zozor Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Rendben, akkor legyen 23-24 én!! Addig még van 1 hét, tegye mindenki szabaddá magát :lol: Oké, akkor 1 hét múlva, vmelyik nap. Az a 14h jól hangzik. :lol:
conquistador Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Hellohallo :P Hogyhogy erre látogacc, meló vagy magáncél? Ha lenne időd és kedved pár percre bandázhatnánk egyet :lol: Üdv :Zozo Szia zozor! Ma is megyek, magán céllal újvárosba, de sűrű a program, szerintem idén lehet sokat fogok arra járni, hmmm remélem :lol: Tehát ha lesz idő és össze tudjuk hozni akkor bandázunk egy kola mellett :lol: Üdv
Alex0403 Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 Nos...a 23-a kilőve! Gondolom holnap sem találkozunk! Jó volna összehozni egy találkozót. Vagy már nem akarjuk meg alapítani a klubot ??
zozor Elküldve Január24, 2010 Elküldve Január24, 2010 Nos...a 23-a kilőve! Gondolom holnap sem találkozunk! Jó volna összehozni egy találkozót. Vagy már nem akarjuk meg alapítani a klubot ?? Dehogynem, csak nehezen akaródzik összejönni... Így akkor marad a jövő hó. Februárban nekem jó napok: 7, 13-14, 20, 28.
Alex0403 Elküldve Január24, 2010 Elküldve Január24, 2010 Dehogynem, csak nehezen akaródzik összejönni... Így akkor marad a jövő hó. Februárban nekem jó napok: 7, 13-14, 20, 28. Nekem jó mindegyik nap..... :rolleyes:
daykiller Elküldve Január24, 2010 Elküldve Január24, 2010 Nekem jó mindegyik nap..... :rolleyes: Nekem is 13-tól.
zozor Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 no? Összehozzuk a talit? Ebben a hónapban nekem már csak a 20 és 28-a szabad.
zocsa Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Ebben a hónapban nekem már csak a 20 és 28-a szabad. Nekem is jó mind a két nap. :lol:
daykiller Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Nekem csak március közepétől lesz aktuális. :lol: :lol:
zozor Elküldve Március9, 2010 Elküldve Március9, 2010 Na emberek, hogy állunk az alakulással? Lassan itt a jó idő, 'oszt még nem tartunk seholsenem :lol: Csütörtökön megyek Fehérvárra, 08:00-16:00-ig semmittevés lesz a dolgom, valakivel mimimeet? Csak hogy ne unatkozzak... ( A Plázát és a M**** Markot hamar megjárom az tuti :) )
daykiller Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Na emberek, hogy állunk az alakulással? Lassan itt a jó idő, 'oszt még nem tartunk seholsenem :) Csütörtökön megyek Fehérvárra, 08:00-16:00-ig semmittevés lesz a dolgom, valakivel mimimeet? Csak hogy ne unatkozzak... ( A Plázát és a M**** Markot hamar megjárom az tuti ;) ) Mivel én fehérváron melózom, találkozhatunk. Holnap úgyis kocsival megyek be melózni. :lol:
zozor Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Mivel én fehérváron melózom, találkozhatunk. Holnap úgyis kocsival megyek be melózni. :) Oks! Pü megy...:lol:
Arti Elküldve Március23, 2010 Elküldve Március23, 2010 Régen jártam erre. Az idei Blitz weekend a Balatonnál lesz. Ha addig nem jön össze, akkor végső esetben ott megalakulunk?
invictus Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Régen jártam erre. Az idei Blitz weekend a Balatonnál lesz. Ha addig nem jön össze, akkor végső esetben ott megalakulunk? Akár.
Alex0403 Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Régen jártam erre. Az idei Blitz weekend a Balatonnál lesz. Ha addig nem jön össze, akkor végső esetben ott megalakulunk? Ha tényleg a Balatonnál lesz, oda elmegyek 100% :)
Arti Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 A programok még nem, de az árak már elérhetőek (14. Nemzetközi Opel Találkozó és VI. Hungarian Blitz Weekend, 2010. Július 26 - Augusztus 1. - Zamárdi). Úgy sejtem, hogy nem lesz mindenki ott hétfőtől, így a régiós klub alapító ülését péntekre, szombatra vagy vasárnapra kellene időzíteni. A programoktól függően úgy kellene szervezni, hogy sokan legyenek ott (jó program elé vagy után), de legyenek is ott (ne a jó program közepére). Persze előre ki kellene találni, hogy mi vonzza a népet. Részemről csalódás lenne, ha egy ekkora találkozón nem tudnánk összeszedni tíz embert. Hazai a terep, mégis úgy érzem, hogy mindent meg kellene tennünk azért, hogy minél többen jöjjenek (még akkor is, ha most csak érdeklődnek, s majd csak később csatlakoznak). Ezért javaslom a matrica beszerzését. Ismétlem, javaslom, nem kötelező.
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 A programok még nem, de az árak már elérhetőek (14. Nemzetközi Opel Találkozó és VI. Hungarian Blitz Weekend, 2010. Július 26 - Augusztus 1. - Zamárdi). Úgy sejtem, hogy nem lesz mindenki ott hétfőtől, így a régiós klub alapító ülését péntekre, szombatra vagy vasárnapra kellene időzíteni. A programoktól függően úgy kellene szervezni, hogy sokan legyenek ott (jó program elé vagy után), de legyenek is ott (ne a jó program közepére). Persze előre ki kellene találni, hogy mi vonzza a népet. Részemről csalódás lenne, ha egy ekkora találkozón nem tudnánk összeszedni tíz embert. Hazai a terep, mégis úgy érzem, hogy mindent meg kellene tennünk azért, hogy minél többen jöjjenek (még akkor is, ha most csak érdeklődnek, s majd csak később csatlakoznak). Ezért javaslom a matrica beszerzését. Ismétlem, javaslom, nem kötelező. Teljesen egyetértek! Milyen matricára gondoltál?
Arti Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Teljesen egyetértek! Milyen matricára gondoltál? Ha bővebben érdekel, akkor itt olvass vissza pár oldalt. Röviden annyi, hogy a hátsó szélvédőre kerül és elvileg nyom nélkül eltávolítható. Élőben még én se láttam.
Arti Elküldve Május28, 2010 Elküldve Május28, 2010 http://kep.psharing.com/356407.jpg Elkészültek a matricák. Hasonlóak a régihez (lásd képen), persze frissített adatokkal. Ki vállalja, hogy kiteszi? Jó bornak is kell a cégér.
Zsoltee Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Elkészültek a matricák. Hasonlóak a régihez (lásd képen), persze frissített adatokkal. Ki vállalja, hogy kiteszi? Jó bornak is kell a cégér. Én vállalom, múlt évben is volt a kocsimon ilyen matrica. Meg sztem zocsa is kitenné, esetleg rtomi is. :rolleyes:
Arti Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Én vállalom, múlt évben is volt a kocsimon ilyen matrica. Meg sztem zocsa is kitenné, esetleg rtomi is. :rolleyes: Rendben, akkor a hajlandóság megvan. Már csak a matricát kell megszerezni. ;) Itt lehet jelezni az igényeket, s valahogy csak eljut az önkéntesekhez: Opel Fórum- Tartalom > Találkozók-rendezvények > Hungarian Blitz Weekend
FPepe Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Rendben, akkor a hajlandóság megvan. Már csak a matricát kell megszerezni. :rolleyes: Itt lehet jelezni az igényeket, s valahogy csak eljut az önkéntesekhez: Opel Fórum- Tartalom > Találkozók-rendezvények > Hungarian Blitz Weekend Az lenne a kérdésem, hogy ezek a matricák az ablak külső vagy belső felére ragasztandóak?
zocsa Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Az lenne a kérdésem, hogy ezek a matricák az ablak külső vagy belső felére ragasztandóak? 2008,2009 -ben kívülre ragaszthatóak voltak. :rolleyes: Az ablaktörlőt nem használtam hátul. ;)
conquistador Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Sziasztok! Akkor kinek lenne kedve egy kis közös talihoz mostanság, gondoltam itt a nyár és össze lehetne röffeni ismét egy könnyed kis sütögetésre-főzögetésre. Vélemény?
Recommended Posts