zozor Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Rendben, akkor legyen 23-24 én!! Addig még van 1 hét, tegye mindenki szabaddá magát :lol: Oké, akkor 1 hét múlva, vmelyik nap. Az a 14h jól hangzik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Hellohallo :P Hogyhogy erre látogacc, meló vagy magáncél? Ha lenne időd és kedved pár percre bandázhatnánk egyet :lol: Üdv :Zozo Szia zozor! Ma is megyek, magán céllal újvárosba, de sűrű a program, szerintem idén lehet sokat fogok arra járni, hmmm remélem :lol: Tehát ha lesz idő és össze tudjuk hozni akkor bandázunk egy kola mellett :lol: Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Nos...a 23-a kilőve! Gondolom holnap sem találkozunk! Jó volna összehozni egy találkozót. Vagy már nem akarjuk meg alapítani a klubot ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Nos...a 23-a kilőve! Gondolom holnap sem találkozunk! Jó volna összehozni egy találkozót. Vagy már nem akarjuk meg alapítani a klubot ?? Dehogynem, csak nehezen akaródzik összejönni... Így akkor marad a jövő hó. Februárban nekem jó napok: 7, 13-14, 20, 28. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Dehogynem, csak nehezen akaródzik összejönni... Így akkor marad a jövő hó. Februárban nekem jó napok: 7, 13-14, 20, 28. Nekem jó mindegyik nap..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Nekem jó mindegyik nap..... :rolleyes: Nekem is 13-tól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 no? Összehozzuk a talit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 no? Összehozzuk a talit? Ebben a hónapban nekem már csak a 20 és 28-a szabad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Ebben a hónapban nekem már csak a 20 és 28-a szabad. Nekem is jó mind a két nap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Nekem csak március közepétől lesz aktuális. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Na emberek, hogy állunk az alakulással? Lassan itt a jó idő, 'oszt még nem tartunk seholsenem :lol: Csütörtökön megyek Fehérvárra, 08:00-16:00-ig semmittevés lesz a dolgom, valakivel mimimeet? Csak hogy ne unatkozzak... ( A Plázát és a M**** Markot hamar megjárom az tuti :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Na emberek, hogy állunk az alakulással? Lassan itt a jó idő, 'oszt még nem tartunk seholsenem :) Csütörtökön megyek Fehérvárra, 08:00-16:00-ig semmittevés lesz a dolgom, valakivel mimimeet? Csak hogy ne unatkozzak... ( A Plázát és a M**** Markot hamar megjárom az tuti ;) ) Mivel én fehérváron melózom, találkozhatunk. Holnap úgyis kocsival megyek be melózni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Mivel én fehérváron melózom, találkozhatunk. Holnap úgyis kocsival megyek be melózni. :) Oks! Pü megy...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Régen jártam erre. Az idei Blitz weekend a Balatonnál lesz. Ha addig nem jön össze, akkor végső esetben ott megalakulunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Régen jártam erre. Az idei Blitz weekend a Balatonnál lesz. Ha addig nem jön össze, akkor végső esetben ott megalakulunk? Akár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Régen jártam erre. Az idei Blitz weekend a Balatonnál lesz. Ha addig nem jön össze, akkor végső esetben ott megalakulunk? Ha tényleg a Balatonnál lesz, oda elmegyek 100% :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 A programok még nem, de az árak már elérhetőek (14. Nemzetközi Opel Találkozó és VI. Hungarian Blitz Weekend, 2010. Július 26 - Augusztus 1. - Zamárdi). Úgy sejtem, hogy nem lesz mindenki ott hétfőtől, így a régiós klub alapító ülését péntekre, szombatra vagy vasárnapra kellene időzíteni. A programoktól függően úgy kellene szervezni, hogy sokan legyenek ott (jó program elé vagy után), de legyenek is ott (ne a jó program közepére). Persze előre ki kellene találni, hogy mi vonzza a népet. Részemről csalódás lenne, ha egy ekkora találkozón nem tudnánk összeszedni tíz embert. Hazai a terep, mégis úgy érzem, hogy mindent meg kellene tennünk azért, hogy minél többen jöjjenek (még akkor is, ha most csak érdeklődnek, s majd csak később csatlakoznak). Ezért javaslom a matrica beszerzését. Ismétlem, javaslom, nem kötelező. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 A programok még nem, de az árak már elérhetőek (14. Nemzetközi Opel Találkozó és VI. Hungarian Blitz Weekend, 2010. Július 26 - Augusztus 1. - Zamárdi). Úgy sejtem, hogy nem lesz mindenki ott hétfőtől, így a régiós klub alapító ülését péntekre, szombatra vagy vasárnapra kellene időzíteni. A programoktól függően úgy kellene szervezni, hogy sokan legyenek ott (jó program elé vagy után), de legyenek is ott (ne a jó program közepére). Persze előre ki kellene találni, hogy mi vonzza a népet. Részemről csalódás lenne, ha egy ekkora találkozón nem tudnánk összeszedni tíz embert. Hazai a terep, mégis úgy érzem, hogy mindent meg kellene tennünk azért, hogy minél többen jöjjenek (még akkor is, ha most csak érdeklődnek, s majd csak később csatlakoznak). Ezért javaslom a matrica beszerzését. Ismétlem, javaslom, nem kötelező. Teljesen egyetértek! Milyen matricára gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Teljesen egyetértek! Milyen matricára gondoltál? Ha bővebben érdekel, akkor itt olvass vissza pár oldalt. Röviden annyi, hogy a hátsó szélvédőre kerül és elvileg nyom nélkül eltávolítható. Élőben még én se láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 http://kep.psharing.com/356407.jpg Elkészültek a matricák. Hasonlóak a régihez (lásd képen), persze frissített adatokkal. Ki vállalja, hogy kiteszi? Jó bornak is kell a cégér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Elkészültek a matricák. Hasonlóak a régihez (lásd képen), persze frissített adatokkal. Ki vállalja, hogy kiteszi? Jó bornak is kell a cégér. Én vállalom, múlt évben is volt a kocsimon ilyen matrica. Meg sztem zocsa is kitenné, esetleg rtomi is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Én vállalom, múlt évben is volt a kocsimon ilyen matrica. Meg sztem zocsa is kitenné, esetleg rtomi is. :rolleyes: Rendben, akkor a hajlandóság megvan. Már csak a matricát kell megszerezni. ;) Itt lehet jelezni az igényeket, s valahogy csak eljut az önkéntesekhez: Opel Fórum- Tartalom > Találkozók-rendezvények > Hungarian Blitz Weekend Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Rendben, akkor a hajlandóság megvan. Már csak a matricát kell megszerezni. :rolleyes: Itt lehet jelezni az igényeket, s valahogy csak eljut az önkéntesekhez: Opel Fórum- Tartalom > Találkozók-rendezvények > Hungarian Blitz Weekend Az lenne a kérdésem, hogy ezek a matricák az ablak külső vagy belső felére ragasztandóak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Az lenne a kérdésem, hogy ezek a matricák az ablak külső vagy belső felére ragasztandóak? 2008,2009 -ben kívülre ragaszthatóak voltak. :rolleyes: Az ablaktörlőt nem használtam hátul. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Sziasztok! Akkor kinek lenne kedve egy kis közös talihoz mostanság, gondoltam itt a nyár és össze lehetne röffeni ismét egy könnyed kis sütögetésre-főzögetésre. Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts