adobodo Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Ezek tényleg cép autók, a fekete meg mégúgyis :wink: Ja ezt meg most találtam. http://www.autohifiszakuzlet.hu/index.php?...hirek&S=2&ID=78 Azé ezt megnéztem volna. Méghogy NOS! Má szekérhez is lehet :badgrin: Az így nyert összesen kb 110 ló még mindig kevés :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Atommanó hogy áll a gépével?Képek esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Hopp, ezt az url-t el fakanáltam. Sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Nem lehetetlen a kipuff miatt a ótó rezgése, nekem is rezeg, igaz, csak 120-160 között, és tuti a outpuff miatt, me egy kicsit tunying. :twisted: Csak egy helyen van csavarozva, a leömlő végén, a többi mind varrva van. Ja meg persze a hátsó dob van még a bilincses felfogatással felrakva. Nekem biztos a cső rázza az autót, lehet neked is :?: Hát nekem full gyári a rendszer, de ki tudja.. csak az a furra, h a kis balesetem elött már kész volt a kipuff, és akkor nem csinálta.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 EZ Nem Astra Ez egy Kadett és mijjen szép is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Tomi ezt láttad már: asszem neked ez tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Laci4 ne aggódj! Igy legalább végre GSI feeling van belül. :lol: Az én autóm még hangosabb és ott is zizegnek dolgok főleg 1000-2000rpm-es tartományban. :) Szerintem ez természetes............legalábbis pénteken amit tapasztaltam az tök normális volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Ma reggel legangoltam egy seat leon 1.8 20vt :lol: Nah jó nagyot zuhant a szememben :twisted: Pedig a kis népművészeti cserépedény küldte neki de bevérzett és elfogyott a kraft :twisted: A kérédés ezekután : hol van a 180 paci ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 anno én is vertem egy 80pacist végig a fura h indulásnál látszott a +30-50LE de utána feljöttem shimán.... úcsse fogjátok elhinni :lol: :) :( 161nap elvonó után tegnap éjjel újra büntethettem 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Nah' végre!Összeállt a vas?? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Nah' végre!Összeállt a vas?? :?: yessssss sir de még rengeteg munka lesz vele majd tavaszra lesz befejezve addig is csinázgatom Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 yessssss sir de még rengeteg munka lesz vele majd tavaszra lesz befejezve addig is csinázgatom nahh végre...és télleg hihetetlennek tűnik :lol: de a jövő tavasz nagyon messze van :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Visszaértünk Blitz-Hitz -ről nagyon jo volt! http://www.fw.hu/sonique/Blitz-Hits_2005/IMG_1721_800.JPG hrrr ilyen morcosítást akarok Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 pedig való igaz 8kor keltem már 110x voltam kinn megnézni h álmodtam e vagy valóban itt áll :lol: ilyen morcim lészen nékem ish :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 http://wessyde.uw.hu/DSCF1704.jpg ez így zsír ju don níd a húd, bráda! :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 tuom 8) ilyen büntetős fazonnal alig nézik meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 http://wessyde.uw.hu/DSCF1704.jpg szelepfedél át van dizájnolva vagy hüe szögből van fényképezve? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Aztec . Yeah :lol: Vigyázz nehogy lezúzd a kocsit az első időkben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 azt néztem én is szürke fedél, polír L? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 azt néztem én is szürke fedél, polír L? nem csak cigósan hőálló ezüst és unatkozós pár perc volt majd meg lesz csinálva normálisan Te akinek konija van az monggya már meg szuszog e néki a másik: SXPtől kérdeztem me ő a nagymester a témában de baszik válaszolni, h kell bekötni a fostos sibeda mocit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Te akinek konija van az monggya már meg szuszog e néki :shock: mármint hogyhogy szuszog? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Corsa kompressor 250LE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 :shock: mármint hogyhogy szuszog? :lol: mikor komolyabb visszajelzést kap az úttól szusszan Úgy. SXP hogy kössem be azt a fost???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ....161nap elvonó után tegnap éjjel újra büntethettem 8).... Motorháztető nélkül adod az ívet ? :lol: :) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts