Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hahhó!

Örülök,hogy ilyen sokan összejöttünk a régióból Szegeden. :icon4:

Ki volt ott még akivel Én nem találkoztam vajon? :icon4:

Krisz, zocsa, Wolf meg Ti. Én ennyi emberrel találkoztam a régióból. :D

• Hozzászólások 817
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Velem sem, de én láttalak :icon4:

Elküldve
Zozorral és Tomival találkoztam.

Velem is,amikor megérkeztünk szombaton és belépőt vettem. :D Vagy nem Te voltál? :icon4: :icon4:

Elküldve
Bizony. :D

Lassan összejön mindenki :icon4: Ha láttad, odamentem beszélgetni egy sötétkék B Veki Caravanos sráchoz, aki gyerekekkel volt, Ő Zozor.

Elküldve
Lassan összejön mindenki ;) Odamentem beszélgetni egy sötétkék B Veki Caravanos sráchoz, aki gyerekekkel volt, Ő Zozor.

Mintha fel sem ismertelek volna, mi?;)

Aszondja ez a csávó:

-Mi van, ide mindenkit beengednek? :icon4:

-Mondom: Ööö... :D Szevasz Pepe! :icon4: ;)

Elküldve
Mintha fel sem ismertelek volna, mi?;)

Aszondja ez a csávó:

-Mi van, ide mindenkit beengednek? :icon4:

-Mondom: Ööö... :D Szevasz Pepe! :icon4: ;)

;) Szép az autó ;)

Elküldve

Sziasztok!

Tegnap óta én is gazdagítanám a környékbeli Opelesek számát egy Zafira A 2.2DTi-vel. Szívesen megismerném a régió opeleseit. Amúgy a család teljesen Opel fanatic, a többi autó is mind Opel. Remélem sok kedves ismerősre tehetek majd szert. :D

Elküldve
Sziasztok!

Tegnap óta én is gazdagítanám a környékbeli Opelesek számát egy Zafira A 2.2DTi-vel. Szívesen megismerném a régió opeleseit. Amúgy a család teljesen Opel fanatic, a többi autó is mind Opel. Remélem sok kedves ismerősre tehetek majd szert. :D

HaliGali! :icon4:

Üdv a Klubban! :icon4:

Kedvesek vagyunk, csak néha nem úgy látszik...;)

Elküldve
Sziasztok!

Azt is elárulhatod ám, hogy honnét valósi vagy. :icon4:

Elküldve
Azért szépen lassan csak növekszik ez a régió is előbb utóbb csak lesz itt is valami :icon4:

Bizony. Visszábbolvasgattam és látom nekezen indul be egy kisebb treffen összehozása, de szerintem ha találnánk egy jó helyet akkor még lehetne belőle valami. Insignia tali nemrég volt e.gomban (mert amúgy 2 zafi (A-:icon4: és egy insignia van a családban) és naggyon jó volt. Ezt akár a régió opelesei is megtehetik. Sőt továbbmegyek: Tata fényes camping egy jó kis szalonnasütés, komáromban is vannak szépr részek. Meg nyilván az alapján keresni, hogy mindenkinek jó legyen :D

Elküldve
Bizony. Visszábbolvasgattam és látom nekezen indul be egy kisebb treffen összehozása, de szerintem ha találnánk egy jó helyet akkor még lehetne belőle valami. Insignia tali nemrég volt e.gomban (mert amúgy 2 zafi (A-:icon4: és egy insignia van a családban) és naggyon jó volt. Ezt akár a régió opelesei is megtehetik. Sőt továbbmegyek: Tata fényes camping egy jó kis szalonnasütés, komáromban is vannak szépr részek. Meg nyilván az alapján keresni, hogy mindenkinek jó legyen :D

Jó közel vagy. :icon4:

Egyszer összejöttünk már Gesztesen sütögetni, Hening, Gergolabs, Daykiller, Zotya, Zocsa, Conquistador és jómagam (remélem nem hagytam ki senkit).

Elküldve
Jó közel vagy. :D

Egyszer összejöttünk már Gesztesen sütögetni, Hening, Gergolabs, Daykiller, Zotya, Zocsa, Conquistador és jómagam (remélem nem hagytam ki senkit).

Elküldve
Jó közel vagy. :D

Azért szerintem pár nevet még be lehetne füzni a sorba. :icon4:

Elküldve

kösz, hogy levegőnek nézel :icon4:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.