Alex0403 Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 véjt, nem cikizés meg fikázás volt, tőlem azt tesztek a kocsitokra amit akartok. ;) A Te ízlésed olyan, hogy ilyenre csinálod a kocsidat, az enyém más, félreértetted azt a röhögős smilet, ennyi. :lol: egyébként bocsánat, nemvolt szándékomban megbántani senkit. :lol: Oké! Seráfüty :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Üdv Srácok, remélem nem volt gond vasárnap, hogy odapofátlankodtunk a két omival, igazából csak nézelődni mentünk, csorgatni a nyálat szép opelekre. Kár hogy kevesen jöttek és hogy olyan volt az idő. Azért jó volt ez. Üdvi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Üdv Srácok, remélem nem volt gond vasárnap, hogy odapofátlankodtunk a két omival, igazából csak nézelődni mentünk, csorgatni a nyálat szép opelekre. Kár hogy kevesen jöttek és hogy olyan volt az idő. Azért jó volt ez. Üdvi Dehogy volt gond! Sőt.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Dehogy volt gond! Sőt.... ;) szeva urak végre megtaláltalak titeket én voltam akivel dumáltatok a szfvári pláza tetején nekem van az ecotek omegám meg igértem a képeket de sajna nem tudom hogy kell felrakni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 szeva urak végre megtaláltalak titeket én voltam akivel dumáltatok a szfvári pláza tetején nekem van az ecotek omegám meg igértem a képeket de sajna nem tudom hogy kell felrakni . Hi! Feltöltöd valami tárhelyre (pl. tár.hu, kepfeltoltes.hu), és a képek linkjét teszed be ide ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Kövi tali? Már mozgóképes a kocsim. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Hi! Feltöltöd valami tárhelyre (pl. tár.hu, kepfeltoltes.hu), és a képek linkjét teszed be ide ;) kösszönöm szépen a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 szeva urak végre megtaláltalak titeket én voltam akivel dumáltatok a szfvári pláza tetején nekem van az ecotek omegám meg igértem a képeket de sajna nem tudom hogy kell felrakni . Üdvözletem Uram! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Kövi tali? Már mozgóképes a kocsim. ;) ;) Húsvétkor? Meglocsoljuk egymást motorolajjal vagy benzinnel/gázolajjal. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Húsvétkor? Meglocsoljuk egymást motorolajjal vagy benzinnel/gázolajjal. ;) Ááá a húsvét tuti nem jó egyikünknek sem... legalábbis szerintem. Húsvétkor mindenki a protokol szerint járja a rokonokat.... Sajnos nekem is pofavizitem lesz egy-két rokonynál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Kövi tali? Már mozgóképes a kocsim. ;) ;) Jövő hétvégén szabad vagyok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Ááá a húsvét tuti nem jó egyikünknek sem... legalábbis szerintem. Húsvétkor mindenki a protokol szerint járja a rokonokat.... Sajnos nekem is pofavizitem lesz egy-két rokonynál ;) Csak vicceltem. ;) Szerencsére nekem nem lesz pofavizitem sehol. ;) Őszinte részvétem neked. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Csak vicceltem. ;) Szerencsére nekem nem lesz pofavizitem sehol. ;) Őszinte részvétem neked. ;) Köszi :P Imádom őket, mikor mindig az az első kérdésük: Még nem nősűltél meg???? Ha megnősülök, úgyis ők lesznek az elsők akik megtudják.... szóval teljesen kész vagyok(már alig várom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 18.án, Én megyek a II. Balatonfüredi tuning találkozóra, szal az nekem tuti nem nyerő, de 19.én én is ráérnék és ahogy látoma mostani hétvége nem jó senkinek sem. Tehát, 2009, Április 19, Alba Plaza, 14:00 Kinek jó? 1. Zsoltee ( Astra GSi ) mostmár 1000% ;) 2. 3. 4. . . . .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2009 Miért nem szervezed ide a környékbe? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Miért nem szervezed ide a környékbe? ;) Ez itt a környékben van. Úgy volt az előző is szervezve hogy kb mindenkinek egyforma távolságra legyen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2009 Most jöjjenek ők messzebre. ;) Ma felpolírozom a kocsit hátha autóformája lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Miért nem szervezed ide a környékbe? ;) Mondjuk Tatabányára ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 2009, Április 19, Alba Plaza, 14:00 Kinek jó? 1. Zsoltee ( Astra GSi ) mostmár 1000% 2. zocsa001 (Fehérvár is jó.) 3. 4. . . . .... Ha csak ketten leszünk akkor nem megyek Fehérvárra. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 2009, Április 19, Alba Plaza, 14:00 Kinek jó? 1. Zsoltee ( Astra GSi ) mostmár 1000% 2. zocsa001 (Fehérvár is jó.) 3. dayKilleR ( Astra F Caravan ) Fehérvár inkább. 4. . . . .... Lehet nekem kell menni oda hozzátok? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Jön valaki a balatonfüredi tuning találkozóra? Ha kész lesz a kocsim addigra, akkor én megyek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Jön valaki a balatonfüredi tuning találkozóra? Ha kész lesz a kocsim addigra, akkor én megyek ;) Zsoltee87 menni fog, aszondja. Lehet én is lenézek. De előtte még guglizok róla pár infót. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Zsoltee87 menni fog, aszondja. Lehet én is lenézek. De előtte még guglizok róla pár infót. ;) Zsoltee-ról? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Zsoltee-ról? ;) Nem. :P ;) A tuning taliról, de látom belépős, inkább nem merik kiírni az árakat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2009 Megnéztem előbb Zsoltee szekerét. ;) Kívülről szhéép. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts