Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Legyen igazad. ;)

Mondjuk valami biztosan ottlevő megadhatna egy számot, mondjuk Alex, mert én nem fogok kettőre odaérni, és meg akarlak találni titeket. :lol:

Remélem nem négyen leszünk, bár, az is találkozó végülis.

Alex-l együtt megyünk fel. Remélem odatalálok. :lol:

• Hozzászólások 817
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Invictus: elvileg küldtem pü-t a számommal, remélem megérkezik hozzád, mert telefonról irok. Ha nem, dobj egy mailt a zozor@t-email.hu ra. ;)

Elküldve
Remélem nem négyen leszünk, bár, az is találkozó végülis.

Alex-l együtt megyünk fel. Remélem odatalálok. ;)

Igen, igen...13:30-13:40 között tali a tesco parkolóban, Várpalotán.

Nem felejtettem el :lol:

Elküldve
Igen, igen...13:30-13:40 között tali a tesco parkolóban, Várpalotán.

Nem felejtettem el :lol:

Valamivel hamarabb ott leszek, mert tankolnom is kell, valamint fújni a gumikba.

Asszem egyedül leszek a kocsiban. Nőszemély nem reagált még semmit. ;)

Elküldve
Mi van vele? :lol:

Nemtom, nekem olyan furcsán áll Astrán, az enyémen is volt, mondjuk nem króm hanem fekete, de sztem nem néz ki jól, meg használni se nagyon lehet, ami nekem volt pl nagyon torzított, meg kicsi is a gyárihoz képest. ;)

Elküldve
Nemtom, nekem olyan furcsán áll Astrán, az enyémen is volt, mondjuk nem króm hanem fekete, de sztem nem néz ki jól, meg használni se nagyon lehet, ami nekem volt pl nagyon torzított, meg kicsi is a gyárihoz képest. :lol:

Aha...mondjuk ha ezt írod elöször is.... nem pedig ezt a jelet: ;)

Őszintén szólva sok minden nem tetszik nekem se, más autóján, mégse röhögöm ki.... fórumon meg pláne nem!

Elküldve
Nemtom, nekem olyan furcsán áll Astrán, az enyémen is volt, mondjuk nem króm hanem fekete, de sztem nem néz ki jól, meg használni se nagyon lehet, ami nekem volt pl nagyon torzított, meg kicsi is a gyárihoz képest. ;)

Mikor jött mögöttem, akkor jól nézett ki, mikor hátra pillantottam, de valóban kicsinek tűnik. Tehát marha jól néz ki vele élőben, szerintem. :lol: Ízlések és pofonok. :lol:

Elküldve
Mikor jött mögöttem, akkor jól nézett ki, mikor hátra pillantottam, de valóban kicsinek tűnik. Tehát marha jól néz ki vele élőben, szerintem. :lol: Ízlések és pofonok. :lol:

Köszi.... ;)

Elküldve
Aha...mondjuk ha ezt írod elöször is.... nem pedig ezt a jelet: ;)

Őszintén szólva sok minden nem tetszik nekem se, más autóján, mégse röhögöm ki.... fórumon meg pláne nem!

Az enyémen mi nem tetszik? :lol: Valld be, hogy a klíma. :lol: :lol:

Elküldve
Az inkább irigység :lol: , nem, nem tetszés....

Akkor fogom magam halálra ítélni, mikor majd ha megyek blitz-re, akkor a kesztyűtartóban előhűtött sörrel érkezem. :lol: Igaz nem fér bele sok, de 2-3 biztosan, annyi meg kezdésnek nem rossz. ;)

Elküldve

véjt, nem cikizés meg fikázás volt, tőlem azt tesztek a kocsitokra amit akartok. ;)

A Te ízlésed olyan, hogy ilyenre csinálod a kocsidat, az enyém más, félreértetted azt a röhögős smilet, ennyi. :lol:

egyébként bocsánat, nemvolt szándékomban megbántani senkit. :lol:

Elküldve

Gyerekek, jó volt a tali, örülök hogy ennyien ott voltunk, meg hogy megismerhettem pár arcot. ;) kezdésnek nem volt rossz, majd találkozunk a következőn :lol:

Mindenkinek minden jót, Üdv! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.