hening Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Sziasztok! Akkor kinek lenne kedve egy kis közös talihoz mostanság, gondoltam itt a nyár és össze lehetne röffeni ismét egy könnyed kis sütögetésre-főzögetésre. Vélemény? Szalonnasütés??? Benne vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Sziasztok! Akkor kinek lenne kedve egy kis közös talihoz mostanság, gondoltam itt a nyár és össze lehetne röffeni ismét egy könnyed kis sütögetésre-főzögetésre. Vélemény? Szalonnasütés??? Benne vagyok. Hát nem volna rossz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Hát nem volna rossz... :D Tavaly sem volt rossz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Na akkor lelkes tagok uccu neki szervezzünk valamit, a hely részemről rugalmas, az idő már kevésbé az, de a vasárnapok miníg szabadok általában. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Jó lenne megint... a tavalyi tetszett, jól elvoltunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Ha éppen ráérek, akkor érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Na akkor ha gondoljátok, dobáljátok be ide az időpontokat, azt a végén hozunk egy közös nevezőt belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 én is benne lennék Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Hali! Komárom-Eszergom megyében merre szoktak talik lenni?(esetleg Mór) van valami állandó hely vagy változó! köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Hali! Komárom-Eszergom megyében merre szoktak talik lenni?(esetleg Mór) van valami állandó hely vagy változó! köszi! Ahol a banda megbeszéli :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Hali! Komárom-Eszergom megyében merre szoktak talik lenni?(esetleg Mór) van valami állandó hely vagy változó! köszi! Tavaly az "alakuló ülést" Mórra terveztük, sajnos nem jött össze. Nem akart olyan időpont lenni, amikor minden alapító tag ráért volna. Remélem, hogy az országos találkozón sikerül megalakulnunk. OFF: kezd elfogadható állapotba kerülni a kocsi. Már csak a lefestett középkonzolt kell visszatenni és előre két szemöldök. Ha minden jól megy, akkor az országos találkozóra már nagy hiányosság/hiba nélkül mehetek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Minitali lesz Kedden 17órakor a veszprémi nagytesco parkolóba. Ha mindenki megérkezett, legurulunk Balatonfüredre Dita klubtársunkat látogatjuk meg!(Hogy aztán Füreden mit csinálunk az kérdőjeles :D :wacko:....Esetleg átgurulunk Tihanyba megnézzük hogy van e még visszhang...stb ) De azért minden Opelest szeretettel várunk a parkolóhoz, Kedden 17órára Eddig négyen vagyunk: Daykiller, Tiv, Bálintka 1.6i, Alex0403 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Minitali lesz Kedden 17órakor a veszprémi nagytesco parkolóba. Ha mindenki megérkezett, legurulunk Balatonfüredre Dita klubtársunkat látogatjuk meg!(Hogy aztán Füreden mit csinálunk az kérdőjeles :wacko: :wacko:....Esetleg átgurulunk Tihanyba megnézzük hogy van e még visszhang...stb ) De azért minden Opelest szeretettel várunk a parkolóhoz, Kedden 17órára Eddig négyen vagyunk: Daykiller, Tiv, Bálintka 1.6i, Alex0403 Végülis Tihany nincs olyan messze onnan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 zocsa, tegnap baszod jól megvártatok amíg kidobtam a szemetet ami a kezemben volt... :wacko: Alex, zsír lenne, de pont nincs autóm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 zocsa, tegnap baszod jól megvártatok amíg kidobtam a szemetet ami a kezemben volt... :wacko: Alex, zsír lenne, de pont nincs autóm. :D Mentük egy kört,aztán léptünk. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 zocsa, tegnap baszod jól megvártatok amíg kidobtam a szemetet ami a kezemben volt... :wacko: Alex, zsír lenne, de pont nincs autóm. :D Rá se ránts, majd legközelebb :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Hallo Nép! Na, hogy áll a Közép-Dunántúli megalakulós dolgunk? Legutoljára arról volt szó, hogy a Blitzen lesz alapítva- lett ebből vmi, vagy még mindíg kilógunk a sorból? Lassan 1 éve próbálkozunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Szerintem próbálkozás szinten is fog megragadni ez az egész. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Szerintem próbálkozás szinten is fog megragadni ez az egész. :) Azért itt lenne az ideje továbblépni, nem? Oké, nem kötelező, de azért szerintem jó dolog lenne. Ha már egyszer nekikeztdünk, ne hagyjuk már abba. Jóó, nem is beszélhetek csak saját nevemben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Azért itt lenne az ideje továbblépni, nem? Oké, nem kötelező, de azért szerintem jó dolog lenne. Ha már egyszer nekikeztdünk, ne hagyjuk már abba. Jóó, nem is beszélhetek csak saját nevemben. :) Ha visszaolvasol nem ez volt az első kezdeményezés, de abból sem lett semmi. Szal én nem fűzök hozzá sok reményt. Ha valaki megszervezi, Én elmegyek, de erre szerintem kevés az esély. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Egy sütés, főzést is nehéz össze hozni sajna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Egy sütés, főzést is nehéz össze hozni sajna :D Pedig nem lenne rossz ötlet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Holnap Fehérváron leszek 14:00-ig, lehet minitalit összehozni, ha valaki ráérne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Holnap Fehérváron leszek 14:00-ig, lehet minitalit összehozni, ha valaki ráérne... :D Én meg 14:00-ig szolgálatban, bár nem fehérváron (eddig úgy néz ki, hogy Kápolnásnyéken (is)). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Én meg 14:00-ig szolgálatban, bár nem fehérváron (eddig úgy néz ki, hogy Kápolnásnyéken (is)). :D Uff, akkor megint nem. :lol: Nekem a szokásos (asszony továbbképzése), de most nincs gond a géppel, úgyhogy nem kell bemennem a vasútra hiba miatt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts