PetiGSI Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Én meg csak dolgozom és dolgozom :( 70munkaállomás és egy nyamvadt Server :lol: Mikor végzem ................kitudja........... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Aztec : Bontott cuccok engem is érdekelnek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Petya! akkor most is melóhelsen vagy? vagy nem igy gondoltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Nah megyek vissza dolgozni. Legalább a cisco router müxik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Akkor jó munkát néked! Majd dumálunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Szép kis gsis este volt csak b@zs kocsiját nem tudtuk elkötni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Szép kis gsis este volt csak b@zs kocsiját nem tudtuk elkötni :( bazzs bassz meg a 2 fém pontot a kocsijában :lol: no itt van fék !! http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7988060767&rd=1 cali turbo nyereg + ferodo ds betét Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 bazzs bassz meg a 2 fém pontot a kocsijában :lol: :arrow: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 ehhhhhh.... van fenn egy licites lámpicsku hátulra http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7987961513&rd=1 EUR 22,50 4 Tage 17 Stunden Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 SXP én + erről vakertam! Jah az út, amitt megcsináltak szép kis helyszín lesz - ideális 8) és nem ér fikázni más lámpáját mista nájk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 ez direkt csinálod :?: :( b@zs megint buktad az elméleted - néézd a búrát :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 ez direkt csinálod :?: :( b@zs megint buktad az elméleted - néézd a búrát :shock: persze hogy nem ugy van benne a prizma :lol: bazs igy jár de hogy a lampa 22 eu és 4 nap szerintem nem sokkal lessz több 100 nal mert 159 az uj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 yahh végre van egy valodi kép a fekete FK lamparol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Index Forum: anti vagy aztec ?? Eladó cuccok : -c20let komplett motor, ami felújításra szorul és darabokra van szedve, de jó olcsó Calibrás Miki 06-20-320-27-35. lehetőleg sms-ben Kimaradt az elsőkerék hajtásra visszaalakitott f28 váltó, az is van Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 megkérdezzük csak úúúúúúúgyy csak most asszem elaludtam melóból :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 megkérdezzük csak úúúúúúúgyy csak most asszem elaludtam melóból :( A kulcsszó az aludtál! :lol: :lol: :lol: Hazafelé nem sok hiányzott hogy levegyük a rendszámot és go! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Mindenki láthatta, hogy árulom-árultam a gsi-met. :x :?: :!: hát most sajnos én kerültem ebbe a dilemmába.....pedig most már majdnem úgy néz ki ahogy szeretném..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Az a baj, hogy tényleg nem adják meg értük azt a pénzt, amennyi a reális értéke az autónak! Egy pár évvel ezelőtt tetőzött M.o.-n ez a "hozzunk be autókat Svájcból és a Németektől" dolog és most eladó GSI-kkel Dunát lehetne rekeszteni... Az árak pedig egyszerűen röhejesek :lol: De nem gond, ameddig nem veszik meg normális áron az enyém biztos, hogy megmarad. Addig meg élvezem... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Az a baj, hogy tényleg nem adják meg értük azt a pénzt, amennyi a reális értéke az autónak! Egy pár évvel ezelőtt tetőzött M.o.-n ez a "hozzunk be autókat Svájcból és a Németektől" dolog és most eladó GSI-kkel Dunát lehetne rekeszteni... Az árak pedig egyszerűen röhejesek :lol: De nem gond, ameddig nem veszik meg normális áron az enyém biztos, hogy megmarad. Addig meg élvezem... :( nono azért ez egy kicsit meredek téma lesz :lol: néha felnézek használtautóra és látom, hogy azokat a verdákat amiket már akkor is árultak amikor én vettem még mindig nem adták el.....szóval sztem sokat kérnek értük normális ember nem vesz ilyen autót :lol: :lol: 1 millió körüli pénzt adni 10-14 éves autókért hol ésszerű már??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 ez mikor volt? az egyiken fehér felni volt? volt klubbos matricájuk? Hy! Du. kb. 1/2 5 tájékán volt és igen az egyiken fehér felni volt! Én pont kanyarodtam a kút felé az Mc-től, mentem lemosni a verdát! A matricát sajna nem volt időm megfigyuzni! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 ez mikor volt? az egyiken fehér felni volt? volt klubbos matricájuk?Hy! Du. kb. 1/2 5 tájékán volt és igen az egyiken fehér felni volt! Én pont kanyarodtam a kút felé az Mc-től, mentem lemosni a verdát! A matricát sajna nem volt időm megfigyuzni! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 amelyiken fehér felni volt annak g asztma teteje volt? :( mert a gsi tomi meg élete párja mentek 2 fehér géjesivel aznap (az egyik az enyém volt 8) mármint a kocsi :lol: ) de sokkal korábban, olyan déltájban Megmojndom a frankót, hogy elvoltam bambulva egy kicsit és csak akkor eszméltem fel, amikor már mellém értek, ígyhát nemtudtam megfigyelni rendesen! :? A második autóban (a fehér felnisben), biztos hogy ketten ültek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Áron felül mennek el a Gsi-k. Ha megnézed az állapotukat (mindegyik 1-2ből van és egy motorgenárált is elviselnének), akkor rájossz hogy ennyit nem ér egy 12éve ótó. Persze én így is vennék, ha lenne money! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 nah mind1 majd ha jön valaki aki magára ismer akkor megmondja, hogy ő volt e :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Persze én így is vennék, ha lenne money! :( erre mondtam én, hogy normális ember nem vesz ilyen autot :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts