conquistador Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Most ezt én nem értem. ;) Szemly szerint én a párommal megyek ha megyek (talán addigra meg is gyogyulok!), és hát hazafelé egy jó kis "erdei sétát" nem hagynék ki vele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Szemly szerint én a párommal megyek ha megyek (talán addigra meg is gyogyulok!), és hát hazafelé egy jó kis "erdei sétát" nem hagynék ki vele! ;) Ja vágom..... :lol: Én - barátnőmnek ez nem tetszik - nem preferálom az autóban izélést. Az autó nem erre való. :lol: De végülis odafele mehetünk így együtt...mármint a két autó együtt ha van kedved. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ja vágom..... :lol: Én - barátnőmnek ez nem tetszik - nem preferálom az autóban izélést. Az autó nem erre való. ;) De végülis odafele mehetünk így együtt...mármint a két autó együtt ha van kedved. Na látom már, több irányból is lesz Opel konvoj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Na látom már, több irányból is lesz Opel konvoj. :lol: Ez még nem tuti, mert előfordulhat hogy útba fog esni egy stabilizátorcsere, és a talira már gsi stabilizátorral megyek. De csak lehet... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ez még nem tuti, mert előfordulhat hogy útba fog esni egy stabilizátorcsere, és a talira már gsi stabilizátorokkal megyek. De csak lehet... :lol: Nekem meg a hátsó lengéscsillapítók döglenek. Delphi cuccok, nem csodálom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Nem biztos... hugom is el szeretne jönni :lol: Jöhet, Én szabad vagyok. :lol: ;) Egyébként nekem sem 100 hogy ottleszek. Ha szombaton sikerül megcsinálni a merevítőt a lökösömhöz és fel tudom végre illeszteni, meg beállítjuk az összes hézagot az autón végre és még marad időm lemosni is, csakis akkor. ( belseje még ígyse úgyse lesz, csak egy vezető ülés, szal Én hazafelé 1000% hogy nem akciózok senkivel a hátsó ülésen :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Jöhet, Én szabad vagyok. :lol: :lol: Egyébként nekem sem 100 hogy ottleszek. Ha szombaton sikerül megcsinálni a merevítőt a lökösömhöz és fel tudom végre illeszteni, meg beállítjuk az összes hézagot az autón végre és még marad időm lemosni is, csakis akkor. ( belseje még ígyse úgyse lesz, csak egy vezető ülés, szal Én hazafelé 1000% hogy nem akciózok senkivel a hátsó ülésen :lol: ) ignác? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ignác? ;) Opeltalálkozóra Ignáccal? :lol: :lol: (amúgy lehet hogy az lesz belőle sajnos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Opeltalálkozóra Ignáccal? :lol: :lol: (amúgy lehet hogy az lesz belőle sajnos. ;) Off Cs-n van egy kép power-cap-ről, de ilyen formájút még nem láttam. Nem tudod véletlen, hogy ilyesmit csak 2 literesre lehet találni vagy kisebb motorokhoz is lehet kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Jöhet, Én szabad vagyok. :lol: ;) Ő is szabad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Opeltalálkozóra Ignáccal? ;) :lol: Ne is :lol: ....kíváncsi vagyok a GSI-re! És gondolom, nem csak én vagyok ezzel egyedül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Ne is :lol: ....kíváncsi vagyok a GSI-re! És gondolom, nem csak én vagyok ezzel egyedül :lol: Mér ne jöhetne azzal? Az indexkarok, a lámpakapcsoló és ködlámpa kapcsolók ugyanazok az Ignácban mint az astrában. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Mér ne jöhetne azzal? Az indexkarok, a lámpakapcsoló és ködlámpa kapcsolók ugyanazok az Ignácban mint az astrában. ;) Igen...való igaz. De azért ne vonatkoztassunk el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Off Cs-n van egy kép power-cap-ről, de ilyen formájút még nem láttam. Nem tudod véletlen, hogy ilyesmit csak 2 literesre lehet találni vagy kisebb motorokhoz is lehet kapni? Ez a pénztárcakímélő megoldás. Kb ugyanolyan hatásos mint a másik, csak egyszerűbb és olcsóbb. Nemtudom hogy van-e máshoz powercup, Én eddig csak 2.0hoz láttam. ;) Kis reklám: Erre is menni kő majd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Az a helyzet hogy szétesve nem akarom nagyon senkinek sem mutogatni a kocsim. Amíg nincs összerakva nem is nagyon járkálok, vele. Ha a külsejét össze tudom rakni normálisan akkor kigurulok vele, de ha még a külseje sem lesz kész, sok esélyt nem látok rá hogy azzal menjek. Akkor vagy maradok itthon és csinálom, vagy megyek Ignáccal, ha éppen szabad lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 kíváncsi leszek hány fő lesz a végleges létszám!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Ez a pénztárcakímélő megoldás. Kb ugyanolyan hatásos mint a másik, csak egyszerűbb és olcsóbb. Nemtudom hogy van-e máshoz powercup, Én eddig csak 2.0hoz láttam. ;) Valamennyire biztosan hatásos, de 2.0ásnál kisebbre még én sem láttam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Az a helyzet hogy szétesve nem akarom nagyon senkinek sem mutogatni a kocsim. Amíg nincs összerakva nem is nagyon járkálok, vele. Ha a külsejét össze tudom rakni normálisan akkor kigurulok vele, de ha még a külseje sem lesz kész, sok esélyt nem látok rá hogy azzal menjek. Akkor vagy maradok itthon és csinálom, vagy megyek Ignáccal, ha éppen szabad lesz. ;) Mindegy mivel jössz, csak gyere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Azt mondják az időjósok, hogy vasárnapra eső és szél várható, ez pedig nem olyan poénos a tetőn. Kéne vmi B terv is rossz idő esetére. Mondjuk megállunk a tető felé félúton ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Azt mondják az időjósok, hogy vasárnapra eső és szél várható, ez pedig nem olyan poénos a tetőn. Kéne vmi B terv is rossz idő esetére. Mondjuk megállunk a tető felé félúton :lol: Naneee. ;) Gondolom ennek a plázának nincs mélygarázsa, mint a veszpréminek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Azt mondják az időjósok, hogy vasárnapra eső és szél várható, ez pedig nem olyan poénos a tetőn. Kéne vmi B terv is rossz idő esetére. Mondjuk megállunk a tető felé félúton ;) Nincs fedett parkoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Nincs fedett parkoló? Azon agyalok, hogy van-e Fehérvárott valamilyen ingyenes fedett, de nem ugrik be. Mondjuk azért sem, mert Veszprémet jobban ismerem. Megkérdek pár fehérvári ismerőst, ma este és/vagy holnap, tudnak-e valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Sziasztok! Sajna részemről nem megy a hétvégi tali! 3 hónap után végre van túlóra lehetőség és hát válság van, de a legközelebbin már biztos ott leszek én is! Jó Dumcsit a résztvevőknek azért! ;) Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Sziasztok! Sajna részemről nem megy a hétvégi tali! 3 hónap után végre van túlóra lehetőség és hát válság van, de a legközelebbin már biztos ott leszek én is! Jó Dumcsit a résztvevőknek azért! ;) Üdv:BB Akkor eggyel kevesebben leszünk. Viszont én egyre biztosabb hogy ott leszek. Persze ha nem gond :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ...Persze ha nem gond :lol: :lol: Mér lenne gond? ;) Ma korán kelek, beszabadulok a garázsba és faterral hegesztetek egy karaj merevítőt. Remélem úgy már fel fog menni az a rohadt lökös. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts