Zsoltee Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Pedig már magasabb mint Te. ;) :lol: Fekve? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ha jól állok a tanulással akkor én is elfutok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ha jól állok a tanulással akkor én is elfutok :lol: Helyes, látni szeretném azokat a felniket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Helyes, látni szeretném azokat a felniket. :lol: De már nem a tiéd a legnagyobb köbcenti. Örülsz? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 De már nem a tiéd a legnagyobb köbcenti. Örülsz? :( :lol: Igen! De így is nagy az 1.4i fölény. :lol: B) Legalább más 1.6 motorját is megtekinthetem. ;) Ójajj. Jövőhéten forma-1. :lol: Asszem nem fogom látni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Helyes, látni szeretném azokat a felniket. ;) Jó-jó igyekezni fogok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Igen! De így is nagy az 1.4i fölény. :lol: B) Legalább más 1.6 motorját is megtekinthetem. ;) Ójajj. Jövőhéten forma-1. :lol: Asszem nem fogom látni. :) Vagy a plázában egy bárban a plazma tv-n. :( Amúgy ha megyek kit hogy ismerek meg? Mert FPepeével már találkoztam...de a többiek hozzanak egy fórumos profilképet és tűzzék ki a mellényzsebre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Vagy a plázában egy bárban a plazma tv-n. B) Amúgy ha megyek kit hogy ismerek meg? Mert FPepeével már találkoztam...de a többiek hozzanak egy fórumos profilképet és tűzzék ki a mellényzsebre. :( Oké majd kitűzöm. ;) :lol: :lol: :lol: :) Egyébként, egy csomó Opelt csak megtalálsz egy helyen. Utánna meg úgyis bemutatkozunk egymásnak. Bár Én még assetom hova kell majd menni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Vagy a plázában egy bárban a plazma tv-n. :lol: Amúgy ha megyek kit hogy ismerek meg? Mert FPepeével már találkoztam...de a többiek hozzanak egy fórumos profilképet és tűzzék ki a mellényzsebre. ;) Tényleg, jó ötlet! :lol: Opel találkozón forma-1 nézés. :lol: Engem úgy, hogy egy nem épp szép hangú kék Caravan fog közlekedni arrafele. A másik megoldás, hogy nyomtatok egy nagy "Opel találkozóra jöttem" transzparenst. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 http://www.opelforum.hu/uploads/photo-4812.jpg Oké majd kitűzöm. ;) :lol: :lol: :lol: :) Egyébként, egy csomó Opelt csak megtalálsz egy helyen. Utánna meg úgyis bemutatkozunk egymásnak. Bár Én még assetom hova kell majd menni. :P Ide. Itt jobbra fordulsz és ott is a feljáró a tetőre. :( Ezen látszik a feljáró és az ominózus utca. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ójajj. Jövőhéten forma-1. :lol: Asszem nem fogom látni. :lol: A Forma-1 miatt ne aggódj...meg tudod nézni a délelőtt, én is azt fogom tenni! Amúgy nekem sincs semmi fingom, hogy hogyan fogok oda találni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 A Forma-1 miatt ne aggódj...meg tudod nézni a délelőtt, én is azt fogom tenni! Amúgy nekem sincs semmi fingom, hogy hogyan fogok oda találni ;) Feljebb írtam hogyan, csak ki kell egészítened és csinál neked útitervet. Rámész 8-asra, aztán beérsz Fehérvárra, körforgalomnál pedig a 3. kijárat és már a pláza fele is visz az az út. :lol: De mondom, ott a google maps útvonalervezője. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Egyébként hívtam még volt munkatársam. Ha jön, akkor már csak Opel találkozó lesz, mert neki 1.3i Kadett E coupé 3 ajtósa van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Feljebb írtam hogyan, csak ki kell egészítened és csinál neked útitervet. Rámész 8-asra, aztán beérsz Fehérvárra, körforgalomnál pedig a 3. kijárat és már a pláza fele is visz az az út. :lol: De mondom, ott a google maps útvonalervezője. :) Hát...úgy gondoltam, hogy elmegyek Várpalotáig....ott csatlakozom hozzád, és jó kisfiú mondjára követlek szépen a plázáig ;) De lehet hogy rosszul gondoltam :lol: Akkor marad az útvonaltervező :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Hát én megnéztem az útvonaltervezőben, nem lesz egyszerű út, asszem kell majd szereznem egy dzsípíesszt. Köztudottan nagy eltévedőművész vagyok. ;) Vagy majd követem zocsát ha jön. :lol: rtomi te nem jösz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 ...Amúgy ha megyek kit hogy ismerek meg? Ha látsz egy forgalmi akadályt képező és vízágyúval célbalövő naaagy repülőtéri tűzoltógépjárművet- na, akkor jársz jó helyen ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 http://www.opelforum.hu/uploads/photo-4812.jpg Oké majd kitűzöm. ;) :lol: :lol: :lol: :) Egyébként, egy csomó Opelt csak megtalálsz egy helyen. Utánna meg úgyis bemutatkozunk egymásnak. Bár Én még assetom hova kell majd menni. :( Na, ki a király? B) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Akkor az időpont 29. 14:00 Alba Plazsa teteje, mert ekkor mindenkinek jó. 6,5 nap múlva így lessük egymást ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Hát...úgy gondoltam, hogy elmegyek Várpalotáig....ott csatlakozom hozzád, és jó kisfiú mondjára követlek szépen a plázáig ;) De lehet hogy rosszul gondoltam :lol: Akkor marad az útvonaltervező :lol: Rendicsek, lebeszélve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Hát én megnéztem az útvonaltervezőben, nem lesz egyszerű út, asszem kell majd szereznem egy dzsípíesszt. Köztudottan nagy eltévedőművész vagyok. :lol: Vagy majd követem zocsát ha jön. :lol: rtomi te nem jösz? :lol: Nyugi én meg most megyek fel először a tetőre. Sosem voltam még fent, ha jön haverom, akkor őt követem, mert már milliószor volt fent. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Én biztos megyek az omegával, de, bár még nem említettem a kollégának, de ha van kedve akkor az i500-al megyünk!(nincs értelme komáromból 2 autóval menni.) 29. jóóó!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Heej, az i500-ast megeszi a sok Astra a talin... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Rendicsek, lebeszélve. :lol: Szuper...Majd addig még beszélünk még róla! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Én biztos megyek az omegával, de, bár még nem említettem a kollégának, de ha van kedve akkor az i500-al megyünk!(nincs értelme komáromból 2 autóval menni.) 29. jóóó!! Ez mondjuk nem rossz ötlet, Tatabányáról ha sikerül úgy intézni és megyek akkor velem is jöhet valaki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Szuper...Majd addig még beszélünk még róla! ;) Sokat nem kell szerintem. :lol: 13:30-13:40 között tali a tesco parkolóban, palotán, aztán rövid társalgás után irány talira. :lol: Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts