aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ezek a g astrások meg télleg el vannak kanászodva :lol: ne is mondd mi kerületünk meg büszke lehet egy fehér g astra sedanra 1.4 max 1.6 nagy 17"es papucsokkal és mindenkit, mondom MINDENKIT bekóstol... asszem 1x Antiék jöttek felém és őket is bepróbálta :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 ne is mondd mi kerületünk meg büszke lehet egy fehér g astra sedanra 1.4 max 1.6 nagy 17"es papucsokkal és mindenkit, mondom MINDENKIT bekóstol... asszem 1x Antiék jöttek felém és őket is bepróbálta :( Öreg hiba! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 aztán Anti ilyen knight rider styleban elborította olajjal, füsttel, meg korommal :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 aztán Anti ilyen knight rider styleban elborította olajjal, füsttel, meg korommal :lol: Ez jó volt.. elképzeltem az effektet! Sirály! Én meg megjöttem Janóéktól! Nem csalódtam bennük.. ök az én kipuffosaim.. soha nem megyek máshova. Igaz, nem is voltam eddig máshol, csak érdeklődés szinten. A lényeg. a meló amit megcsináltak: -- kipuff leömlőtől leszerelve. (első tüzkarikától) -- első tűzkarika kicserél(betét). -- Kati vissza, de elötte jól megsassoltuk.. nincs semmi baja, szépen átlátni rajta, nincs eltömődve, nem csörög zörög, szal azt mondta a srác, h tökéletes. (ezzel kilőve az alul lomhaság, sárga lámpa néha felvillanás egyik lehetséges oka) -- Másik középdob( http://img.tar.hu/laci4/img/13031811.jpg#3 szinte új) felrak (én vittem) -- a közép és a hátsódob közötti cső lecserélése (új csőből meghajlít,belő, felhegeszt) -- Hátsó dob csere --elötte a dob egy helyen megfoltozva (kicsit kezdett elpilledni http://img.tar.hu/laci4/img/13844909.jpg#3) ) (én vittem) -- Hátsó dob felrak, belő.. -- Pótlása az egyik gumit rögzítő pöcöknek -- A régi gyári dobról a két gyári kocka vég levadászva,lesorjázva a hegesztéstől... Asszem ennyi.. és mindez igen baráti áron(legalábbis úgyérzem). Lehet mert már ismerik a képemet, de össz vissz 14e jó magyar forintot kért el a user! Ugyanerre a melóra egy másik helyen 25 magasságában mondtak! (igaz, ott a tűzkarikánál azt magyarázta a ######i, hogy ki kell vágni, és újat felhegeszeteni. Meg hogy a hátsó dobbal variállni kell a vég miatt... ehh.. semmit se kellett variállni.. sőőt vissza kellett hajlítani a rögzítő füleket, a normál szögbe..(nagyon lelógott) Szóval Janóék még mindig rulez!! :supz: Most tök csöndes lett a paripa.. fura. már kezdett tetszeni hogy alakúl némi hang a kocsin :( Meg mintha picit lomhább lenne.. de nem hiszem .. valszeg csak a mentális tuning veszett oda..(vagy mégis jobb volt hogy a hátsó nem folytott annyira?) Majd méreünk egyet Petyával vmikor a "mérőhelyünkön" :lol: 8) Mostmár csak a központira kellene rácuppannom, hogy mi a van vele.. mé nem akarja, hogy más is beülhessen a kocsiba :? :lol: Aztán jöhetnek amiket az SDS-nél felfedeztek.. pl. a motortartó gumibak.. csak az is elég húzós gyáriban... viszont mintha lett volna szó róla, hogy azt nem éri meg utángyártotból.. vagy mégis? Tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Laci én csak azt tudom melyik adalék miatt nem megy a paripád :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Tele kérte? :( :lol: :lol: Olajat megnézted?Ablakot lemostad? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ez nem semmi. :( Most olvastam Laci hozzászólását és láttam Aztec fényképét. :lol: Akkor még asszem nem volt autóm vagy mifene..........már nem emléxem rá. Volt rajtam egy kis sulyfelesleg :lol: Laci majd mérhetünk benne vagyok. :lol: Ugyis a 96-os jószág megy jobban hisz ujabb és erősebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Milyen szép ótók. Különösen a jobbos, de főleg a mindkettő. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 egyik nagyon jó barátom szervez egy kis tuningtalálkozót: http://opeltuningtali.uw.hu/ 8) 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Tele kérte? :( :lol: :lol: azért azt teljesíteni (520 deci) azé kicsit kemény meló lenne :lol: Jaja Petya akkor volt asszem éppen hfezve a vas, neeem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 azért azt teljesíteni (520 deci) azé kicsit kemény meló lenne :( A te korodban, és rutinoddal! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 nade ez csak sárga volt eeee :idea: :( na mind1 ne emeljük ennyire a színnek a vonalát :wink: jah van szerencsém bejelenteni szűk körben hogy röpke 68 hónap és 1 elj1zés után újra FREE vagyok :supz: :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 jah van szerencsém bejelenteni szűk körben hogy röpke 68 hónap és 1 elj1zés után újra FREE vagyok :supz: :wav: nabaz+ te megint meghülyültél :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 nem én, hanem a csajom :idea: szereztem nekije munkát hogy ne az éccakába lógjon állandóan heti 4 napot kellene dolgoznia netto 110ért fősuli mellett ez jó zsé sztem... de neki ez nem kellett én meg megmondtam kerek perec h vagy vendéglátózik vagy játszunk családosat nah A verzió lett :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Aztec : igen. Remélem nem kell majd megint :shock: Mert akkor öngyilok leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 nem én, hanem a csajom :idea: szereztem nekije munkát hogy ne az éccakába lógjon állandóan heti 4 napot kellene dolgoznia netto 110ért fősuli mellett ez jó zsé sztem... de neki ez nem kellett én meg megmondtam kerek perec h vagy vendéglátózik vagy játszunk családosat nah A verzió lett :( Az örök éjszakázás nem egy leányálom, még ha csak 4 nap is egy héten.Fősuli ide vagy oda, biztos van rá még megoldás sztem.Ilyen könnyen nem adhatod fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 most legalább szabadon lóbálhatja a kukiját egyik nőből a másikba :( nem kell sajnálni a Gerit! ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 jah van szerencsém bejelenteni szűk körben hogy röpke 68 hónap és 1 elj1zés után újra FREE vagyok :supz: :wav: Este iszogatás? Elviszlek egy körre a BabaGSimmel!! Nos? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Wolfi nem adom fel csak a gyenge megy L maradok harcolok mig levegőt kapok... tudom nem olyan lírai ez az idézet de jó.... Nem adom fel, de nem látok rá reménysugarat sem, hogy változzon a helyzet sajnos ez van off off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 LOL!! Kira a kép! Emlékszem.. :( Tényleg! Ott a bibi.. abban az adalékban lehetett vmi :lol: Nah én meg húzom a belem mindjárt melózni.. ehh.. "jah van szerencsém bejelenteni szűk körben hogy röpke 68 hónap és 1 elj1zés után újra FREE vagyok " és ezt egy nővel? :? Háát végülis.. rengeteg szép lány rohangál idén nyáron.. nem is tom hol voltak eddig.. biztos csak azért jöttek most elő, mert van barinőm :wink: :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Háát végülis.. rengeteg szép lány rohangál idén nyáron.. nem is tom hol voltak eddig.. Ezeket én csak úgy hívom, hogy balesetveszélyes ruhák.Mert bambulsz, meg csorog a nyálad, aztán csont nélkül nekimész az előtted menőnek, a gyalogátkelőhelyen meg beragadsz, mert még mindig aztat a budzsit nézed, ami az előbb sasszézott át előtted az úton! :( :lol: :lol: szevaszám............... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ezeket én csak úgy hívom, hogy balesetveszélyes ruhák.Mert bambulsz, meg csorog a nyálad, aztán csont nélkül nekimész az előtted menőnek, a gyalogátkelőhelyen meg beragadsz, mert még mindig aztat a budzsit nézed, ami az előbb sasszézott át előtted az úton! :( :lol: :lol: szevaszám............... :lol: és te még az asszonyodtól is begyüjtesz pár haragos pillantást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 és te még az asszonyodtól is begyüjtesz pár haragos pillantást :D Ááááá!Én olyan kor csak szemtengelyből sasolok.Mert a fejforgatós rizikós, mert könnyen kapom a tockost! :lol: :lol: :lol: Na de ha egyedül megyek.............. :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Sziasztok! Új vagyok itt fent. Nemrég egy kérdéssel fordultam pár opeles kollegához a Tuning szekcióban. aztec kérésére "dobok" egy képet a gépről... http://rhymerjr.uw.hu/page_letolt/GSI_002.jpg http://rhymerjr.uw.hu/page_letolt/GSI_004.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts