Chyga Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 A Gesztes egyenlőre csak felvetés volt az időponttal együtt, de összeírhatnánk, hogy esetleg kiket érdekel! Ki érne rá? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 A Gesztes egyenlőre csak felvetés volt az időponttal együtt, de összeírhatnánk, hogy esetleg kiket érdekel! Ki érne rá? :) Úgy döntöttem, hogy megtalpalom. 01. Debrecen, 02. Várgesztes. Úgy szép az élet, ha zajlik, tehát egy jelentkező már van (feltéve, hogy a munkahelyem nem tojik bele a hétvégémbe). Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 Nekünk sajnos az Április kilőve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Április 2 nekem nem jó de én nem vagyok régió tag szóval nem számít ;) Pedig kaphatnál Stigmatát, láttam keresed ezt a filmet :) Én sem lennék ellene, ha kicsit később lenne, legyen minél jobb idő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Pedig kaphatnál Stigmatát, láttam keresed ezt a filmet :) Én sem lennék ellene, ha kicsit később lenne, legyen minél jobb idő ;) azt nem én kerestem ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 azt nem én kerestem ? :) De, neked mondtam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Lehet, hogy nekünk is jobb lenne a rákövetkező hétvége.... Vagy az már húsvét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 De, neked mondtam ;) téélleg félrenéztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 No, akkor kinek melyik időpont jó? (nagy a szám, pedig én nem is vagyok régiótag!) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Akkor legyen 2006. április 9.-én!! :) Rulezke! Régi, jó tag vagy!! ;) No, akkor a kérdés: Kinek felel meg az április 9.-ke?? 1. Chyga és az 1600Kg nemes fém 2. 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 1. Chyga és az 1600Kg nemes fém 2. FPepe (majd megoldom a szabit, mint Tatabánya előtt is) 3. 4. Rulezke nem lehet tiszteletbeli tag nálunk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 1. Chyga és az 1600Kg nemes fém 2. FPepe (majd megoldom a szabit, mint Tatabánya előtt is) 3. Lui (+ még nemtom család jön-e) 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Rulezke nem lehet tiszteletbeli tag nálunk? :) Szerintem lehet! HPety-vel együtt! ;) off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 1. Chyga és az 1600Kg nemes fém 2. FPepe (majd megoldom a szabit, mint Tatabánya előtt is) 3. Lui (+ még nemtom család jön-e) 4. S.S. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 1. Chyga és az 1600Kg nemes fém 2. FPepe (majd megoldom a szabit, mint Tatabánya előtt is) 3. Lui (+ még nemtom család jön-e) 4. S.S. 5. Corsarulez és Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsatom Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 1. Chyga és az 1600Kg nemes fém 2. FPepe (majd megoldom a szabit, mint Tatabánya előtt is) 3. Lui (+ még nemtom család jön-e) 4. S.S. 5. Corsarulez és Peti 6. Corsatom Amúgy vasárnap kintjártam Várgesztesen (és Vértessomlón). Az erdőben még hó van, így most csuda klassz volt a vár környéke. A várhoz felvezető út elején is van egy Restaurant és emlékeim szerint bent a várban is, bár jó pár éve nem voltam ott. Annak idején sokat edzőtáboroztunk ott. A vár turistaszállójában laktunk és az erdőben futkároztunk, tájékozódási futók voltunk. Akkoriban úgy ismertem a környező terepeket (Vitányvár, Nagycsákány, Zuppa stb.), mint a tenyeremet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 A lenti étterem szerintem jobb és tágasabb is. A várban szerintem kicsit el vanank szálva árilag, meg ha jól emléxem elég setét belülről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsatom Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 A lenti étterem szerintem jobb és tágasabb is. A várban szerintem kicsit el vanank szálva árilag, meg ha jól emléxem elég setét belülről. Én minden jóban benne vagyok, nekem mindkettő jó, ha nektek jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Szerintem se legyünk túl drága helyen. De Csig emlegette a majki éttermet, szép helyen, az jól hangzott.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Cikk a taliról, by Opeltomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Ez nagyon jó lett! Tomi leszel a krónikásunk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Tényleg nagyon jó! (Petinek is tetszik) :) Máskor is szivesen megyünk, ha lehet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Tényleg nagyon jó! (Petinek is tetszik) :) Máskor is szivesen megyünk, ha lehet! ;) Gyertek csak, bármikor szívesen látunk Titeket (azt hiszem, ezt a többiek nevében is nyugodtan kijelenthetem) ;) Aztán egyszer majd jól visszakapjátok ;) meg lesztek látogatva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Ha oda mentek, akkor majd jöttök hozzánk is? :) Erről az oda-vissza régióról, és idegenl( r )égiósokról egyébként egy Walter Mattau film címe jut eszembe: Várlak nálad vacsorára. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Támogatom én is Rulezkét mindenben, úgyhogy megyünk!!! :) De aztán tényleg gyertek ide is. Itt is vannak jó éttermek meg érdekes helyek, ha annyira nem is szépek. van világhírű fagyizó a környéken, meg csomó kultúrtörténeti érdektelenség. Ha nagyon költségkímélő talit akarunk akkor még egy bográcsozást bevállalós dologban is benne vagyok. Így legalább a messziről jövőknek megspóroljuk a benyapízt az ellátmányon. No meg abszolútli családias hangulat lesz, ahogy körbeüljük a tüzet, ...vagy a gázégőt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts