corsarulez Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 ma olvastam, hogy 10 fok lehülés és jelentős eső van kilátásban a hétvégére..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsatom Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 A program kb. mikor kezdődik? Csk mert ugye veteránbörze lesz északi szomszédainknál, aztán ha már úgyis arra járunk, gondoltam hátha... Csak még rá kéne Valakit beszélni.... Valaki SEGÍTSEEEEN, mert nem akarja!!! Sziasztok ! A jelenlegi árvizi helyzetben tudomásom szerint gondok vannak Esztergom és persze Párkány megközelítésével. Egész pontosan nem tudom, hogy hol nyaldossa a Duna az utat, csak azt tudom, hogy Almásfüzitőnél a táblán lehúzták az Esztzergomi irányt, s Tata elejénél a Vasúti felüljárónál láttam, hogy jelölték, hogy arra lehet Süttő felé menni (ez a szomódi leágazás egyébként, azaz normál esetben. Indulás előtt próbáljatok meg tájékozódni valahogy. Üdv Tom Hülye vagyok: Opeltomiék nálam jóval többet tudnak erről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Jó lenne eldönteni, hogy akkor most hétvégén lesz-e valami, vagy nem? Sztem az időjárás, az árvíz és a választások miatt halasztani kéne 2-3 héttel. Mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Sajnos egyetértek. Erre a hétvégére minden összejött, amit előre nem lehetett látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsatom Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Sajnos egyetértek. Erre a hétvégére minden összejött, amit előre nem lehetett látni. Nekem jó lenne most vasárnap is, már reggel 6-kor is lehet szavazni és este 7 előtt valamivel szintén. Csak mindenki menjen el szerintem szavazni, ez most vasárnap a legfontosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Sziasztok! Szerintem is halsszuk 1-2 hetet! (választás, hideg, árvíz, másik találkozó Érden ... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Nekem jó lenne most vasárnap is, már reggel 6-kor is lehet szavazni és este 7 előtt valamivel szintén. Csak mindenki menjen el szerintem szavazni, ez most vasárnap a legfontosabb. akkor gyere Érdre :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsatom Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 akkor gyere Érdre :blink: Ha most netán most vasárnap elmarad a Várgesztesi kirándulás, még az is lehet, hogy kinézek Érdre. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Ha most netán most vasárnap elmarad a Várgesztesi kirándulás, még az is lehet, hogy kinézek Érdre. Üdv. Írtó nagy a csend erre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Pedig nagyon jó volt a tali! és Várgeszetesre még mindig kíváncsiak vagyunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 ...és Várgeszetesre még mindig kíváncsiak vagyunk. :) Én is, jobb időjárás mellett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Olyan jól alakult itt a téma. Szerintem tessék kialakulni:) Bármi segítség kell, szóljatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Olyan jól alakult itt a téma. Szerintem tessék kialakulni:) Bármi segítség kell, szóljatok. Én időre meg pénzre vágyom. Tudom nem segítessz, de gondoltam megpróbálom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Olyan jól alakult itt a téma. Szerintem tessék kialakulni:) Bármi segítség kell, szóljatok. Nekünk legalább volt már egy találkozónk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Nekünk legalább volt már egy találkozónk. Tudom,de erre mit kellene írnom:)? Nem teljesen értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Az a gond, hogy megint jön a hideg idő :lol: Igaz, a múltkori is havas időben volt, és így is jól éreztem magam, de jobb az ilyet nyáron csinálni sztem. Csak akkor meg ritka, hogy mindenki ráérne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Majd megint márciusban.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Halihó! Nem tudom jó helyen kopogtatok-e? Blitz hetén megyek Ajkára és szeretnék összefutni az ottaniakkal, vannak ott vagy a könyéken Opelosok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Halihó! Nem tudom jó helyen kopogtatok-e? Blitz hetén megyek Ajkára és szeretnék összefutni az ottaniakkal, vannak ott vagy a könyéken Opelosok? elvileg jóhelyen kopogtatsz, már csak az a kérdés hogy van-e valaki ajkáról... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 elvileg jóhelyen kopogtatsz, már csak az a kérdés hogy van-e valaki ajkáról... :lol: Ezek szerint bizonyára nincsenek fórumozók onnan de kis helyi találkozók mintha a tavalyi ottlétemkor lettek volna a tecsónál, legalábbis néhány "egyedi-designolt" Opel parkolt egy csoportban gazdi nélkül, na de majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Ezek szerint bizonyára nincsenek fórumozók onnan de kis helyi találkozók mintha a tavalyi ottlétemkor lettek volna a tecsónál, legalábbis néhány "egyedi-designolt" Opel parkolt egy csoportban gazdi nélkül, na de majd kiderül. Legközelebb tudtommal Veszprémben vannak klubtagok, Tiv és TGabika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Legközelebb tudtommal Veszprémben vannak klubtagok, Tiv és TGabika. Na majd Blitzen biztos összefutok velük (és többekkel is). Bár Tivvel különösképp szeretnék találkozni, belenéznék a kocsija mociterébe, néhány (gyári) elektronikai kacat van az enyémben amiről nincs fogalmam jól van-e vagy mi, az övé meg elvileg ugyanaz mint az enyém. Minden esetre köszi az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Kéne csinálni egy meetinget...nemde?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Kéne csinálni egy meetinget...nemde?? Lehetne... De csak akkor amikor készen van a kocsim. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Lehetne... De csak akkor amikor készen van a kocsim. :lol: :lol: Az mikor lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts