Gelko Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ma este még autótakarítás lesz meg tankolás. ugye, hóátfúvások nincsenek arrafelé? akkor én is mehetek kocsitmosni :):(;) mert sajnos már hófehér.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ma este még autótakarítás lesz meg tankolás. ugye, hóátfúvások nincsenek arrafelé? Esztergomban jelentem süt a nap, hó már csak nyomokban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Esztergomban jelentem süt a nap, hó már csak nyomokban :) holnapra mindenki hozzon fürdőruhát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ez bíztató! ;) Biztos, ami biztos, dupla harisnyát veszek fel holnap.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Én meg három pulcsit. Mondjuk, nekem kell is, mert fűtés az... No ugye hát öreg ótó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Én meg három pulcsit. Mondjuk, nekem kell is, mert fűtés az... No ugye hát öreg ótó. Nekem is sz@rakodik a fűtés, de sosem fáztam a kocsiban! :) Mindig a vezetés lázában égek, ha beleülök!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Nekem is sz@rakodik a fűtés, de sosem fáztam a kocsiban! :) Mindig a vezetés lázában égek, ha beleülök!! ;) jah olyan erősen markolod a kormányt h kimelegedsz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Régesrégen én is elutazgattam 100 km-t fűtés nélkül, de mostanában kell a kényelem! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 no, változott a felállás: A Kati nem tud jönni, és én is csak meglátogatlak titeket, mert családi programom van. 1/2 8 ra az IKEA parkolóba leszek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Jó reggelt! Tatabánya: Kicsit borongós égbolt, de plussz néhány fok!!! ;) Azé' hóláncot és sífelszerelést is hozzatok!! :) Viszek pluszba göncöket meg takarót, ha valaki nygyon fázik jelentkezzen!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Szerintem meg kellene mindenképpen ismételni a talit, annyi szép hely van arrafelé még! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Szerintem meg kellene mindenképpen ismételni a talit, annyi szép hely van arrafelé még! :) De nyári időjárásnál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 De nyári időjárásnál ;) Abszolúte 1-tértek... Szerintem az összes család ott lett volna, ha nem ilyen influenzás, és hideg időben van. :) Mi is már kifelé jövünk a dögrovásból, de nem szívesen vittem volna még szabadba hosszabb időre a gyerekeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Sziasztok! Várgesztesi várhoz mit szólnátok?? :) Az is jó kis kirándulóhely és ott is van jó és occsó étterem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Részemről ok, ott úgysem jártam még... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2006 Köszönöm szépen mindenkinek aki eljött,hogy jelenlétével emelte a minitalálkozó fényét. Nagyon jól éreztem magam. :) Őszintén megvallva rosszabbra számítottam de jó volt kellemesen csalódni. Végre volt egy találkozónk ahol elrugaszkodtunk az autótól mint téma. Sokat beszélgettünk viccelődtünk de a lényeg szerintem,hogy kint voltunk a frisslevegőn a szabadban. És,hogy mindezt barátokkal együtt. Így volt pont jó. Remélem senki nem fázott meg a turázás során.Bízom benne,hogy a legközelebbi régiótalálkozón már jobb idő lesz. Tervben van egy egy város meglátogatása,megismerése. Megyünk majd: Esztergomba,Veszprémbe,Székesfehérvárra és majd idővel sorravesszük régiónk jelentősebb városait nevezetességeit. Legalábbis ezek a tervek. Reméljük,hogy a pénztárcánk is majd ezt akarja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Nekem bármelyik város megfelel. Szivesen megyünk. :) Ja, és köszönjük Judit és Corsatom idegenvezetését! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsatom Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Köszönöm szépen mindenkinek aki eljött,hogy jelenlétével emelte a minitalálkozó fényét. Nagyon jól éreztem magam. :) Őszintén megvallva rosszabbra számítottam de jó volt kellemesen csalódni. Végre volt egy találkozónk ahol elrugaszkodtunk az autótól mint téma. Sokat beszélgettünk viccelődtünk de a lényeg szerintem,hogy kint voltunk a frisslevegőn a szabadban. És,hogy mindezt barátokkal együtt. Így volt pont jó. Remélem senki nem fázott meg a turázás során.Bízom benne,hogy a legközelebbi régiótalálkozón már jobb idő lesz. Tervben van egy egy város meglátogatása,megismerése. Megyünk majd: Esztergomba,Veszprémbe,Székesfehérvárra és majd idővel sorravesszük régiónk jelentősebb városait nevezetességeit. Legalábbis ezek a tervek. Reméljük,hogy a pénztárcánk is majd ezt akarja ;) Mindenben egyetértek, én is nagyon jól éreztem magam a találkozón és tényleg jó úticél lenne legközelebb mindegyik felsorolt történelmileg is jelentős város. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Ez a kedvenc képem! :) ;) http://www.kep.tar.hu/rtomika/50244262/20453655#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Ez a kedvenc képem! ;) ;) http://www.kep.tar.hu/rtomika/50244262/20453655#2 Rulezke, megilyedt csiga-bigát játszik ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Ez a kedvenc képem! :) ;) http://www.kep.tar.hu/rtomika/50244262/20453655#2 pedig még tudtad is h fényképezlek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Ez a kedvenc képem! ;) ;) http://www.kep.tar.hu/rtomika/50244262/20453655#2 Ez nekem is az egyik kedvencem lett... :D És Chyga hozzáfűzése is találó... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 pedig még tudtad is h fényképezlek :) Gondolj, csak bele!! Mi van ha nem is sejti?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsatom Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Ez a kedvenc képem! :) ;) http://www.kep.tar.hu/rtomika/50244262/20453655#2 Végignéztem. Jók a képek, csak kár, hogy ilyen korán van a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Nagyon jó volt a tali valóban. Megérte átvergődni magunkat 33 védőkörzet alá tartozó csirkenáthás falun, százmilliárdésfél Kátyún és nemmellesleg 967 lépcsőfokon a kilátó tetejére. Köszönjük a szervezőknek. Részemről támogatom Rulezkémet a hasonló megmozdulásokon való aktív részvételben. Asszem a Rapidot is majd Mantára cseréljük hamarosan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts