invictus Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Na én elvileg felkészítettem a kocsit a találkozóra, lemostam, meg belül is kitakarítottam. ;) Szal ha holnap esni fog akkor kib@szott ideges leszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Na én elvileg felkészítettem a kocsit a találkozóra, lemostam, meg belül is kitakarítottam. ;) Szal ha holnap esni fog akkor kib@szott ideges leszek. :lol: Nekem csak kívülről tiszta. Nincs sok lehetőségem takarítani belül sajnos. :lol: Pénzes porszívóhoz meg nem megyek. Egyébként kérdezgettem, nem tud senki sem fedett vagy mélygarázsról. :) Most jutott eszembe, hogy végülis van lehetőségem, csak azért be kell mennem Fehérvárra, viszont a víz, villany ingyen lenne. Vasútállomáson a műhelyünknél tudnám. Van ipari porszívó, slag, víz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Na én elvileg felkészítettem a kocsit a találkozóra, lemostam, meg belül is kitakarítottam. ;) Szal ha holnap esni fog akkor kib@szott ideges leszek. :lol: Na, most végeztem én is takarítással, de a mosás még várat magára... Szerintem mérges mindenki lesz, mert mondja az esőt :lol: Akkor majd gyors "gépmustra" lesz, majd irány az épület és asztalnál fogjuk egymás lökött dumáit hallgatni... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Na, most végeztem én is takarítással, de a mosás még várat magára... Szerintem mérges mindenki lesz, mert mondja az esőt ;) Akkor majd gyors "gépmustra" lesz, majd irány az épület és asztalnál fogjuk egymás lökött dumáit hallgatni... :lol: :lol: Najó, levonulok én is egy vödör vízzel és seprű, lapát kombóval, aztán takarítgatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Én úgy döntöttem, hogy nem mosom le, mert mindenki az esővel rémiszget.... De ha jól meggondolom... ha esetleg mégsem esne az eső, akkor vérciki lenne koszos autóval megjelenni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Én úgy döntöttem, hogy nem mosom le, mert mindenki az esővel rémiszget.... De ha jól meggondolom... ha esetleg mégsem esne az eső, akkor vérciki lenne koszos autóval megjelenni :lol: De lehet ám hogy csak én reagáltam túl a dolgot. ;) Aztán majd megnézed a fényezést a kritikus ponton. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Najó, levonulok én is egy vödör vízzel és seprű, lapát kombóval, aztán takarítgatom. Helyes ;) :lol: Én úgy döntöttem, hogy nem mosom le, mert mindenki az esővel rémiszget.... De ha jól meggondolom... ha esetleg mégsem esne az eső, akkor vérciki lenne koszos autóval megjelenni :lol: Ezaz, én holnapra hagyom ezt a műveletet- ebéd után indulok /mikor kidőlnek a Kölkök :lol: / és a mosóval kezdek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Akinek van feleslegesen egy motorháztető nyitó bowdenje, az plz hozza el, nem kérem ingyen. ;) Egyszer már kinyitottam, mert ellenőriztem a motorteret, olajszint, szervóolaj szint, hűtővíz, ablakmosó, gyertyák. El van repedve kettő gyerta (gyári kétpólusú, 2000km-esek), így visszaraktam a régi, gyári 85000 km-eseket, amik szintén kétpólusúak. Aztán elfeledkeztem az olajszint ellenőrzésről, aztán nyitás közben elszakadt tőben, az utastérben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Aztán majd megnézed a fényezést a kritikus ponton. ;) Úgy legyen! :lol: Szívesen adok egy-két tanácsot fényező szakmából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nekem is tisztázódott a helyzet. A kocsi nincs kész és Ignis sem lesz. Szóval Én maradok itthon a seggemen... Majd legközelebb... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nekem is tisztázódott a helyzet. A kocsi nincs kész és Ignis sem lesz. Szóval Én maradok itthon a seggemen... Majd legközelebb... ;) Ehh... :lol: Nem fogok élőben látni GSi Astrát. :lol: Mondjuk én meg a motortérrel nem tudok eldicsekedni, bár nincs is rajta mit, inkább szégyenkeznivaló. Bár lehet még lemegyek, aztán megbontom a bowden burkolatát, hogy legalább fogóval lehessen nyitni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Gyakorlatilag fogyatkoznunk. Hányan leszünk egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Gyakorlatilag fogyatkoznunk. Hányan leszünk egyáltalán? Én biztosan. ;) Az 1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Én is ;) az 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Én is :lol: az 2. 3. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Ehh... :lol: Nem fogok élőben látni GSi Astrát. :lol: Ami késik... :lol: Azért jó talit mindenkinek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 3. :lol: 4. + 1 fő, ha végre úgy gondolja, hogy talál emailt kéne neki olvasni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Ami késik... :lol: Azért jó talit mindenkinek. :lol: Elviszlek ha akarod. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Elviszlek ha akarod. ;) Köszi, de az autón melózok inkább, mert így nem jutok egyről a kettőre soha... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Köszi, de az autón melózok inkább, mert így nem jutok egyről a kettőre soha... ;) Ne legyen inkább nálad a tali és együttesen összerakjuk? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Ne legyen inkább nálad a tali és együttesen összerakjuk? :lol: ;) Most komolyan ennyire kevesen leszünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Most komolyan ennyire kevesen leszünk? Igen...csak 4-en leszünk. Felmerül bennem a kérdés...mi van ha nem írok neked pü-t a taliról? Akkor nem tudsz róla, és te sem jössz el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Igen...csak 4-en leszünk. Felmerül bennem a kérdés...mi van ha nem írok neked pü-t a taliról? Akkor nem tudsz róla, és te sem jössz el? Ha nincs privi akkor nem. ;) Csak volt egy ilyen hozzászólás: 1. zozor (Astra 1.4i - Fehér Villám cool.gif ) 2. FPepe (Astra 1.4i - Kék Villám cool.gif ) csak 29.-én. 3. Alex0403 (Astra 1.4i - Sedan) csak 29-én. 4. zocsa001 (Astra 1.6i) - nem biztos,kb.80% 5. Zsoltee ( Astra 2.0 16V - cool.gif ) nekem jó 28-29 is smile.gif 6. psz (omega caravan 2.0 16v farhajtás) 0xFF. dayKilleR (Astra Caravan, dízel hangú 1.6 benzin. laugh.gif Zsoltit levonom, magam hozzáadom, az még mindig hét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Ha nincs privi akkor nem. ;) Csak volt egy ilyen hozzászólás: 1. zozor (Astra 1.4i - Fehér Villám cool.gif ) 2. FPepe (Astra 1.4i - Kék Villám cool.gif ) csak 29.-én. 3. Alex0403 (Astra 1.4i - Sedan) csak 29-én. 4. zocsa001 (Astra 1.6i) - nem biztos,kb.80% 5. Zsoltee ( Astra 2.0 16V - cool.gif ) nekem jó 28-29 is smile.gif 6. psz (omega caravan 2.0 16v farhajtás) 0xFF. dayKilleR (Astra Caravan, dízel hangú 1.6 benzin. laugh.gif Zsoltit levonom, magam hozzáadom, az még mindig hét. :lol: Többiek nem jelezték, hogy nem jönnek, tehát jönnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Többiek nem jelezték, hogy nem jönnek, tehát jönnek. :lol: Legyen igazad. ;) Mondjuk valami biztosan ottlevő megadhatna egy számot, mondjuk Alex, mert én nem fogok kettőre odaérni, és meg akarlak találni titeket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts