Zsoltee Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Hahhó! Örülök,hogy ilyen sokan összejöttünk a régióból Szegeden. :icon4: Ki volt ott még akivel Én nem találkoztam vajon? :icon4: Krisz, zocsa, Wolf meg Ti. Én ennyi emberrel találkoztam a régióból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Ki volt ott még akivel Én nem találkoztam vajon? :icon4: Krisz, zocsa, Wolf meg Ti. Én ennyi emberrel találkoztam a régióból. :D Velem sem, de én láttalak :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Velem sem, de én láttalak :D Zozorral és Tomival találkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2011 Na ez már sok is! :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Zozorral és Tomival találkoztam. Velem is,amikor megérkeztünk szombaton és belépőt vettem. :D Vagy nem Te voltál? :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Velem is,amikor megérkeztünk szombaton és belépőt vettem. :D Vagy nem Te voltál? :icon4: ;) De, ha Te parkoltál mögém :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 De, ha Te parkoltál mögém :D Bizony. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Bizony. :D Lassan összejön mindenki :icon4: Ha láttad, odamentem beszélgetni egy sötétkék B Veki Caravanos sráchoz, aki gyerekekkel volt, Ő Zozor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Na hát akkor elég sok emberrel nem találkoztam. Ill lehet hogy láttam mindenkit, csak nem tudtam ki kicsoda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Lassan összejön mindenki ;) Odamentem beszélgetni egy sötétkék B Veki Caravanos sráchoz, aki gyerekekkel volt, Ő Zozor. Mintha fel sem ismertelek volna, mi?;) Aszondja ez a csávó: -Mi van, ide mindenkit beengednek? :icon4: -Mondom: Ööö... :D Szevasz Pepe! :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Mintha fel sem ismertelek volna, mi?;) Aszondja ez a csávó: -Mi van, ide mindenkit beengednek? :icon4: -Mondom: Ööö... :D Szevasz Pepe! :icon4: ;) ;) Szép az autó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 :D Szép az autó :icon4: Köszi! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Sziasztok! Tegnap óta én is gazdagítanám a környékbeli Opelesek számát egy Zafira A 2.2DTi-vel. Szívesen megismerném a régió opeleseit. Amúgy a család teljesen Opel fanatic, a többi autó is mind Opel. Remélem sok kedves ismerősre tehetek majd szert. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Sziasztok! Tegnap óta én is gazdagítanám a környékbeli Opelesek számát egy Zafira A 2.2DTi-vel. Szívesen megismerném a régió opeleseit. Amúgy a család teljesen Opel fanatic, a többi autó is mind Opel. Remélem sok kedves ismerősre tehetek majd szert. :D HaliGali! :icon4: Üdv a Klubban! :icon4: Kedvesek vagyunk, csak néha nem úgy látszik...;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Sziasztok! Tegnap óta én is gazdagítanám a környékbeli Opelesek számát egy Zafira A 2.2DTi-vel. Szívesen megismerném a régió opeleseit. Amúgy a család teljesen Opel fanatic, a többi autó is mind Opel. Remélem sok kedves ismerősre tehetek majd szert. :D Azt is elárulhatod ám, hogy honnét valósi vagy. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Azt is elárulhatod ám, hogy honnét valósi vagy. :D Ja igen ez az előbb kimaradt. Tatáról vagyok :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Nemsoká rendbe rakom itt az adatokat, meg kép és miegymás. Akkor már tiszta lesz a kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Azért szépen lassan csak növekszik ez a régió is előbb utóbb csak lesz itt is valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Azért szépen lassan csak növekszik ez a régió is előbb utóbb csak lesz itt is valami :icon4: Bizony. Visszábbolvasgattam és látom nekezen indul be egy kisebb treffen összehozása, de szerintem ha találnánk egy jó helyet akkor még lehetne belőle valami. Insignia tali nemrég volt e.gomban (mert amúgy 2 zafi (A-:icon4: és egy insignia van a családban) és naggyon jó volt. Ezt akár a régió opelesei is megtehetik. Sőt továbbmegyek: Tata fényes camping egy jó kis szalonnasütés, komáromban is vannak szépr részek. Meg nyilván az alapján keresni, hogy mindenkinek jó legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Bizony. Visszábbolvasgattam és látom nekezen indul be egy kisebb treffen összehozása, de szerintem ha találnánk egy jó helyet akkor még lehetne belőle valami. Insignia tali nemrég volt e.gomban (mert amúgy 2 zafi (A-:icon4: és egy insignia van a családban) és naggyon jó volt. Ezt akár a régió opelesei is megtehetik. Sőt továbbmegyek: Tata fényes camping egy jó kis szalonnasütés, komáromban is vannak szépr részek. Meg nyilván az alapján keresni, hogy mindenkinek jó legyen :D Jó közel vagy. :icon4: Egyszer összejöttünk már Gesztesen sütögetni, Hening, Gergolabs, Daykiller, Zotya, Zocsa, Conquistador és jómagam (remélem nem hagytam ki senkit). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Jó közel vagy. :D Egyszer összejöttünk már Gesztesen sütögetni, Hening, Gergolabs, Daykiller, Zotya, Zocsa, Conquistador és jómagam (remélem nem hagytam ki senkit). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Jó közel vagy. :D Egyszer összejöttünk már Gesztesen sütögetni, Hening, Gergolabs, Daykiller, Zotya, Zocsa, Conquistador és jómagam (remélem nem hagytam ki senkit). Azért szerintem pár nevet még be lehetne füzni a sorba. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Azért szerintem pár nevet még be lehetne füzni a sorba. :D ÁÁÁÁÁ nem voltunk sokan, inkább családiasabb volt a móka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 ÁÁÁÁÁ nem voltunk sokan, inkább családiasabb volt a móka. :D Jó kicsicsit elnéztem a dolgokat :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Ki volt ott még akivel Én nem találkoztam vajon? :icon4: Krisz, zocsa, Wolf meg Ti. Én ennyi emberrel találkoztam a régióból. :D kösz, hogy levegőnek nézel :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts