Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 817
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
A Gesztes egyenlőre csak felvetés volt az időponttal együtt, de összeírhatnánk, hogy esetleg kiket érdekel! Ki érne rá? :)

Úgy döntöttem, hogy megtalpalom. 01. Debrecen, 02. Várgesztes. Úgy szép az élet, ha zajlik, tehát egy jelentkező már van (feltéve, hogy a munkahelyem nem tojik bele a hétvégémbe).

Elküldve
Április 2 nekem nem jó de én nem vagyok régió tag szóval nem számít ;)

Pedig kaphatnál Stigmatát, láttam keresed ezt a filmet :)

Én sem lennék ellene, ha kicsit később lenne, legyen minél jobb idő ;)

Elküldve
Pedig kaphatnál Stigmatát, láttam keresed ezt a filmet :)

Én sem lennék ellene, ha kicsit később lenne, legyen minél jobb idő ;)

azt nem én kerestem ? ;)

Elküldve

Akkor legyen 2006. április 9.-én!! :)

Rulezke! Régi, jó tag vagy!! ;)

No, akkor a kérdés: Kinek felel meg az április 9.-ke??

1. Chyga és az 1600Kg nemes fém

2.

3.

4.

Elküldve

2. FPepe (majd megoldom a szabit, mint Tatabánya előtt is)

3.

4.

Rulezke nem lehet tiszteletbeli tag nálunk? :)

Elküldve

3. Lui (+ még nemtom család jön-e)

4.

Elküldve

3. Lui (+ még nemtom család jön-e)

4. S.S.

5. Corsarulez és Peti

6. Corsatom

Amúgy vasárnap kintjártam Várgesztesen (és Vértessomlón). Az erdőben még hó van, így most csuda klassz volt a vár környéke. A várhoz felvezető út elején is van egy Restaurant és emlékeim szerint bent a várban is, bár jó pár éve nem voltam ott. Annak idején sokat edzőtáboroztunk ott. A vár turistaszállójában laktunk és az erdőben futkároztunk, tájékozódási futók voltunk. Akkoriban úgy ismertem a környező terepeket (Vitányvár, Nagycsákány, Zuppa stb.), mint a tenyeremet.

Elküldve

A lenti étterem szerintem jobb és tágasabb is. A várban szerintem kicsit el vanank szálva árilag, meg ha jól emléxem elég setét belülről.

Elküldve
A lenti étterem szerintem jobb és tágasabb is. A várban szerintem kicsit el vanank szálva árilag, meg ha jól emléxem elég setét belülről.

Én minden jóban benne vagyok, nekem mindkettő jó, ha nektek jó.

Elküldve
Tényleg nagyon jó! (Petinek is tetszik) :)

Máskor is szivesen megyünk, ha lehet! ;)

Gyertek csak, bármikor szívesen látunk Titeket (azt hiszem, ezt a többiek nevében is nyugodtan kijelenthetem) ;)

Aztán egyszer majd jól visszakapjátok ;) meg lesztek látogatva :D

Elküldve

Támogatom én is Rulezkét mindenben, úgyhogy megyünk!!! :)

De aztán tényleg gyertek ide is. Itt is vannak jó éttermek meg érdekes helyek, ha annyira nem is szépek. van világhírű fagyizó a környéken, meg csomó kultúrtörténeti érdektelenség. Ha nagyon költségkímélő talit akarunk akkor még egy bográcsozást bevállalós dologban is benne vagyok. Így legalább a messziről jövőknek megspóroljuk a benyapízt az ellátmányon. No meg abszolútli családias hangulat lesz, ahogy körbeüljük a tüzet, ...vagy a gázégőt. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.