corsarulez Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 ;) ;) Nem tudom, mit szólna erre a Skodás társadalom.... ;) De tuti, hogy Manta lesz a következő autónk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Nagyon jó volt a tali valóban. Megérte átvergődni magunkat 33 védőkörzet alá tartozó csirkenáthás falun, százmilliárdésfél Kátyún és nemmellesleg 967 lépcsőfokon a kilátó tetejére. Köszönjük a szervezőknek. Részemről támogatom Rulezkémet a hasonló megmozdulásokon való aktív részvételben. Asszem a Rapidot is majd Mantára cseréljük hamarosan. ;) azta itt van Hápetty is :) kérj magadnak Oldalborda jogosultságot ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Na persze, és akkor mindig leellenőrizné, hogy mit írok.....! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Na persze, és akkor mindig leellenőrizné, hogy mit írok.....! ;) Főleg a csajos topicba!! ;) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Főleg a csajos topicba!! :D :) ;) ez meg nem chat topic ;) ;) :D -ezt csak azért irtam mert én is ezt akartam reagálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Akkor kanyarodjunk vissza az eredeti témához: ma megnéztem Várgesztest a térképen, érdekes helynek tűnik, mintha az erdő közepén lenne egy kis falu, mert csak odafelé vezet út, és nem át a falun. Meg arrafelé sok kis kastélyt is jelöl a térkép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 mintha az erdő közepén lenne egy kis falu, mert csak odafelé vezet út, és nem át a falun. Akkor hogyan jövünk vissza?? :) Hiszen csak odafelé vezet út! ;) ;) "Zsákutca" falu? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Nem.... :) Csak levontam a következtetést, hogy tuti aranyos kis érintetlen falvacska lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Akkor hogyan jövünk vissza?? :) Hiszen csak odafelé vezet út! ;) ;) "Zsákutca" falu? ;) zsákfalu ! voltam én ám településmérnök hallgató is :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 voltam én ám településmérnök hallgató is :) :D Te Gelkó! Én meg gyerekkoromban rajzolgattam olyan ótót, mint a tied, csak akkor még nem tudtam, hogy az Cabrió Ascóna! ;) ;) Várgesztes nagyon szép hely!! Keresek picturét oszt belinkelem! ;) .. de a majki tó is jó tali lehetőség lenne!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Te Gelkó! Én meg gyerekkoromban rajzolgattam olyan ótót, mint a tied, csak akkor még nem tudtam, hogy az Cabrió Ascóna! :) ;) lerajzolnád a kocsimat ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manka Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Sziasztok! Én is jól éreztem magam veletek. Jó kis csapat vagytok! Mindenkinek Üdv Manka Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Sziasztok! Én is jól éreztem magam veletek. Jó kis csapat vagytok! Mindenkinek Üdv Manka Manka!!!!!Te ott? Nem is mondtad!Vagy te nem az a Manka vagy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Sziasztok! Én is jól éreztem magam veletek. Jó kis csapat vagytok! Mindenkinek Üdv Manka szia MANKA ! de jó h itt is vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manka Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Manka!!!!!Te ott? Nem is mondtad!Vagy te nem az a Manka vagy? :) Szia Nyuszifül! Persze h én vagyok. ;) Nézd meg a képeket nagyon jók. Főleg 47, 50 Manka Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 nahát, és én lemaradtam a Mankás msn-partikról..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsatom Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Akkor hogyan jövünk vissza?? :) Hiszen csak odafelé vezet út! ;) ;) "Zsákutca" falu? ;) Sziasztok ! Egy valóban szép sváb falu Várgesztes (Svábul: Gestitz) és tényleg zsáktelepülés. Amúgy nem nehéz odatalálni. Akik hazafelé Környén keresztül mentek, azok miután Környén egy templomnál tettek egy balkanyart, utána mentek 200 m-t egy vasúti átkelőig, s a sorompó után 50 m-rel van balra a Gesztesre menő leágazás. (Egyenesen tovább Oroszlány felé lehet menni, de még Oroszlány előtt lementetek balra Csákvár ill. Székesfehérvár felé, de ez már jóval a Várgesztesi leágazás után volt.) Várgesztesen az erdő közepén van egy hegy és a tetején egy hangulatos Vár. A tetejére is fel lehet menni, kilátó van ott fent. A közelben megtekinthető Majk , vannak ott valami középkori remete-lakok, vagy mik, de még én sem voltam ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Lőtér is van ott, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Jól hangzik Várgeszetes és környéke. Viszont remélem, nincs ott lőtér! Vagy legalábis Opelesekre nem lőnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Sziasztok! Judittal épp indulok felderítteni a Várgesztest! Már legalább 3 hónapja nem voltam arra felé. Mit szólnátok április 2.-án egy gesztesi túrához?? A vártól nem messze van egy jó kis étterem is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Ebből lehet, hogy kimaradok. Ápr. 1-én Debrecenben leszek. Bár, ha belelépek, akkor ott tudok lenni másodikán. Még ne mondjatok le rólam, de ne is számítsatok rám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 nahát, és én lemaradtam a Mankás msn-partikról..... ;) Rulezke! Mivel sosem vagy MSN-en így elég nehéz partyra hívni!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Lőtér is van ott, nem? :) Szerintem Te Várpalotával kevered, ott van (volt) lőtér ;) Én még nem tudom, hogy érek rá, mit csinálok akkor, de majd utánanézek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Április 2 nekem nem jó de én nem vagyok régió tag szóval nem számít :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Szerintem Te Várpalotával kevered, ott van (volt) lőtér ;) Azt biztos hogy ott van. ;) De szerintem Várgesztesen is. Bár lehet hogy az csak gyakorlótér... :) Igazából persze tökmind1. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts