Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Uff, akkor megint nem. :D Nekem a szokásos (asszony továbbképzése), de most nincs gond a géppel, úgyhogy nem kell bemennem a vasútra hiba miatt... :)

Nem tudom, hogy meddig leszek Nyéken, mikor érek vissza, stb. ;) Ma is majdnem 13 óra volt, mire elindultunk onnan. :D (a barom forgalom és máv hisztije miatt. :lol:)

• Hozzászólások 817
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Nem tudom, hogy meddig leszek Nyéken, mikor érek vissza, stb. :D Ma is majdnem 13 óra volt, mire elindultunk onnan. :D (a barom forgalom és máv hisztije miatt. :lol:)

És nem is szóltál, pedig a héten délutános vagyok.

Elküldve
És nem is szóltál, pedig a héten délutános vagyok.

Jóde általában nem tudom, hogy mikor hova megyek a következő nap. Most tudom, de ez se biztos. :lol: Valamint a telefonszámod nincs meg. :D De tegnap előtt láttam kint a tesód omiját a bejárón, kapun belül. :D

Elküldve
Holnap Fehérváron leszek 14:00-ig, lehet minitalit összehozni, ha valaki ráérne...

Áh.. ezt is ilyenkor olvasom. Pont ráértem volna... :D

Elküldve
Áh.. ezt is ilyenkor olvasom. Pont ráértem volna... :lol:

Amúgy én is ráértem, mert egész nap az állomáson voltam, mert változott a terv. :D Imádom. :) Csak eltűnt zozor telszáma. :D

• 1 month later...
Elküldve

Sziasztok! Látom probálkoztok kis találkozot őssze hozni de ahogy látom nem olyan egyszerű!

Én is szivesen benne lennék egy találkozoba! Ahogy néztem kisebb talik nem nagyon vannak!

Elküldve
Sziasztok! Látom probálkoztok kis találkozot őssze hozni de ahogy látom nem olyan egyszerű!

Én is szivesen benne lennék egy találkozoba! Ahogy néztem kisebb talik nem nagyon vannak!

Aha, én is benne lennék.

Amúgy volt már pár próbálkozás. Egyszer már csak összejön. Csak vegye valaki a kezébe a szervezést...

Elküldve

Sokat dolgozunk. :D

Üdv. itt! :D

Elküldve

Én pl a győriekhez járok fel néha-néha. :D

Elküldve
Abba egy percig sem kételkedem én szoktam!

De azért egyszer egyszer csak beleférne!

Azért jó látni új arcokat a falunkból. :D

A fészbukon szerveznek valami autós találkozókat péntekesténként asszem a Teszkóparkolóba.

Elküldve
Azért jó látni új arcokat a falunkból. :D

A fészbukon szerveznek valami autós találkozókat péntekesténként asszem a Teszkóparkolóba.

Te hol láttál ilyet én is fent vok Facebookon de nem láttam ilyet!

Azért valamit össze kéne hozni valahogy biztos többen is vannak a környékről is :D!

Elküldve

Én esztergomi vagyok de ilyeneket nem tudok pedig Tesco mellett megyek el mindig!

De még a bástya parkolóba se láttam ilyet bár nemrég lett újra felnyitva!

Elküldve
Szervezés? Önként jelentkező? Ha nincs, akkor kijelölök. :D

Te hol láttál ilyet én is fent vok Facebookon de nem láttam ilyet!

Azért valamit össze kéne hozni valahogy biztos többen is vannak a környékről is :)!

Ott van-e a Zsóti linkelte neked. B)

Egy ismerősöm szólt hozzá a hirdetéshez és így láttam én is meg.

Valaki jön a H.ringre jövő 7 végén?

Én megyek. :D

Elküldve

Na ná holnap megyek ki a kereskedésbe a belépőért!

Akkor lesznek környékbeliek is,bár személyesen senkit nem láttam!

Nem tudom ki mikor indulna de ha ugy van őssze lehetne hangolni! Vélemény?

Elküldve
Mi nem tudom mikor indulunk.

A gyerek miatt képlékeny a dolog.

kb. 9-re akarunk ott lenni és Szlovákia felé megyünk.

Hősök tere? Vagy egyből a ringre mentek? :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.