zocsa Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Arra azért vigyázok. A 6 óra alváson kívül 2,5 órát voltam itthon naponta. :lol: Az elég durva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Na most akkor lesz valami 14-én vagy sem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Na most akkor lesz valami 14-én vagy sem? :lol: Te vagy az egyik szervező nem? :lol: :D Kell helyszín,időpont aztán listázódunk. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Na most akkor lesz valami 14-én vagy sem? :D Én úgy terveztem hogy lesz. :lol: Be van programozva úgy a hétvégém. Amúgy is Conquistadornál van a motorolaj, tehát nekem mindenképp egyszer mennem kell Tbányára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Te vagy az egyik szervező nem? :lol: :lol: Kell helyszín,időpont aztán listázódunk. :D :D Van egy ötletem. Június 14. 14.00 Tatabánya Teco parkolóban tali, aztán onnan oda megyünk ahova akarunk. Ha esik fedett helyre, ha szép az idő akkor kiugrunk Tatára, az kb 10 perc. Aki késik, telefonon utánakérdez hova mentünk. Szerintetek így jó lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Van egy ötletem. Június 14. 14.00 Tatabánya Teco parkolóban tali, aztán onnan oda megyünk ahova akarunk. Ha esik fedett helyre, ha szép az idő akkor kiugrunk Tatára, az kb 10 perc. Aki késik, telefonon utánakérdez hova mentünk. Szerintetek így jó lenne? Nekem jó. :lol: Június 14. 14.00 Tatabánya Teco parkolóban tali, aztán onnan oda megyünk ahova akarunk. Ha esik fedett helyre, ha szép az idő akkor kiugrunk Tatára, az kb 10 perc. 1. 2. 3. 4. zocsa001 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Van egy ötletem. Június 14. 14.00 Tatabánya Teco parkolóban tali, aztán onnan oda megyünk ahova akarunk. Ha esik fedett helyre, ha szép az idő akkor kiugrunk Tatára, az kb 10 perc. Aki késik, telefonon utánakérdez hova mentünk. Szerintetek így jó lenne? Június 14. 14.00 Tatabánya Teco parkolóban tali, aztán onnan oda megyünk ahova akarunk. Ha esik fedett helyre, ha szép az idő akkor kiugrunk Tatára, az kb 10 perc. Tökéletesh. 1. 2. 3. 4. zocsa001 5. 0xFF. dayKilleR Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 De ha úgy jobb és szép az idő, kigurulhatunk inkább várgesztes felé, ott van szép placc a vár alatt, kis tisztásszerűség ahová fel lehet sorakoztatni az autókat. Mert így belegondolva Tatán le kell parkolni, aztán leülünk a tópartra? Az nem izgis. :lol: Na a lényeg, hogy vasárnap a találkozóra már meglegyen a fix hely ahova megyünk...igyekszem keresgetni. Holnap kitekerek bicajjal és szétnézek tatán is hogy van-e olyan hely ahol az autóknál tudunk maradni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nekem jó a 14 délután 2 tesco! o/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 De ha úgy jobb és szép az idő, kigurulhatunk inkább várgesztes felé, ott van szép placc a vár alatt, kis tisztásszerűség ahová fel lehet sorakoztatni az autókat. Mert így belegondolva Tatán le kell parkolni, aztán leülünk a tópartra? Az nem izgis. :lol: Na a lényeg, hogy vasárnap a találkozóra már meglegyen a fix hely ahova megyünk...igyekszem keresgetni. Holnap kitekerek bicajjal és szétnézek tatán is hogy van-e olyan hely ahol az autóknál tudunk maradni. :D facca!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Sajna szolgálat- pedig mennék, de tényleg :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Lécci-lécci legyünk sokan!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 V. Hungarian Blitz Weekend Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ezt most minden topicba belinkelitek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Rtomi! te is jössz a tb-s talira, mert akkor olyan útvonalat tervezünk, hogy lássad a régi koleszodat is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Lécci-lécci legyünk sokan!!! :lol: Tele kell spamolni az egész fórumot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2009 Rtomi! te is jössz a tb-s talira, mert akkor olyan útvonalat tervezünk, hogy lássad a régi koleszodat is! :D Nem. Sajna nekem kimarad. Junior még pici és aznap Vácra megyünk mert a keresztgyerek 1 éves lesz és köszönteni kell. Olvassatok! Volt már Tatabálnán régiótali. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 De ha igény van rá, akkor egy szolid hegyi szakaszon felmehetünk a Turulhoz is. Ott van egy nagyobb parkoló, lehet sétálni is. Csak legyünk sokan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Sziasztok! Akkor ez a sütés főzés nem is aktuális, vagy erre nem gerjed a csapat! Én benne vagyok minden csapatépítő progiba, csak egy a lényeg, hogy lehetőleg ne legyen ilyen csodaszép idő mint ma reggel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Sziasztok! Akkor ez a sütés főzés nem is aktuális, vagy erre nem gerjed a csapat! Én benne vagyok minden csapatépítő progiba, csak egy a lényeg, hogy lehetőleg ne legyen ilyen csodaszép idő mint ma reggel! :D Én benne lennék a sütés főzésben is, legalábbis, ha rá tudom venni a Zasszonyt, hogy "csinyázzzzzzon" kókuszosat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Sziasztok! Akkor ez a sütés főzés nem is aktuális, vagy erre nem gerjed a csapat! Én benne vagyok minden csapatépítő progiba, csak egy a lényeg, hogy lehetőleg ne legyen ilyen csodaszép idő mint ma reggel! :lol: Szép időt írnak a hét végére. A sütés-főzést meg nem tudom. Kérem kapcsojjaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Na akkor szerintem szedjük össze a gondolatokat és alkossuk meg a menetrendet, meg a programot! Akinek van valami kívánsága az hívja fel a Dévényi Tibi bácsit a pöttyös labdáért! A tréfát félre téve, ha gondoljátok gesztes is nagyon aktuális lenne erre a célra (sütés-főzés), csak azt nem tudom, hogy a behalytani tilos tábla a kiszemelt hely elött vagy után van! a héten megyek oroszlányba, majd meglesem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Sziasztok! Akkor a most vasárnap 14.-én tali. A párom elintézi holnap melóba, hogy szabad legyen és sütünk egy frankó szalcsit, meg alkoholmentes sört is főzünk a sofföröknek :lol: Igyekszem egy kis gyújtóst begyűjteni addig! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Sziasztok! Akkor a most vasárnap 14.-én tali. A párom elintézi holnap melóba, hogy szabad legyen és sütünk egy frankó szalcsit, meg alkoholmentes sört is főzünk a sofföröknek :lol: Igyekszem egy kis gyújtóst begyűjteni addig! Üdv:BB Rendicsek, de engem nem engedhettek a tűz közelébe. Kérem megértéseteket. :D És tényleg legyünk minél többen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Sziasztok! Akkor a most vasárnap 14.-én tali. A párom elintézi holnap melóba, hogy szabad legyen és sütünk egy frankó szalcsit, meg alkoholmentes sört is főzünk a sofföröknek :lol: Igyekszem egy kis gyújtóst begyűjteni addig! Üdv:BB Na most akkor ki, mit vigyen?? Mi, úgy néz ki, viszünk sütit. Mi kell még??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts