invictus Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Na most akkor ki, mit vigyen?? Mi, úgy néz ki, viszünk sütit. Mi kell még??? Gondolom akkor úgy lenne jó hogy készítünk tüzet, aztán aki akar, tol szalonnát, vagy amit hoz. Így a legegyszerűbb talán. Én is viszek majd valami édességet szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Sziasztok! Akkor a most vasárnap 14.-én tali. A párom elintézi holnap melóba, hogy szabad legyen és sütünk egy frankó szalcsit, meg alkoholmentes sört is főzünk a sofföröknek :lol: Igyekszem egy kis gyújtóst begyűjteni addig! Üdv:BB Alkoholmentessel szolgálok én is szívesen. Stella és Soproni formájában. Vagy ha lenne közös megegyezés, akkor az lesz. :D Invi: Amúgy, csak ennyien leszünk, vagy jelentkeztek olyanok is akikről nem tudunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Alkoholmentessel szolgálok én is szívesen. Stella és Soproni formájában. Vagy ha lenne közös megegyezés, akkor az lesz. :lol: Invi: Amúgy, csak ennyien leszünk, vagy jelentkeztek olyanok is akikről nem tudunk? Conquistador és én mindenképp ott leszünk. :D Aztán szóltál te, Zsoca, Hening professzor is jön gyermetegekkel együtt, meg még tuti jönnek, most nem ez van a memóriámban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Sziasztok Srácok! Szerintem is az lenne a legegyszererübb hogy aki amit hoz azt eszeik, mármint kaját és a süti szerintem nálunk is be fog ficenni a csomiba. Sör és üccsi lesz a többit meg visszük, ami meg nincs azt a természet adja majd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Sziasztok Srácok! Szerintem is az lenne a legegyszererübb hogy aki amit hoz azt eszeik, mármint kaját és a süti szerintem nálunk is be fog ficenni a csomiba. Sör és üccsi lesz a többit meg visszük, ami meg nincs azt a természet adja majd! :lol: Ott a pont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Sziasztok Srácok! Szerintem is az lenne a legegyszererübb hogy aki amit hoz azt eszeik, mármint kaját és a süti szerintem nálunk is be fog ficenni a csomiba. Sör és üccsi lesz a többit meg visszük, ami meg nincs azt a természet adja majd! :lol: A motorolajomat ne felejtsd el! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nem 100%, de lehetséges hogy én is kinézek a barátnőmmel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nem 100%, de lehetséges hogy én is kinézek a barátnőmmel. :lol: De 100% :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 A motorolajomat ne felejtsd el! :lol: :D OK! Akkor figyelek rá, az nap beteszem a vasbe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 De 100% :lol: Nem túl jó idő lesz a hétvégén. Reggel azt mondták a slágerben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nem túl jó idő lesz a hétvégén. Reggel azt mondták a slágerben. :lol: Ez az oldal szerint igenis szép idő, de nem kánikula. Vagy izzadni akarsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Ez az oldal szerint igenis szép idő, de nem kánikula. Vagy izzadni akarsz? :lol: Dehogy is, csak úgy hallottam hogy péntektől lehűlés. Azt mondjuk nem mondta, hogy újra téli időjárás lesz. :D A lehűlés szó meg eléggé tág fogalom. :lol: Amúgy sem üzemel a klímám, akar a franc megrohadni a verdában. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Voltam Várgesztesen, minden ok, lesz helyünk rendesen. :lol: Szép idő lesz ha minden igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Voltam Várgesztesen, minden ok, lesz helyünk rendesen. :D Szép idő lesz ha minden igaz. Remek. Ma véletlen nem Te voltál negyed nyolc körül Sukorón? Jött ellenkező irányba egy ilyen fehér astra mint a Tied, hátul kristálylámpák, elől gyári index és angel eyes nem xenon-os fényszóró. Rendszámot nem láttam sajna. :D Ha igen, akkor a Veled szembe jövő Transporteres én voltam. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Remek. Ma véletlen nem Te voltál negyed nyolc körül Sukorón? Jött ellenkező irányba egy ilyen fehér astra mint a Tied, hátul kristálylámpák, elől gyári index és angel eyes nem xenon-os fényszóró. Rendszámot nem láttam sajna. :D Ha igen, akkor a Veled szembe jövő Transporteres én voltam. :lol: :lol: Nem. Ma reggel Pestről jöttem haza, és csak Várgesztesen voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Nem. Ma reggel Pestről jöttem haza, és csak Várgesztesen voltam. Jóde, nem sukorón keresztül jöttél? Bár gondolom nem. Egyszerűbb neked az 1-es vagy M1-s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Jóde, nem sukorón keresztül jöttél? Bár gondolom nem. Egyszerűbb neked az 1-es vagy M1-s. 1 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 1 :lol: Most néztem gúglmapszon Várgesztest. Elég király helyen van. :D Remélem szép hosszú Opel konvoj lesz. Próbálom haveromat is hívni, kadettos, de lehet nem autóval jön, mert döglődik neki sajna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Sziasztok! Részemről a beigért süti elmarad sajna, mert a páromat berántották ma és holnap dolgozni :D Pedig Ő is nagyon el akart jönni az összeröffenésre, de hát a válság az ilyen! :lol: Akkor holnap 14.00 nagy tesco parkoló, én szerintem 50 körül már lezek, remélem nem lesz semmi jeges cucc holnap! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Sziasztok! Részemről a beigért süti elmarad sajna, mert a páromat berántották ma és holnap dolgozni :D Pedig Ő is nagyon el akart jönni az összeröffenésre, de hát a válság az ilyen! :lol: Akkor holnap 14.00 nagy tesco parkoló, én szerintem 50 körül már lezek, remélem nem lesz semmi jeges cucc holnap! :lol: Ez az ugye? Bláthy Ottó u. 1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Ez az ugye? Bláthy Ottó u. 1. Igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Igen. :lol: köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 köszi. :lol: szívesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Kár hogy nem lehetek ott :lol: Remélem sok képet csináltok.... Nagyon jó szórakozást srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Na, ma reggel vettem új nyársakat. Nem vóóóóóót vmi ócsóóóóó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts