aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Teljesen fain a vas :lol: Óóóó azok a borbet T-k nagyon jól mutatnak sztem :wink: Laci ha látod ezeket a bicsizt akkor send vagy forwardold plz, mert most kisebb hiány fog kialakulni :roll: a következő 5-10 percben kellene! Te Tom! Ez a lonely iszogatás nem rossz :idea: de én nagyon szemezek itt lenn a jammings nevű hellyel legalább 20méterre van és azt hiszem addig viszem bánatom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Teljesen fain a vas :lol: Óóóó azok a borbet T-k nagyon jól mutatnak sztem :wink: de én nagyon szemezek itt lenn a jammings nevű hellyel legalább 20méterre van és azt hiszem addig viszem bánatom :( jaja az a felni nagyon zsir :lol: :lol: az a Jammings nem a Hung. - Thököly sarkán van???? Az vmi pizzéria, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 :( kössz a dícséretet a felnikre :lol: de nehogy azt higyétek ám, hogy egy leányálom... Gúvadt szemekkel kell figyelni a marha nagy lukakat és ezeken az utakon (Bp.) nagyon tudja rázni a kocsit... évente nézetni, ha kell görgőztetni... stb. Van ám vele probléma, rá kellett jönnöm sajnos hamar, hogy ez nem egy amolyan csak gurulok rajta felni. de feldobja a kocsit:) ezt aláírom...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 azaz barétom és nagyon szemezek vele me halozni is kellene báz milyen komoly van ídőm benn melóban nyugodtan tenni venni 1-2 trustot jól elcseszni pl :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 azaz barétom és nagyon szemezek vele me halozni is kellene báz milyen komoly van ídőm benn melóban nyugodtan tenni venni 1-2 trustot jól elcseszni pl :( Megjegyezném, hogy Chaba cartárs még eléggé új, szal nem biztos, hogy beszéli a nyelvet! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Geri! egyre inkább úgy néz ki, marad a gyári méretű fékem valszeg kapok tesztelésre két új tárcsát (most kezdi el forgalmazni az auto universum) és az egyrészt nekem most ingyen van, másrészt ha jó, akkor nagyonon olcsó lesz a jó tárcsa, mer 5e körül van darabja Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Jó bazs akkor a nyergek az enyémek az áltaad elszenvedett lelki sérüléseim fejében :wink: Tom! Nem kell brembo pár ezer kilcsit futtot zsír 256os tárcsa nyergekkel? Wolfi értem de most nem írtam shemmi külcsit :roll: Chaba! Merrefele lax inda capital? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Jó bazs akkor a nyergek az enyémek az áltaad elszenvedett lelki sérüléseim fejében :wink: te meg fizeted az én pszihológusomat, akihez miattad járok :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 oksa :( akkor most neked mi kell vagy lesz e csere? me akkor mondj nekem plz vihargyorsan árakat tárcsára! na jó: PLÍÍÍÍÍÍZ :wink: én meg keresem a kontaktot :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Tom! Nem kell brembo pár ezer kilcsit futtot zsír 256os tárcsa nyergekkel? Wolfi értem de most nem írtam shemmi külcsit :roll: Dobtam egy pü.t. Jó volt... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 még nem döntöttem el, mer nem tom, hogy rámegy-e a felni a fékre árat azé nézek holnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 még nem döntöttem el de én már igen :wink: :( so dobj majd árat! Tom láttam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 de én már igen :wink: :( megint hamar beleéled magad, pedig lehet, hogy nem kéne :-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 öcsisajt! nálam a nyereg. ki élte bele magát? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 az egy dolog nekem meg lesz egy szett gsi-lámpám :( melyik ér többet? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 jó1, nyerté' :( most boldog vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 nagyon :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 báááááááááááááááz + :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 ráesett vmi a lábadra? :( fel kéne polírozni a tetősínjeimet esetleg króm nincs vkinek ötlete, mennyi lehet egy ilyen szett bontóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 ráesett vmi a lábadra? :lol: fel kéne polírozni a tetősínjeimet esetleg króm nincs vkinek ötlete, mennyi lehet egy ilyen szett bontóban? Nem tetősín!!!FÉKSZÁRNY VAZZE! :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Nem tetősín!!!FÉKSZÁRNY VAZZE! :( :lol: :lol: hüe vagy? :shock: az tök áramvonalas! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Bazs a féktárcsák mit fognak tudni? Speckó vagy "sima" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 sima belső hűtésű de ennyiért ingyen van, ha jó is amúgy 10 körül indulnak az első tárcsák kiskeráron Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 sima belső hűtésű de ennyiért ingyen van, ha jó is amúgy 10 körül indulnak az első tárcsák kiskeráron nekem viszont nagyon bevaltak a 288 as tarcsaim + jo kis betétek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 nem csodálom ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts