conquistador Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Senkit nem lőnek tarkón ha más időpontot választunk! <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Senkit nem lőnek tarkón ha más időpontot választunk! <_< :lol: :lol: Nekem mindegy, akár júni első hétvégéje is jó lenne. Azaz 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 A IV. Mana kupa reggeltöl estig tartott. :lol: Tudom mert ott voltunk még a Mantával. <_< hajaj, akkor 13.a kilőve nekem is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 És ha már ilyen nagyon izzasztó meleg van akkor lehetne inkább délután estefele a dolog. Mit szóltok? Júni 6.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Nekem a 6 biztos nem, mert du-ra megyek dolgozni! Május 31.? Gondolom nem sokan dolgoznak Hétfőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Május 31.? Gondolom nem sokan dolgoznak Hétfőn. Az sem lenne rossz, én ráérek így előreláthatólag. De a napszak megfontolandó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Nekem a 6 biztos nem, mert du-ra megyek dolgozni! Május 31.? Gondolom nem sokan dolgoznak Hétfőn. Én pl. 31.-én délutános vagyok.:lol: 6.-án pedig délelőttös,az még jó is lenne. Esteleg Június 14? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Én pl. 31.-én délutános vagyok.:lol: 6.-án pedig délelőttös,az még jó is lenne. Esteleg Június 14? <_< Nálam a 14 már játszik! :lol: Részemről csak a szombatokkal van inkább gond, mert akkor még dolgozom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Nekem mint mondottam minden hétvége frankó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Sziasztok! Mi lenne a vélemény egy olyan taliról amikor tatán taliznánk és utána menne a csapat majkra, kb 15km tatától és ott egy szalonázos, esetleg bográcsos napot tartanánk. Van egy kicsi halastó, és ott a parton és a környéken vannak kiépített tűzrakó helyek erre a célra. viszonylag zöldövezetről beszélünk ahol akár gyerekek is ellenének, egyetlen gond, hogy mindent vinni kell, mert 5km onnan egy tesco! Várom a véleményeket és az időpontokat ezzel kapcsolatban! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Az sem lenne rossz, én ráérek így előreláthatólag. De a napszak megfontolandó :D Én pl. 31.-én délutános vagyok. :lol: 6.-án pedig délelőttös,az még jó is lenne. Esteleg Június 14? :lol: Nálam a 14 már játszik! :D Részemről csak a szombatokkal van inkább gond, mert akkor még dolgozom! 14 nekem is jó, főleg fizetés szempontból. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Igazából a mostani hétvége is jó lenne szerintem. Döntsük már el végre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Én most ott tartok, hogy ha mondtok egy dátumot én megprobálom megmondani, hogy nekem jó-e! :lol: Feladtam a gondolkodást, mert olyan nagy a pörgés errefelé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Én most ott tartok, hogy ha mondtok egy dátumot én megprobálom megmondani, hogy nekem jó-e! :lol: Feladtam a gondolkodást, mert olyan nagy a pörgés errefelé! Június 14. ellen nem volt ellenvetés,szvsz legyen az. :D Bár invictus még nem nyilatkozott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Júnis 14. ellen nem volt ellenvetés,szvsz legyen az. :lol: Bár invictus még nem nyilatkozott. :D Legyen az inkább. Asszem akkor mi is el tudnánk felétek nézni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Legyen az inkább. Asszem akkor mi is el tudnánk felétek nézni. :D Helyes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Június 14. ellen nem volt ellenvetés,szvsz legyen az. :lol: Bár invictus még nem nyilatkozott. :D Nekem mindegy, én azért ajánlgatok. :D Csak addig le ne cseréljem egy mercire. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Igazából a mostani hétvége is jó lenne szerintem. Döntsük már el végre. :D Nekem nem jó a mostani, mert Pannónia Fesztivál lesz itt Várpalotán. Ma vettem meg a jegyet. Holnap kezdődik és vasárnap lesz vége. Esetleg valaki nem jön? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nekem sem jó mert barátnőmnek szülinapja lesz és ünneplés van meg hasonlók. De 14.e még akár jó is lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Nekem nem jó a mostani, mert Pannónia Fesztivál lesz itt Várpalotán. Ma vettem meg a jegyet. Holnap kezdődik és vasárnap lesz vége. Esetleg valaki nem jön? :lol: Mit takar az a Pannónia Fesztivál? ------------ Már látom, megtaláltam a róla szóló honlapot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ez a Pannonia buli nem lesz semmi! Egy gond van, hogy dolgozom, meg rokonok is jönnek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2009 Nekem sajna most nem aktuális semmikorsem. Örülök,hogy lyuk van a 3,14csámon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Nekem sajna most nem aktuális semmikorsem. Örülök,hogy lyuk van a 3,14csámon. :lol: Elküldöd ikertestvéred.....fel se tűnne a turpisság. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Nekem sajna most nem aktuális semmikorsem. Örülök,hogy lyuk van a 3,14csámon. :lol: Csak be ne repüljenek a méhek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2009 Csak be ne repüljenek a méhek. :D Arra azért vigyázok. A 6 óra alváson kívül 2,5 órát voltam itthon naponta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts