redline Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 So vagy legyen nagyon csúnya vagy nagyon drága és akkor tutti100,h 1edi lehet :( most miért hozod fel megint a Tomi géptetőjét? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 :( hát jahhh de mos' ne savazzuk má' 1más tuningjait! nekem alapból nagyontecc a gastra koncepció csak nem Tomi féle kivitelben, mert sztem halálosan elvesztette a gyönyörűen jellegzetes karakterisztikáját az őféle megoldással... De tudod G ízlések és pofonok. Ez olyan mint neketek a járó és müködő gsi jön be nekem meg a felbakolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Ez olyan mint neketek a járó és müködő gsi jön be nekem meg a felbakolt :( :lol: Azért biztos jobban fogsz örülni ha gurulni is fog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 hát a minap ezen elmélkedtem h mekkora fura lesz h kimejek a garageba és beülök és mejek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Szóval fújjam át fehérre a közbetétet. Viszont a géptetőt kint a talin jó pár Deutschen man csodálta és méregette! Tényleg kinek mi tetszik de ha ők is nézegetik akiktől is átveszünk egy két dolgot akkor nem lehet olyan szar! Tényleg mintha láttam volna ott Párgai Mc-nél az autópályán a park placcon egy kék Celica-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Szóval fújjam át fehérre a közbetétet. Viszont a géptetőt kint a talin jó pár Deutschen man csodálta és méregette! Tényleg kinek mi tetszik de ha ők is nézegetik akiktől is átveszünk egy két dolgot akkor nem lehet olyan szar! Tényleg mintha láttam volna ott Párgai Mc-nél az autópályán a park placcon egy kék Celica-t! Szerintem ne fújd, így sokkal karakteresebb a feneke... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Ez nagyon király, eszelősen szép!!!!!!De azzal a közbetéttel ezek után tényleg kellene csinálni valamit, mert csak az töri meg a harmóniát!! Gratula!!!!! :wink: Illetve esetleg lefalazni! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 vmit kellene vele kezdeni az fix, mert így nem olyan ütös, mint lehetne :wink: hozzátenném: SZHERINTEM :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 dobd föl az enyémre és csinálj úgy is 1 képet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 dobd föl az enyémre és csinálj úgy is 1 képet :wink: jó taktika :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Na szóval átraktam és szerintem jobb ha fehér közötte, jobban beleolvad. Úgyhogy fényezem a betétet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 de így kivetted a "lemezt" csináld meg úgy, hogy a meglévőt kifehéríted Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 csak azé, hogy szokjátok az új GSi-t :( az első kettő polír előtt, az utsó polír után (középen a Geri rontja az összképet) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 :thumbright: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 ma este kicsit virgonckodtam hazafelé melóból az úgy volt, hogy olyan 120 körüli tempóban mentem a középső sávban (Budaörs-Budapest szakasz), oszt előttem sokkal egy G astra kupé, előtte valami ment lassan húzodok ki a belső sávba, mert közeledett a G, erre ő is kijön, mer gondolom neki is közel volt az előtte haladó villantottam kettőt, hátha, de nem akart visszamenni én meg nem akartam fékezni, így 5-ben nyomtam egy padlót és jobbról, a külsőben elmentem mindkettő mellett, majd úgy maradt a lában és a visszapillantóban csak annyit láttam, hogy a G lámpája kicsi sárgás pont lesz 8) oszt akkor vettem csak észre, hogy a Bp táblánál vagyok már, némileg 200 felett erre elkezdtem lassulni, mer azé mégse száguldjunk 200-zal a sasadinál elkezdtem 70nel csorogni, valahol a danubia előtt ért utól a G kupé a srác lassított és csak bámult át szerintem nagyon nem értette, hogy mivan :lol: teccik ez a kombis dolog :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Megnéztem volna a G astrás fejét :smt044 Egyébként érdekes de egyre több G astra próbálkozik engem a 7végén az M7-esen próbáltak 1-2 G astrás megtolni de sajnos sikertelen eredménnyel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Olyasmi lehetett a feje,mint amiket anno mi produkáltunk, csak hatványozva.. :( Ezt élveztem régen én is.. de egy caravánnal meg pláne rulez lehet :lol: Ez a polir dolog tényleg szép lett.. lehet nekem is meg kellene csinálnom. csak mindig féltem tőle.. de látom, ez jól sikeredett.. el kell kérnem a receptet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Laci4 : turtle vax+rongy+1 nap meló. Vagy gép :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 szerintem meg sonax és polírkendő (nem rongy :-P ) és kézzel inkább 2 nap, ha igazán jót akarsz ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 bazs jók a képek :( mondom h szerintem jól megy csak minél előbb faragj rá fékat, mert ami rajta van azt max lassító erőknek csúfolnám nem pedig fék6ásnak :wink: azért ezek inkább Lárulnak mindent :lol: a kitartás jelképe lehetnél :lol: Isti meg produceri székében szokásosan :lol: csak nem puszilgatod a vasad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 a srác lassított és csak bámult át szerintem nagyon nem értette, hogy mivan :D teccik ez a kombis dolog :( :lol: :lol: Családi meglepetéskombi! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 teccik ez a kombis dolog :( :lol: :lol: elmész valami zöldségeshez és kérsz egy csomo ládát telepakolod a verdát vele (lényeg, hogy látszódjon), hifiből ordít a country és büntetsz az M7es bekötőn oda/vissza :lol: Ezek a g astrások meg télleg el vannak kanászodva :lol: Vasárnap majd szétesett a fejem, meg a vérnyomásom az egekben volt, ugyhogy teszkobol hazafelé elmentem egy kicsit gurulni levezetésként. A lágymányosinál nem bepróbált egy hölgyike egy g asztrában? :lol: Nagyon merészen tolta meg szlalomozott a sok hétvégi sofőr között :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Isti meg produceri székében szokásosan :( csak nem puszilgatod a vasad? http://wessyde.uw.hu/DSCF1606.jpg Szodoma és Gomora :lol: Pista a jó keresztény oda sem bír nézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 elmész valami zöldségeshez és kérsz egy csomo ládát telepakolod a verdát vele (lényeg, hogy látszódjon), hifiből ordít a country és büntetsz az M7es bekötőn oda/vissza :lol: Ezek a g astrások meg télleg el vannak kanászodva :lol: Vasárnap majd szétesett a fejem, meg a vérnyomásom az egekben volt, ugyhogy teszkobol hazafelé elmentem egy kicsit gurulni levezetésként. A lágymányosinál nem bepróbált egy hölgyike egy g asztrában? :lol: Nagyon merészen tolta meg szlalomozott a sok hétvégi sofőr között :lol: :D Esetleg még egy nagy dél zászlót és két bikacsököt felnyomhatsz a mocitetőre. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 + többféle tehénbőgés/birkabégetés hangot utánzó dudák Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts