invictus Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 ha jó a társaság megéri lemenni. 2x voltam ott anno kajak versenyen, szal nem egy kibírhatatlan út. véleményem szerint több régiós cartárs jön kecskemétre, így ott akár személyesen is meg lehetne beszélni. (csak mert úgy gyorsabban áramlik az információ) :lol: Én, ha minden igaz, szombaton megyek Tatabányáról pályanapra. Nem biztos, de szeretnék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Most úgy néz ki, hogy én is megyek Kecskemétre. Valahogy meg kellene találnunk egymást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Most úgy néz ki, hogy én is megyek Kecskemétre. Valahogy meg kellene találnunk egymást. Én mondjuk felismerlek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Most úgy néz ki, hogy én is megyek Kecskemétre. Valahogy meg kellene találnunk egymást. szerintem èn leszek ott a legfiatalabb.valamint megkockàztatom, hogy èn leszek az egyetlen aki egy ültetett opel zafiràval megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 szerintem èn leszek ott a legfiatalabb.valamint megkockàztatom, hogy èn leszek az egyetlen aki egy ültetett opel zafiràval megy :lol: Ha jól látom baji vagy, akkor ha szombat reggel megyek mehetünk együtt is akár. Még filózom, lehet péntek este felnézek Bp-re és akkor szombaton onnan megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Ha jól látom baji vagy, akkor ha szombat reggel megyek mehetünk együtt is akár. Még filózom, lehet péntek este felnézek Bp-re és akkor szombaton onnan megyek. Rendben, szóljj majd akkor, hogy s mint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Rendben, szóljj majd akkor, hogy s mint :lol: Na akkor reggel fogok indulni tbányáról, hogy pontosan mikor, még nem tudom, de nagyjából 8 körül már pesten kéne lenni. Minnyá pontosabb leszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Na akkor reggel fogok indulni tbányáról, hogy pontosan mikor, még nem tudom, de nagyjából 8 körül már pesten kéne lenni. Minnyá pontosabb leszek. :lol: No, Tbányáról jönnek még, innen indulnánk olyan 7.15 körül, de ha adsz egy telószámot, akkor amint van fix időpont írok egy sms-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Na akkor reggel fogok indulni tbányáról, hogy pontosan mikor, még nem tudom, de nagyjából 8 körül már pesten kéne lenni. Minnyá pontosabb leszek. :lol: de hogy gondolad konkrétan? mmint mit takar az együtt? illetve milyen utvonalon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 de hogy gondolad konkrétan? mmint mit takar az együtt? illetve milyen utvonalon? :lol: Gondoltam pályán. Bp-M0-M5. Az együtt meg azt jelenti, hogy egymás mögött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Én mondjuk felismerlek. :lol: Nem találkoztam senkivel Kecskeméten. Vagyis inkább nem jött oda senki a kocsimhoz. Pedig elég egyértelműen meg volt jelölve... http://pics.coldline.hu/pics/328594-20110904-Agf8tr.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Nem találkoztam senkivel Kecskeméten. Vagyis inkább nem jött oda senki a kocsimhoz. Pedig elég egyértelműen meg volt jelölve... http://pics.coldline.hu/pics/328594-20110904-Agf8tr.jpg Én néztem, de üres volt, veled meg nem sikerült összefutni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Én néztem, de üres volt, veled meg nem sikerült összefutni. Akkor sajnos elkerültük egymást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Akkor sajnos elkerültük egymást. én láttalak mikor a pályán voltál-innentől már arcot is tudtam kötni az autóhoz- de utánna nem nagyon láttalak.csak az autód. jó bevallom kicsit "el voltam varázsolva" a sok opel közt így elég szelektív volt a látásom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Idény nyáron megpróbálunk egy régiótalálkozót összeszervezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 Hova? Mikor? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 - vagy a Balaton partjára, mert akkor fürdeni is lehet pluszban - vagy valahova északra, mert úgy emlékszek, hogy ott több az aktív tag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Tatabányán volt már valami hasonló megmozdulás régen. Ha hétvégén lesz, akkor szerintem Én is elnéznék egy ilyenre. Mondjuk a Vértescenter tetőparkolója nagyon jó ilyen szempontból. Könnyen megtalálható, kb majdnem mindig üres és jó platz a beszélgetésre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 - vagy a Balaton partjára, mert akkor fürdeni is lehet pluszban - vagy valahova északra, mert úgy emlékszek, hogy ott több az aktív tag Balcsi nem rossz ötlet,este nagyon szép a táj,meg úgy egyébként is jó hely :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Na csaknem szerveződik valami kics csoportosulás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Nem tudom ki halott már róluk de multkor akadtam rá egy F oldalon: m.facebook.com/profile.php?id=205205749555688&slog=47193199&seq=427549905&fbtype=65&refid=46 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Nem tudom ki halott már róluk de multkor akadtam rá egy F oldalon: m.facebook.com/profile.php?id=205205749555688&slog=47193199&seq=427549905&fbtype=65&refid=46 Az biztos hogy Én nem fogok hallani róluk ezután sem. :D ( hacsak nem adsz valami FBtleneknek is megtekinthető linket :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Az biztos hogy Én nem fogok hallani róluk ezután sem. :D ( hacsak nem adsz valami FBtleneknek is megtekinthető linket :D ) Azonosittó: letrafokok@freemail.hu Jelszó: letrafokok@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 sajna telorol ezt tudom de igyekszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Tata és környéke Opel & Tuning Club ezen a cimen facebookon van fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts