Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Régió találkozók

rtomi

Recommended Posts

• Hozzászólások 817
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Arti? Neked is jó a 12-e? ÉS a helyszín?

A helyszín nekem teljesen mindegy. Gondolom illik kocsival menni a találkozóra. Szombathely - Veszprém 130km, s ehhez már szinte mindegy, hogy még mennyit adok hozzá a helyszíntől függően. Így is úgy is tankolni kell utána. (Jelenleg Szombathelyen egy garázsban telel a kocsim. Mindkét hátsó felfüggesztés rugója törött, s így nem akarom nagyon hajtani. Tavaszra ki lesz cserélve.)

Tervezzük a Bécsi Advent-re kimenni egy szervezett utazás keretében. Három alkalom van, december 5, 12, 19. Hogy melyik lesz, azt még egyeztetnem kell barátnőmmel. Pénteken meg tudom mondani az eredményt.

Megosztás:

.....

Tervezzük a Bécsi Advent-re kimenni egy szervezett utazás keretében. Három alkalom van, december 5, 12, 19. Hogy melyik lesz, azt még egyeztetnem kell barátnőmmel. Pénteken meg tudom mondani az eredményt.

Hóhahóóó :D :huh: :lol:

Oda a feleségem is benevezett, Dec.5.-én megyünk, Fehérvárról, 7.00-kor. Kiváncsi vagyok, hány helyről megy szervezett kirándulás. :lol:

ui.: nem tudom átteni az egyéb csevejbe, ezért írtam ide.

Megosztás:

Hóhahóóó :D :huh: :lol:

Oda a feleségem is benevezett, Dec.5.-én megyünk, Fehérvárról, 7.00-kor. Kiváncsi vagyok, hány helyről megy szervezett kirándulás. :lol:

ui.: nem tudom átteni az egyéb csevejbe, ezért írtam ide.

Amire válaszolni akarsz, ott megnyomod a p_mq_add.gif gombot, majd a megfelelő topicban a t_reply.gif gombot és kész is.

Megosztás:

Akkor ídáig így állunk: Helyszín: Mór. Ídőpont: December

5.

6.

12. Alex0403, zozor, daykiller, invictus, Zsoltee87

13.

19.

20.

Nem nagyon gyűlünk... :lol:

Én mind a 6 nap melózok,

5,6 éj

12,13 du

19,20 de

Tehát 12,13 semmiképp nem jó nekem. :huh:

A maradék napokon tudnék elugrani csak.

Megosztás:

Akkor ídáig így állunk: Helyszín: Mór. Ídőpont: December

5.

6.

12. Alex0403, zozor, daykiller, invictus, Zsoltee87

13.

19.

20.

Én mind a 6 nap melózok,

5,6 éj

12,13 du

19,20 de

Tehát 12,13 semmiképp nem jó nekem. :huh:

A maradék napokon tudnék elugrani csak.

A 13.-ával hogy álltok? Nekem ugye az is jó, de lehet a többieknek jobb lenne- csak hát még többen nem nyilatkoztak.

Megosztás:

Akiknek jó:

05. Dom, zocsa001, Zsoltee87

06. Zsoltee87, zocsa001

12. Alex0403, Arti, daykiller, Dom, invictus, zozor, Zsoltee87

13. Alex0403, Dom, zozor, Zsoltee87

19. zocsa001, Zsoltee87

20. zocsa001, Zsoltee87

Akiknek nem jó:

5. zozor

6. Arti

12. zocsa001

13. Arti, zocsa001

19. Arti

20. Arti

Megosztás:

Akiknek jó:

05. Dom, zocsa001, Zsoltee87

06. Zsoltee87, zocsa001

12. Alex0403, Arti, daykiller, Dom, invictus, zozor, Zsoltee87

13. Alex0403, Dom, zozor, Zsoltee87

19. zocsa001, Zsoltee87

20. zocsa001, Zsoltee87

Akiknek nem jó:

5. zozor

6. Arti

12. zocsa001

13. Arti, zocsa001

19. Arti

20. Arti

Bas**us...nem is olyan egyszerű össze verbuválni mindenkit :huh:

Megosztás:

Rendben...tegyük át januárra, akkor az ünnepek után biztos mindeki jobban ráérős.

Ok, legyen. Egy javaslat: derítsük ki, hogy kik a szűk keresztmetszetek. Azaz kik azok az emberek, akiknek a legkevesebb a szabadidejük.

Részemről hétköznap munka és este edzés. Inkább hétvégén érek rá, ha előre tudom a dátumot, akkor úgy tervezek.

Megosztás:

Ok, legyen. Egy javaslat: derítsük ki, hogy kik a szűk keresztmetszetek. Azaz kik azok az emberek, akiknek a legkevesebb a szabadidejük.

Részemről hétköznap munka és este edzés. Inkább hétvégén érek rá, ha előre tudom a dátumot, akkor úgy tervezek.

Nekem csak a szolgálatra eső napok a nem jók, a többi igen.

Vagyis csak a 10-16- és 31 a nem jó.

Megosztás:

Részemről dettó...nekem is csak a hétvége jó :huh:

Megosztás:

Eddigi válaszok alapján (bár még nem mindenki szólt) csak a hétvége jó.

Ezen kívül zocsa001 hozzászólása alapján azt feltételezem, hogy három műszakban dolgozik. Így első lépésben hozzá kellene igazodnunk. Rajta kívül van még valaki, akinek rendszeres és halaszthatatlan dolga van a hétvégéken?

Megosztás:

Eddigi válaszok alapján (bár még nem mindenki szólt) csak a hétvége jó.

Ezen kívül zocsa001 hozzászólása alapján azt feltételezem, hogy három műszakban dolgozik. Így első lépésben hozzá kellene igazodnunk. Rajta kívül van még valaki, akinek rendszeres és halaszthatatlan dolga van a hétvégéken?

Én is 3 műszakban dolgozom, úgy néz ki, az idén már minden szombaton is, karácsonyig. Így nekem a vasárnap jobb.

Megosztás:

Hello-heello Everybody!

Most akkor mi lesz januárban, lesz alakulás? Invictus: Meg tudod kérdezni milyen lehetőségek vannak a Bormúzeumban? Kaja, látogatás, belépők, foglalás ilyesmi?

Hát kaja, innivaló van, foglalni lehet. Látogatás meg belépő nincs. Nem múzeum, csak az a neve ha jól tudom. 2x ettem már ott, de majd utánakérdezek.

Megosztás:

Hát kaja, innivaló van, foglalni lehet. Látogatás meg belépő nincs. Nem múzeum, csak az a neve ha jól tudom. 2x ettem már ott, de majd utánakérdezek.

Köszi!

Kinek milyen időpont lenne a jó januárban? Mielőbb tisztázni kellene, hogy mindenkinek legyen ideje szabaddá tenni magát. :huh:

Nekem jó:

zozor: 9,17, 23-24, és 30.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.