Krisz19 Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Mi nem tudom mikor indulunk. A gyerek miatt képlékeny a dolog. kb. 9-re akarunk ott lenni és Szlovákia felé megyünk. Én is úgy terveztem az érkezést 9 óra körül! :D Az nagyon jó ötlet nekem eszembe se jutott jó arra autózni Vácon már voltam Párkány felé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Esztergom Környéke Team K.E.M. találkozó Tegnap voltam autós találkozón K.E.M Tuning Cars Tesco parkolóba! Szépen voltak oda jöttek a E.K.T -ek is. Csak hűvös volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Ma voltam kint az Opelba a belépőért de nem volt net :D . Hétfőn mek újra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Ott van-e a Zsóti linkelte neked. :D Egy ismerősöm szólt hozzá a hirdetéshez és így láttam én is meg. Valaki jön a H.ringre jövő 7 végén? Én megyek. :D Megyek, szombat reggel elvileg Tb-ról, viszont félig-meddig melózni, mert sajtósként leszek ott elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Megyek, szombat reggel elvileg Tb-ról, viszont félig-meddig melózni, mert sajtósként leszek ott elvileg. Vmi finom camembert-t hozhatnál :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Tegnap voltam autós találkozón K.E.M Tuning Cars Tesco parkolóba! Szépen voltak oda jöttek a E.K.T -ek is. Csak hűvös volt :D Akkor Te álltál ott velünk a CRXnél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Akkor Te álltál ott velünk a CRXnél. :D Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Látom hatalmas forgalom van ma itt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Ez nem egy túl pörgős topik ám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Ez nem egy túl pörgős topik ám. :D Azt veszem észre de gondolom nem mindig iyen! Remélem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Igen! Én voltam a barátnőmmel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Azt veszem észre de gondolom nem mindig iyen! RemélemNem mindig ilyen. Van úgy, hogy 3-4 hónapig semmi sem történik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Én voltam a barátnőmmel. :D Már emlekszem redör asztrás! Amugy rátok gondoltam rögtön mikor irtad! Ropog a féltengelyed! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Nem mindig ilyen. Van úgy, hogy 3-4 hónapig semmi sem történik. :D Gondolom kevesen vannak a régioból! Az is közbe játszik vszinű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Én ide nézek be elsőnek ha feljövök! Ami atz illeti elég sokat járok fel olvasgani stb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2011 Én meg nagyon nem érek rá. Az este a családé :D a nappal a munkáé. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Én meg nagyon nem érek rá. Az este a családé :D a nappal a munkáé. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Már emlekszem redör asztrás! Amugy rátok gondoltam rögtön mikor irtad! Ropog a féltengelyed! :D Az enyém biztos nem, max asszonyé. :D Tudunk róla, majd meg lesz oldva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Már emlekszem redör asztrás! Amugy rátok gondoltam rögtön mikor irtad! Ropog a féltengelyed! :D idő kérdése és megoldodik,össze kell legozni ezt a kocsit újra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 idő kérdése és megoldodik,össze kell legozni ezt a kocsit újra :D! Szegény auto sokat kaphatott már jo kezekbe sose kop el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 !Az enyém biztos nem, max asszonyé. :D Tudunk róla, majd meg lesz oldva. :D Értem már csak együtt mentetek és te vezetté azért voltam azon a következtetésen! Te autod? Épités alatt vagy szerviz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 ! Szegény auto sokat kaphatott már jo kezekbe sose kop el! hát az biztos hogy sokat kapott,sok rossz embert vitt már :) most is épp szerelőnél van szóval javulgat :D Zsóti meg azért lopja el mindig a kulcsot mert gsije volt és hiányzik neki az opel B) (ami sosem kop el)= a bmw-vel szemben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 hát az biztos hogy sokat kapott,sok rossz embert vitt már :) most is épp szerelőnél van szóval javulgat :D Zsóti meg azért lopja el mindig a kulcsot mert gsije volt és hiányzik neki az opel B) (ami sosem kop el)= a bmw-vel szemben :D Nem hiába azért a márka név mégiscsak jelent valamit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Szerintem hamarosan egy-egy tökön rúgásban lesz részetek, ha nem mentek át a chatbe. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Szerintem hamarosan egy-egy tökön rúgásban lesz részetek, ha nem mentek át a chatbe. :D :D ehehheeh már akinek van töke :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts