Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Régió találkozók

rtomi

Recommended Posts

• Hozzászólások 817
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Sziasztok!

Akkor a most vasárnap 14.-én tali. A párom elintézi holnap melóba, hogy szabad legyen és sütünk egy frankó szalcsit, meg alkoholmentes sört is főzünk a sofföröknek :lol: Igyekszem egy kis gyújtóst begyűjteni addig!

Üdv:BB

Alkoholmentessel szolgálok én is szívesen. Stella és Soproni formájában. Vagy ha lenne közös megegyezés, akkor az lesz. :D

Invi: Amúgy, csak ennyien leszünk, vagy jelentkeztek olyanok is akikről nem tudunk?

Megosztás:

Alkoholmentessel szolgálok én is szívesen. Stella és Soproni formájában. Vagy ha lenne közös megegyezés, akkor az lesz. :lol:

Invi: Amúgy, csak ennyien leszünk, vagy jelentkeztek olyanok is akikről nem tudunk?

Conquistador és én mindenképp ott leszünk. :D

Aztán szóltál te, Zsoca, Hening professzor is jön gyermetegekkel együtt, meg még tuti jönnek, most nem ez van a memóriámban :lol:

Megosztás:

Sziasztok Srácok!

Szerintem is az lenne a legegyszererübb hogy aki amit hoz azt eszeik, mármint kaját és a süti szerintem nálunk is be fog ficenni a csomiba. Sör és üccsi lesz a többit meg visszük, ami meg nincs azt a természet adja majd! :lol:

Ott a pont.

Megosztás:

Sziasztok Srácok!

Szerintem is az lenne a legegyszererübb hogy aki amit hoz azt eszeik, mármint kaját és a süti szerintem nálunk is be fog ficenni a csomiba. Sör és üccsi lesz a többit meg visszük, ami meg nincs azt a természet adja majd! :lol:

A motorolajomat ne felejtsd el! :lol: :D

Megosztás:

Ez az oldal szerint igenis szép idő, de nem kánikula. Vagy izzadni akarsz? :lol:

Dehogy is, csak úgy hallottam hogy péntektől lehűlés. Azt mondjuk nem mondta, hogy újra téli időjárás lesz. :D A lehűlés szó meg eléggé tág fogalom. :lol:

Amúgy sem üzemel a klímám, akar a franc megrohadni a verdában. :D

Megosztás:

Voltam Várgesztesen, minden ok, lesz helyünk rendesen. :D

Szép idő lesz ha minden igaz.

Remek.

Ma véletlen nem Te voltál negyed nyolc körül Sukorón? Jött ellenkező irányba egy ilyen fehér astra mint a Tied, hátul kristálylámpák, elől gyári index és angel eyes nem xenon-os fényszóró. Rendszámot nem láttam sajna. :D Ha igen, akkor a Veled szembe jövő Transporteres én voltam. :lol: :lol:

Megosztás:

Remek.

Ma véletlen nem Te voltál negyed nyolc körül Sukorón? Jött ellenkező irányba egy ilyen fehér astra mint a Tied, hátul kristálylámpák, elől gyári index és angel eyes nem xenon-os fényszóró. Rendszámot nem láttam sajna. :D Ha igen, akkor a Veled szembe jövő Transporteres én voltam. :lol: :lol:

Nem. Ma reggel Pestről jöttem haza, és csak Várgesztesen voltam.

Megosztás:

Sziasztok!

Részemről a beigért süti elmarad sajna, mert a páromat berántották ma és holnap dolgozni :D Pedig Ő is nagyon el akart jönni az összeröffenésre, de hát a válság az ilyen! :lol:

Akkor holnap 14.00 nagy tesco parkoló, én szerintem 50 körül már lezek, remélem nem lesz semmi jeges cucc holnap! :lol:

Megosztás:

Sziasztok!

Részemről a beigért süti elmarad sajna, mert a páromat berántották ma és holnap dolgozni :D Pedig Ő is nagyon el akart jönni az összeröffenésre, de hát a válság az ilyen! :lol:

Akkor holnap 14.00 nagy tesco parkoló, én szerintem 50 körül már lezek, remélem nem lesz semmi jeges cucc holnap! :lol:

Ez az ugye? Bláthy Ottó u. 1.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.