Alex0403 Elküldve Április13, 2009 Elküldve Április13, 2009 Nem. ;) ;) A tuning taliról, de látom belépős, inkább nem merik kiírni az árakat. ;) 600Ft autónak 1000Ft az embernek De kint is hagyhatod a kocsit, akkor csak 1000HUF :P
daykiller Elküldve Április13, 2009 Elküldve Április13, 2009 600Ft autónak 1000Ft az embernek De kint is hagyhatod a kocsit, akkor csak 1000HUF ;) Még meggondolom. ;)
Alex0403 Elküldve Április13, 2009 Elküldve Április13, 2009 Még meggondolom. ;) Tény hogy meggondolandó...De ha azt veszed, hogy már egy szaros mozi is 1000 forinton felül van. ;)
Zsoltee Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 Énmeek balatonituningtalira. Azt még majd megálmodom hogy belsővel vagy anélkül... Mer a kárpitos megint aztmondta hogy majd jövőhéten. Sztem keresek egy másikat... ;)
zocsa Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 Énmeek balatonituningtalira. Azt még majd megálmodom hogy belsővel vagy anélkül... Mer a kárpitos megint aztmondta hogy majd jövőhéten. Sztem keresek egy másikat... ;) Hol vannak infók erről a taliról? Dobhatnál fel képet a verdáról. ;) ;)
daykiller Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 Asszem nekem mégsem nyerő a mostani tali. ;) Asszony talált programot. ;) Ráadásul kétnapos. ;)
Alex0403 Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 Hol vannak infók erről a taliról? http://carfeeling.hu/
Zsoltee Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 Hol vannak infók erről a taliról? Dobhatnál fel képet a verdáról. ;) ;) lsd carstylingos oldalam. Most nem linkelgetek itt jobbrabalra képeket. ;)
zocsa Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 http://carfeeling.hu/ köszi. ;) lsd carstylingos oldalam. Most nem linkelgetek itt jobbrabalra képeket. ;) Jól néznek ki a lámpák. Szerintem a vasárnapi talit töröljük!?
Zsoltee Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Szerintem a vasárnapi talit töröljük!? Jah nagyonúgynézki. ;)
invictus Elküldve Május16, 2009 Elküldve Május16, 2009 Ma délután végre dumáltunk egyet Conquistadorral egy üveg kellemesen hűs stella mellett. <_< Felvetődött egy találkozó ötlete június első felére, mondjuk egy hétvégi napra, napsütéses szombati napra. A helyszín pedig lehetne egy szép város, vízparttal, mi Tatára gondoltunk. Ez azért lenne praktikus, mivel így tudnának jönni az esztergomiak, komáromiak is, Bp-től sincs messze, esetleg onnan is, kb ugyanennyi Fehérvártól, valamint szintén kb. 50km Győrtől, ahol lakik jópár lelkes fórumozó, akinek ez a távolság nem jelentene akadályt. Szóval Tata azért lenne jó, mert sok-sok emberkétől van egyforma távolságra, azaz lennénk jópáran, másrészt kellemes hely egy talira. Várom az építő jellegű hozzászólásokat, hogy a felvetés tetszik-e vagy sem, esetleg további ötleteket.
hening Elküldve Május17, 2009 Elküldve Május17, 2009 Ma délután végre dumáltunk egyet Conquistadorral egy üveg kellemesen hűs stella mellett. <_< Felvetődött egy találkozó ötlete június első felére, mondjuk egy hétvégi napra, napsütéses szombati napra. A helyszín pedig lehetne egy szép város, vízparttal, mi Tatára gondoltunk. Ez azért lenne praktikus, mivel így tudnának jönni az esztergomiak, komáromiak is, Bp-től sincs messze, esetleg onnan is, kb ugyanennyi Fehérvártól, valamint szintén kb. 50km Győrtől, ahol lakik jópár lelkes fórumozó, akinek ez a távolság nem jelentene akadályt. Szóval Tata azért lenne jó, mert sok-sok emberkétől van egyforma távolságra, azaz lennénk jópáran, másrészt kellemes hely egy talira. Várom az építő jellegű hozzászólásokat, hogy a felvetés tetszik-e vagy sem, esetleg további ötleteket. Én elmennék nagyon szívesen egy tatai talira. :lol: De ne az öreg tóhoz menjünk, mert ott rengetegen vannak.
Zsoltee Elküldve Május17, 2009 Elküldve Május17, 2009 Én is szivesen mennék egy ilyen találkozóra. Szóval ha lesz és pont úgyjönki hogy tudok menni akkor 1000% hogy elmegyek. Ugye a Székesfehérváriból nagyon kimaradtam. <_< :lol:
daykiller Elküldve Május17, 2009 Elküldve Május17, 2009 Ma délután végre dumáltunk egyet Conquistadorral egy üveg kellemesen hűs stella mellett. <_< Felvetődött egy találkozó ötlete június első felére, mondjuk egy hétvégi napra, napsütéses szombati napra. A helyszín pedig lehetne egy szép város, vízparttal, mi Tatára gondoltunk. Ez azért lenne praktikus, mivel így tudnának jönni az esztergomiak, komáromiak is, Bp-től sincs messze, esetleg onnan is, kb ugyanennyi Fehérvártól, valamint szintén kb. 50km Győrtől, ahol lakik jópár lelkes fórumozó, akinek ez a távolság nem jelentene akadályt. Szóval Tata azért lenne jó, mert sok-sok emberkétől van egyforma távolságra, azaz lennénk jópáran, másrészt kellemes hely egy talira. Várom az építő jellegű hozzászólásokat, hogy a felvetés tetszik-e vagy sem, esetleg további ötleteket. Számomra tökéletes. Úgyis június elején van a születésnapom. :lol: Tudok időt szakítani rá bármikor is lesz... és igen, már tudom előre. :lol:
zocsa Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 Látom nem nagy az érdeklődés. :lol: Ha lesz dátum,én akkor tudok bármit mondani. <_<
daykiller Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 Látom nem nagy az érdeklődés. <_< Én tuti, hogy megyek, akármikor is lesz. :lol:
conquistador Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Sziasztok! A lényeg a talival kapcsolatban, hogy én 2 műszakban dolgozom és sokszor hét végén is megyek. Nálam minden páratlan hét délutános műszak és akkor szombat is délutános, tehát ha esetleg összejön a tali akkor részemről a részvétel csak páros hét hétvégéjén lehetséges ha a szombat a kiválasztott nap. Nem én vagyok a mérvadó, sőt nem is szeretnék az lenni amit a többség mond! Részemről talán egy juni 13. javaslat lenne. Üdv:BB
zocsa Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Sziasztok! A lényeg a talival kapcsolatban, hogy én 2 műszakban dolgozom és sokszor hét végén is megyek. Nálam minden páratlan hét délutános műszak és akkor szombat is délutános, tehát ha esetleg összejön a tali akkor részemről a részvétel csak páros hét hétvégéjén lehetséges ha a szombat a kiválasztott nap. Nem én vagyok a mérvadó, sőt nem is szeretnék az lenni amit a többség mond! Részemről talán egy juni 13. javaslat lenne. Üdv:BB Én pedig folyamatos műszakban vagyok,inkább hétköznap vannak szabadnapjaim. Havonta egy hétvégém szabad,de azt most el is találtad. <_< Tehát támogatom a Június 13-at.
Zsoltee Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Én pedig folyamatos műszakban vagyok,inkább hétköznap vannak szabadnapjaim. Havonta egy hétvégém szabad,de azt most el is találtad. :lol: Tehát támogatom a Június 13-at. Énmeg minden hétvégén otthonvagyok és szinte mindíg rá is érek, kivéve akkor amikor nem. <_< De ha mondtok egy konkrét időpontot hogy mikor hol merre akkor ottleszek 100%. :lol:
conquistador Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Akkor Tisztelt Cartársak a junius 13.-ai dátum kinek jó egy kis összeröffenésre? Akinek megfelel az kérem kézfeltartással jelezze <_<
zocsa Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Akkor Tisztelt Cartársak a junius 13.-ai dátum kinek jó egy kis összeröffenésre? Akinek megfelel az kérem kézfeltartással jelezze <_< Nekem jó ,de lehetőleg délután valamikor,mert ugye egybeesik a VI. Opel Manta Kupa -val, oda pedig valószínű megyünk,és ha jól tudom Zsoltee-ék is. szerk.: jah a kézfeltartás: o/ :lol:
daykiller Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Akkor Tisztelt Cartársak a junius 13.-ai dátum kinek jó egy kis összeröffenésre? Akinek megfelel az kérem kézfeltartással jelezze <_< o/ :lol:
rtomi Elküldve Május21, 2009 Szerző Elküldve Május21, 2009 Nekem jó ,de lehetőleg délután valamikor,mert ugye egybeesik a VI. Opel Manta Kupa -val, oda pedig valószínű megyünk,és ha jól tudom Zsoltee-ék is. szerk.: jah a kézfeltartás: o/ :lol: A IV. Mana kupa reggeltöl estig tartott. :lol: Tudom mert ott voltunk még a Mantával. <_<
zocsa Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 A IV. Mana kupa reggeltöl estig tartott. :lol: Tudom mert ott voltunk még a Mantával. <_< :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts