Krisz19 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Tényleg nincsen. Tegnap is hazaértünk a Bánomi ltp-re 30 perc alatt a Tbányai vasútállomástól. :D Ti most akkor hol laktok csak mert én is a Bánomin lakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2011 Ti most akkor hol laktok csak mert én is a Bánomin lakom. A szüleim laknak a Bánomin (a 14-ben).Ott nőttem fel. Én most épp Kertvárosban lakom de nyár végére Dorogon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Ti most akkor hol laktok csak mert én is a Bánomin lakom. Én meg a Bartók Béla utcában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Én meg a Bartók Béla utcában :D Kossuth :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június13, 2011 Ádámmal előbb találkoztunk is. :D A tetőcsomi szélességén állítottál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Azért ez tök jó de ,hogy senkivel nem találkozok pedig nem olyan nagy a város. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2011 Azért ez tök jó de ,hogy senkivel nem találkozok pedig nem olyan nagy a város. Én mindjárt találkozom Megadave-vel. Jön hozzánk motorteret skubizni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Ádámmal előbb találkoztunk is. :D A tetőcsomi szélességén állítottál? :D lehet :D gond??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Azért ez tök jó de ,hogy senkivel nem találkozok pedig nem olyan nagy a város. Az én kocsim garázslakó leginkább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2011 :D lehet :D gond??? Nem gond csak akkor nem 2 perccel indulás előtt rakom fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Én mindjárt találkozom Megadave-vel. Jön hozzánk motorteret skubizni . Azóta megnéztem az enyémet is és sajnos köze nincs a gyárihoz. Az enyém nem gyári klíma, ezt eddig is tudtam, de hogy egyáltalán ne hasonlítson egyik alkatrésze se, azt nem gondoltam volna. :D Azért köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Azóta megnéztem az enyémet is és sajnos köze nincs a gyárihoz. Az enyém nem gyári klíma, ezt eddig is tudtam, de hogy egyáltalán ne hasonlítson egyik alkatrésze se, azt nem gondoltam volna. :D Azért köszi! :D Hátigen... Sajnos sok a diavia klíma árusítás mint gyári. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Hátigen... Sajnos sok a diavia klíma árusítás mint gyári. :D Hát ja. Azért nem sajnálom, hogy nem gyári, főleg ha majd működik is. :D Nem kell hozzá zárhíd meg venti, meg klímáshűtő meg mittudomén... (állítólag) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Hát ja. Azért nem sajnálom, hogy nem gyári, főleg ha majd működik is. :D Nem kell hozzá zárhíd meg venti, meg klímáshűtő meg mittudomén... (állítólag) :D Meg lökhárítóba a fém merevítő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 megadave Láthattalak a héten a Petöfi utcába volt sztk alati zebránál? Van rá esély? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 megadave Láthattalak a héten a Petöfi utcába volt sztk alati zebránál? Van rá esély? :D Igen! :D Te álltál a másik sávban, amikor átengedtük a gyalogokat. Rám köszöntél, de nekem eltartott egy ideig amíg rájöttem ki vagy. :D Azért visszaintettem, nem tudom láttad-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Igen! :D Te álltál a másik sávban, amikor átengedtük a gyalogokat. Rám köszöntél, de nekem eltartott egy ideig amíg rájöttem ki vagy. :D Azért visszaintettem, nem tudom láttad-e? Azt már szerintem nem de láttam rajtad,hogy hirtelen nem tudtad ki vagyok én is csak az autót ismertem meg. Legközelebb már tudni foglyuk ki kicsoda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Hát ja. Azért nem sajnálom, hogy nem gyári, főleg ha majd működik is. :D Nem kell hozzá zárhíd meg venti, meg klímáshűtő meg mittudomén... (állítólag) :D Jaja, nekem is diavia van, viszont klímahűtő azért kell bele, a rendes hűtő előtt van. Viszont minden más gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Jaja, nekem is diavia van, viszont klímahűtő azért kell bele, a rendes hűtő előtt van. Viszont minden más gyári. Szerintem erősen ajánlott a második venti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Jön valaki Zánkára? Egy újabb lehetőség, ha találkozni akarunk. Esetleg a régiós klubot megalakítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2011 Nem akarlak elkeseríteni de ez a megalakulás évek óta botladozik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Nem akarlak elkeseríteni de ez a megalakulás évek óta botladozik. :D Azám. Képzeld milyen heves aktivitása lenne a klubnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Nem akarlak elkeseríteni de ez a megalakulás évek óta botladozik. :DTudom, nekem is volt egy-két fellángolásom. De ennek annyi részemről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Tudom, nekem is volt egy-két fellángolásom. De ennek annyi részemről. De azért valami talit csak össze tudunk hozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2011 Hahhó! Örülök,hogy ilyen sokan összejöttünk a régióból Szegeden. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts