Arti Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Ha már találkozók a téma. Rögtönzött "régió találkozó" a Hungaroring-en? Mit szóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Ha már találkozók a téma. Rögtönzött "régió találkozó" a Hungaroring-en? Mit szóltok? Meglátjuk. Én lehet, hogy mégsem megyek fel pénteken este bp-re, hanem szombat reggel Tatabányáról indulok...még meglátjuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Ha már találkozók a téma. Rögtönzött "régió találkozó" a Hungaroring-en? Mit szóltok? Én megyek szombaton csak még nem tudom mikor! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Én megyek szombaton csak még nem tudom mikor! :D Úgy alakult, hogy én sajna nem tudok menni a Ringre, de egy helyi vagy régiótali érdekelne. Majd szóljatok, jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Úgy alakult, hogy én sajna nem tudok menni a Ringre, de egy helyi vagy régiótali érdekelne. Majd szóljatok, jó? :D helyi talinak ott van a KEM/EKT találkozó, péntek esténkét 20:30tól az Esztergomi Tesco Parkoló hátsó részében. Én mondjuk ezen a héten nem megyek. De lesz ott sok jó arc, akikkel jól el lehet lenni ( csak az EKTseket ismerem, a KEMeseket nem nagyon ). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Mégis tudok menni. Teszkó parkolóban leszünk, leghátul. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Este autós találkozó Esztergom Tesco 20:30 akinek van kedve az jöjjön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Egyik este nem röffenünk össze errefelé, aki idevalósi? Tata, Tatabánya.... nos? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Egyik este nem röffenünk össze errefelé, aki idevalósi? Tata, Tatabánya.... nos? :D Jó ötlet! Benne vagyok. Bár ezen a héten szervizbe megy a gép. Utána bármikor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Egyik este nem röffenünk össze errefelé, aki idevalósi? Tata, Tatabánya.... nos? :D Szia. Jó ötlet! Ha úgy jön őssze benne vagyok én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Holnap Veszprémben leszek a családdal: állatkerti program- remélem nem mossa el az eső, bár csak délutánra jelez kisebb zuhit az időkép.:D Ha valakinek van kedve csatlakozni, vagy csak meg kell valakit nézni hogy még nem szökött-e ki, az jelezze... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2011 Mi a fővárosiban voltunk ma. Sikerült elázni a trolira várva. :D (Vonattal mentünk mert a gyerek imádja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Hehe, a vonatozást az enyémek is imádják- néha csak elmegyünk Adonyig vonattal, oda az újjal, vissza a régivel... aztán nemrég kiderült, hogy a régi kék vonatok már nem is járnak erre, csak az új pirosok. Bár nem is bánom, ezen azért jobban szeretek utazni, a gyerekeknek meg mindegy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június6, 2011 Nekünk itt megy el a kert végében. :D Amikor a régi fajta kék jön akkor a vitrinben csörögnek a poharak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Nekünk itt megy el a kert végében. :D Amikor a régi fajta kék jön akkor a vitrinben csörögnek a poharak. :D Bhv kocsik ruleeeeez!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Nekünk itt megy el a kert végében. :D Amikor a régi fajta kék jön akkor a vitrinben csörögnek a poharak. :D Kék?! Én itt Egomban csak Desirot meg Bzmotot látok. Azok meg pirosak. Bár nem túl gyakran járok az igényes vasútállomáson... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Kék?! Én itt Egomban csak Desirot meg Bzmotot látok. Azok meg pirosak. Bár nem túl gyakran járok az igényes vasútállomáson... A kocsik kékek. Pl Bhv, vagy Aby, By, stb. amiket külön gép húz. :D A Bzmot és a Desiro motorvonatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 A kocsik kékek. Pl Bhv, vagy Aby, By, stb. amiket külön gép húz. :D A Bzmot és a Desiro motorvonatok. :P Láttam már vonatot! :D Értem én, hogy a kocsi kék! :D Csak azt mondtam, hogy itt nálunk csak motorvonatokat szoktam látni, merthogy szárnyvonal vagyunk. Na de, hogy ne offoljuk szét ezt a topikot: Mikor és hol lesz régiótali? :lol: Összejöhetnénk igazán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Láttam már vonatot! :D Értem én, hogy a kocsi kék! :D Csak azt mondtam, hogy itt nálunk csak motorvonatokat szoktam látni, merthogy szárnyvonal vagyunk. Na de, hogy ne offoljuk szét ezt a topikot: Mikor és hol lesz régiótali? :lol: Összejöhetnénk igazán. Sajnálom, Én már foglalt vagyok. :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Szerintem ha többen akarunk lenni akkor Tatán v Tatabányán kéne utobbinál a Vértes center teteje ugyis mindig pang :D De ha van más ötlet akkor be kell dobni aztán a többség majd dönt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2011 Kék?! Én itt Egomban csak Desirot meg Bzmotot látok. Azok meg pirosak. Bár nem túl gyakran járok az igényes vasútállomáson... Mi sem az állomáson lakunk. :D Szokott jönni különvonat néha néha vagy nosztalgia gőzös nyáron. Én csak akkor megyek régió találkozóra,ha Esztergomban lesz. Pár éve szerveztem már régió találkozót Tatabányára és Tatára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Mi sem az állomáson lakunk. :D Szokott jönni különvonat néha néha vagy nosztalgia gőzös nyáron. Én csak akkor megyek régió találkozóra,ha Esztergomban lesz. Pár éve szerveztem már régió találkozót Tatabányára és Tatára. Egom sajnos eléggé a régió szélén van, nem tudom, hogy a többieknek tetszene-e. Nekem igen! :D Első körben szerintem egy parkolóban estig beszélgetős talit kellene szervezni, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Egom valóban a régió szélén van...... de azért vagyunk itt egy páran!!! Viszont Tbánya sincs a világ végén szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2011 Egom valóban a régió szélén van...... de azért vagyunk itt egy páran!!! Viszont Tbánya sincs a világ végén szerintem :D Tényleg nincsen. Tegnap is hazaértünk a Bánomi ltp-re 30 perc alatt a Tbányai vasútállomástól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Egom sajnos eléggé a régió szélén van, nem tudom, hogy a többieknek tetszene-e. Nekem igen! :D Első körben szerintem egy parkolóban estig beszélgetős talit kellene szervezni, nem?A Balaton meg a régió másik szélén van. Valaki(k)nek így is, úgy is messze lesz. DE tegnap 40-50 Astra GSI, Coupé, OPC és Cabiró gyűlt össze Balatonfüreden az ország egész területéről és vonult el Tihanyba. Egy élmény volt... Az elmúlt pár évben tíz-húsz ember nem tudott összeszervezni egy közös időpontot se a régióban, hogy megalakuljon a régiós Opel klub. Lesz valaha? Egész nyugodtan olvassatok vissza a fórumban: Mór Ha komoly a találkozó és tényleg normálisan meg van szervezve, akkor engem nem érdekel a távolság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts