Zsoltee Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Az mikor lesz? :D Jó kérdéseid vannak. Az anyagi helyzetemtől függ. Sajnos most elég sűrű lesz a dolog, mert most jár le a személyi kölcsön is amit felvettem hogy meg tudjam venni a kocsit és mivel a svájci frank sztem már nem azon az árfolyamon mozog mint múltév ilyenkor, sztem törlesztenem kell extrában a banknak még. A motorfelújítás meg kb 200 lesz. De ha felvan újítva a motor, összedobom a belsejét és majd csak jövő télen lesz folyt. köv. Szal ha minden jólmegy Május környékén már menni fog a gíp. Ha isten és a Suzuki gyár is úgy akarja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 De ha felvan újítva a motor, összedobom a belsejét és majd csak jövő télen lesz folyt. köv. Szal ha minden jólmegy Május környékén már menni fog a gíp... Szal akkor most májusig vagy jövő télig várjunk azzal a míttel? :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Szal akkor most májusig vagy jövő télig várjunk azzal a míttel? :) :blush: Csak vicceltem azzal hogy várjatok meg, szervezzetek nyugodtan talit, majd max a kövire elmeek oszt kész. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 No akkor mikor és hol, itt a jóidőőőő!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Előreláthatólag 1 héten belül már közlekedhető kocsim lesz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Előreláthatólag 1 héten belül már közlekedhető kocsim lesz. :huh: jóhííír!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 jóhííír!! Nekem mondod? :huh: Fél év kimaradás után tegnap végre vezethettem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2009 Nekem mondod? :huh: Fél év kimaradás után tegnap végre vezethettem. :) Áramot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Kiskunlacháza? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Hát nekem ott nem jó, munka, plusz családi névnap!!! Meg amúgy is ott ciki lesz bemutatni, hol rohad minden opel immár 30 éve... Mert az enyém is rügyet bontott nem csak a fák!! De itt valahol a környékbe! egy péntek délután, vagy valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Pl. jövőhét? Valahol? Valamikor? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Benne vagyok én is a taliban, ha lesz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Pl. Fehérváron- az legalább mindenkinek egyforma messze van... :huh: :) :D Péntek v. szombat, v. vasárnap. Vagy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Pl. Fehérváron- az legalább mindenkinek egyforma messze van... :huh: :) :lol: Péntek v. szombat, v. vasárnap. Vagy... :D Szerintem is egy olyan helyszín kéne, ami mindenkinek nagyjából egyenlő távolságra található. Lesz, akinek közel van, lesz akinek nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Én egyenlőre a kocsi összerakásával foglalatoskodom. Jövő héten mindenképpen össze lesz annyira rakva hogy gurulhatok vele ide-oda. Szal ha kitaláltok valami időpontot meg helyet, Én 90% hogy ottleszek. Kivéve péntek délután/este, mert akkor dolgozom. Egyébként a szombat, vasárnap mindíg jó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Na, akkor szerintem kezdjük el :huh: Szombat/28-a/? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Nekem megfelel, ha az isten és az autóm is úgy akarja majd. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 KETTEN MÁR VAGYUNK!!! :huh: Lassan összejön a banda... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Na, akkor szerintem kezdjük el :huh: Szombat/28-a/? Én dolgozom szombaton, igaz csak délelőtt. Apropó, ez nem országosan elrendelt dolog a jan. 2.-a helyett? Mintha úgy rémlene. Mindenesetre szombaton csak délután kb. fél háromtól jó nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Jövő hétvégén én is dolgozok. (legalábbis remélem,mert elküldések lesznek) Havonta csak egy hétvégém szabad,az pedig a mostani. :huh: Nekem nem jó sajnos.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Időpontot majd még kitaláljuk, egyenlőre gyűjjünk csak össze... :) Apropó, ez nem országosan elrendelt dolog a jan. 2.-a helyett? Mé', mi lett volna jan.2.-án? Ettől még lehet országos... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Jövő hétvégén én is dolgozok. (legalábbis remélem,mert elküldések lesznek) Havonta csak egy hétvégém szabad,az pedig a mostani. :) Nekem nem jó sajnos.. Jelents beteget... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Jelents beteget... :huh: :) :D akkor én repülnék először... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Nekem végülis bármelyik hétvégi nap jó, csak nagyon extra helyzetben nem lenne esedékes. Úgyhogy engem lehet hozzáadni a bandához. :) Amúgy január kettedike most lesz ledolgozva, 28-n. Mivel januárban a gázpara miatt elmaradt és szabad szombat lett belőle. 28-a is jó nekem, de csak délután. :huh: Délig van a munkaidőm aznap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Én is szívesen elmenék ha Székesfehérváron lesz.... Még soha nem voltam ilyen találkozón ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts