Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Teljesen fain a vas :lol:

Óóóó azok a borbet T-k nagyon jól mutatnak sztem :wink:

Laci ha látod ezeket a bicsizt akkor send vagy forwardold plz, mert most kisebb hiány fog kialakulni :roll: a következő 5-10 percben kellene!

Te Tom!

Ez a lonely iszogatás nem rossz :idea: de én nagyon szemezek itt lenn a jammings nevű hellyel legalább 20méterre van és azt hiszem addig viszem bánatom :(

Megosztás:

Teljesen fain a vas :lol:

Óóóó azok a borbet T-k nagyon jól mutatnak sztem :wink:

de én nagyon szemezek itt lenn a jammings nevű hellyel legalább 20méterre van és azt hiszem addig viszem bánatom :(

jaja az a felni nagyon zsir :lol: :lol:

az a Jammings nem a Hung. - Thököly sarkán van???? Az vmi pizzéria, nem?

Megosztás:

:( kössz a dícséretet a felnikre :lol:

de nehogy azt higyétek ám, hogy egy leányálom...

Gúvadt szemekkel kell figyelni a marha nagy lukakat és ezeken az utakon (Bp.) nagyon tudja rázni a kocsit...

évente nézetni, ha kell görgőztetni... stb. Van ám vele probléma, rá kellett jönnöm sajnos hamar, hogy ez nem egy amolyan csak gurulok rajta felni.

de feldobja a kocsit:) ezt aláírom...:lol:

Megosztás:

Geri!

egyre inkább úgy néz ki, marad a gyári méretű fékem

valszeg kapok tesztelésre két új tárcsát (most kezdi el forgalmazni az auto universum) és az egyrészt nekem most ingyen van, másrészt ha jó, akkor nagyonon olcsó lesz a jó tárcsa, mer 5e körül van darabja

Megosztás:

Jó bazs akkor a nyergek az enyémek az áltaad elszenvedett lelki sérüléseim fejében :wink:

Tom!

Nem kell brembo pár ezer kilcsit futtot zsír 256os tárcsa nyergekkel?

Wolfi értem de most nem írtam shemmi külcsit :roll:

Chaba!

Merrefele lax inda capital?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.