatni mint az ártatlan fórumozókat :?: :lol: klasszikus Samuel L Jackson: Isti úgy nézünk ki mint 1 picsa? NEM Akkor meg ne baszgass eeee :) Tegnap szép ídő révén gsi és góf4 hekkelés közben jött látogatóba egy nem klubbos jövevény :( Láttam kutyám rohan fel alá s elkezdtem nyomozni mé... Ennyit láttam majd közelebbről és be is ült drájverkedni szó nélkül, csak nem tom hogyan jött bé a kertünkbe... [left:a6626afe15]http://wessyde.uw.hu/DSCF2188.jpg[/left:a6626afe15] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 törném el mind4 lábát ha az én üllésemen ugralna a kutty :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 törném el mind4 lábát ha az én üllésemen ugralna a kutty :) csak a pingvinekre bux :?: :lol: nem vicc3en kivül tucc jó riasztós elektrikkes mester vagy céget? mert a kocsim rosszabb mint a bermuda3szög ebből a szempontból.... 2 moci leégett qrvára sztochasztikusan nyilik és tsai... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 törném el mind4 lábát ha az én üllésemen ugralna :lol: :arrow: én inkább ugrálnék vele :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 ....nincs mást baszogatni mint az ártatlan fórumozókat :?: :lol:....:D :) :( :D ....Akkor meg ne baszgass eeee :D.... Legközelebb ne aprózzátok el, hagyjátok ki a lánglovagokat és nézegessétek egybőől a www.patologia.hu oldalt...eeeeeeeeehhhhh ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 most Ist a sok hülyeségen kivül ezzel mi a baj SZERINTED? nem hullákra gerjedünk, csupán szeressük a vezetést, az autókat és ennek kapcsán igen érdekes ezeket végignézni, h melyik autó mennyire törik, mi történhetet átbeszéltük meg ilyenek ezen mi olyan bébi dzsúzzz furcsa hogy recsegni kell róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Sziasztok! Több hét után eljutottam oda , hogy szétszedjem a Motronic-ot és bele tegyem azt a nyomorult tuning chipet. Sajnos kiderült, hogy az én motronicom száma, típusa jóval újabb mint amelyikbe a chip jó ;) Minden különbözik, még az EPROM-on található lábak száma is. Úgyhogy ha valakit érdekel: Tuningchip EVO 1 : Vectra A (és 4x4) C20XE Bj 89-93 Calibra A (és 4x4)c20xe Bj 90-93 Cadet E C20XE Bj 89-92 Astra F C20XE Bj 92-95 2,0 16V (150 HP) Befecskendező elektronika: Bosch Motronic M 2,5, unit number 0261 200,191 (nekem ez a szám volt más és nem is stimmelt bele az EPROM) Ez egy EPROM chip Opel 2.0 16v ‘GSI’ C20XE ECU-hoz. Ez egy eredetileg Vectrahoz optimalizált szoftver, nincs a maximumra hegyezve. +18 LE és +19Nm!!! 150LE to 168LE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Aztec: látom jól szét van kapva a vas. vmikor felhívlak majd központi vezérlő ügyében. holnap gondolom melózol? Kedden vmikor? egy röff esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Sziasztok! Több hét után eljutottam oda , hogy szétszedjem a Motronic-ot és bele tegyem azt a nyomorult tuning chipet. Sajnos kiderült, hogy az én motronicom száma, típusa jóval újabb mint amelyikbe a chip jó ;) Minden különbözik, még az EPROM-on található lábak száma is. Úgyhogy ha valakit érdekel: Tuningchip EVO 1 : Vectra A (és 4x4) C20XE Bj 89-93 Calibra A (és 4x4)c20xe Bj 90-93 Cadet E C20XE Bj 89-92 Astra F C20XE Bj 92-95 2,0 16V (150 HP) Befecskendező elektronika: Bosch Motronic M 2,5, unit number 0261 200,191 (nekem ez a szám volt más és nem is stimmelt bele az EPROM) Ez egy EPROM chip Opel 2.0 16v ‘GSI’ C20XE ECU-hoz. Ez egy eredetileg Vectrahoz optimalizált szoftver, nincs a maximumra hegyezve. +18 LE és +19Nm!!! 150LE to 168LE honnan lehet kideriteni a számot? és kb mennyit kérnél érte? (azaz a feléből mennyit engedsz? :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 A szám Motronic doboz hátoldalára van írva. Anyós oldal, lábnál kárpit alatt, kesztyűtartó magassága. Két tizes csavar fogja, és két szintén tizes műanyag anya a motor irányába. Kicsavar, Leszed, Csatlakozó ki. Motronic doboz egy fém tartóba van csavarozva, az is leszed és ottan figyel az a bizonyos szám a dobozon. Magát az EPROM-ot se nagy mutatvány behelyezni ha jó bele. Mondjuk olyan 15e körül odadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 CHIP TUINING? Szopóka ,nyalóka.................... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Aztec: látom jól szét van kapva a vas. vmikor felhívlak majd központi vezérlő ügyében. holnap gondolom melózol? Kedden vmikor? egy röff esetleg? Az a tréfás,h a 7en 6ig melózom minden nap :wink: Utána elvileg jó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Geri koma mikor kapnám meg a koptatót???? Mert lassan már csak az hiányzik a vas alól....:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 www.qednet.demon.co.uk KOMOLY!!!!!!!!!! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Mert lassan már csak az hiányzik a vas alól....:-) blablabla...hisszük ha látjuk :twisted: :twisted: :twisted: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Hááát így elsőre elég bizarr! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Geri koma mikor kapnám meg a koptatót???? Mert lassan már csak az hiányzik a vas alól....:-) Amikor csak akarod tezsvírem ;) Már letakarítottam.... vagyis nem teljesen csak minimeetre nem volt pofám hóót dzsúvásan kivinni :wink: Hadd oltsalak én is 1 kicsit hamár gsivel járok... Miva a kocsidal ecsém? Mióta áll? Csak tolod bele a lét de otó sehol? Lassan má Szandi is céhúszlettel mászkál neked még imho sehol se ee a vas :?: :roll: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Hááát így elsőre elég bizarr! mijé ez nem az háborúsfarkas kartársam :?: kettőszá' negyve-ööööt béhápééééé :shock: [left:73ea2c0953]http://www.qednet.demon.co.uk/images/xe450kit.jpg[/left:73ea2c0953] Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 mijé ez nem az háborúsfarkas kartársam :?: kettőszá' negyve-ööööt béhápééééé :shock: http://www.qednet.demon.co.uk/images/xe450kit.jpg Háát, végül is a kicskocsimba beletenném, szó se róla!Aztán irány a hold! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Hááát így elsőre elég bizarr! Na hát ilyen bizarrság készül nekem is...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Olyan trombitás lesz a tiéd is?:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Háát, végül is a kicskocsimba beletenném, szó se róla!Aztán irány a hold! ;) :lol: HOLD da fakin accelerator pedal :lol: Én tuttam An-T csak nem akartam köpni eee :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 HOLD da fakin accelerator pedal :lol: Én tuttam An-T csak nem akartam köpni eee :wink: Höö?? :shock: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Mé ez titok volt???? Nem nem trombitával lesz, hanem gyűjtődobozzal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Mé ez titok volt???? Nem nem trombitával lesz, hanem gyűjtődobozzal... jó én már shemmit sem tudok :roll: majd tal ki brada mikor melózol és ha nem is a dzsi esz ájjal, de beviszem neked a szarfogót :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts