Lui Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 01: Boogie 02: opeltomi 03: FPepe 04: Chyga és a nemes fém 05: Kati+Áki 06: Kata+Aga 007: mk76 (igyekszem ott lenni) 08: Senátor-Admirális 09: Gelko is megy hegyet mászni 10: Tomi023 ha a hivatal ad rávalót 11: Paja + kis családja(3 fő) 12: Gepard + család 13: Corsarulez+Peti (ha rá tudom venni, hogy autózzunk a szabadnapján) 14: S.S. 15: Opel - Zárai kft. + család (Tatabányai alkatrész bolt, még nem tag, de folyamatban van) 16: Anti 17: A helyes lista... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 A Bp.felöl érkezőknek esetleg egy Ikeás tali reggel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 A Bp.felöl érkezőknek esetleg egy Ikeás tali reggel? az Ikea az örsön ? :) ööö biztos van másik is.... és ótópálya vagy nem ótópálya ? pestről : Mélykék,Uhuhuék, te, én ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 az Ikea az örsön ? :) ööö biztos van másik is.... 2db Ikea van az országban, a másik is örsön van, csak az BUDAörsön. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2006 Ma délután Boogieval és Chygával körbenéztük a találkozó helyszinét. Szóval. Az autópályáról Tatabánya-Újvárosnál kell lehajtani és a centrum felé venni az irányt. Baloldalt lesz egy buszpályaudvar jobb oldalon pedíg több autókereskedés. Pár rendőrlámpa után az út fölé magasodik majd egy hírdetőoszlop. Itt kell majd lekanyarodni a gyülekezőhelyre az Interspaar parkolóba. Itt tudunk majd parkolni szabad ég alatt vagy fedett helyen. Rossz idő esetén valaki majd előre megy és megnézi a fönti parkolót,ha van hely akkor felmegyünk kocsival és nem kell gyalogolni,ha nincs akkor sétálunk egyet. Fent vannak padok és asztalok ahová lelehet ülni enni. (ajánlott a pokróc a padokra). Hűvös lesz de szép a hely és a barlang.(megnéztük nincs benne Brumm). Beszélgetés és egyebek után átgurulnánk Tatára és ott egy Mahagóni nevű étterem/pizzériában ebédelnénk. Ebéd után megnézzük a tatai tavat,várat és a malmot. Aztán gyí haza. Ha kérdésed van hívj fel! :) 06 20 9 438-544 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Anti Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 A Bp.felöl érkezőknek esetleg egy Ikeás tali reggel? Hali!Hánykor lenne a tali reggel?Mert ha nem gond akkor én is csatlakoznék a csapathoz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 hát ha bírod az iramot... :) szóval szerintrem találkozó 3/4 8 és 8 között, indulás szigoruan 8:00 kor. én autópályán mennék, és akkor pont 9 re leérünk szép lájtos 100-120 as tempoba. szóval budaörsi ikejás találkozó OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 hát ha bírod az iramot... ;) szóval szerintrem találkozó 3/4 8 és 8 között, indulás szigoruan 8:00 kor. én autópályán mennék, és akkor pont 9 re leérünk szép lájtos 100-120 as tempoba. szóval budaörsi ikejás találkozó OK. ez jól hangzik de a tempo télleg 100-120 legyen mert asconával szeretnék menni....és nem akarom meghajtani.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Engem is hívhattok bármikor, ha kérdés merülne fel pl. hogy hol, merre vagy valaki nem találna ide. Tel: +36 20 9 276-903 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2006 Van még pár kép a környékről ITT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsatom Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Sziasztok ! Bár új vagyok itt az Opelfórumban, jó idő esetén én is megyek a találkozóra. Amúgy tatai vagyok és egy 1,5 éves Corsa tulajdonosa. Üdv: Tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Sziasztok ! Bár új vagyok itt az Opelfórumban, jó idő esetén én is megyek a találkozóra. Amúgy tatai vagyok és egy 1,5 éves Corsa tulajdonosa. Üdv: Tom Szia! Szeretettel várunk, reménykedünk a jóidőben! Visszább találsz telszámokat, ahol érdeklődhetsz, ha nem vagy biztos valamiben! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Boogie: ezen a talin hivatalosan megalakulna a szekció, vagy az máskor lesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Anti Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 hát ha bírod az iramot... ;) szóval szerintrem találkozó 3/4 8 és 8 között, indulás szigoruan 8:00 kor. én autópályán mennék, és akkor pont 9 re leérünk szép lájtos 100-120 as tempoba. szóval budaörsi ikejás találkozó OK. Jó lesz a 100-120.Remélem birni fogom! ;) Reménykedjünk,hogy az idő is kegyes lesz hozzánk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Boogie: ezen a talin hivatalosan megalakulna a szekció, vagy az máskor lesz? :) Ha megleszünk létszámilag, akkor megalakulnánk! ;) Reméljük! ;) Már csak szekcsönléder kell! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Már csak szekcsönléder kell! ;) Azt hittem, az már megvan :) Úgy volt, hogy Te leszel, nem? ;) Én megszavazlak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Azt hittem, az már megvan :) Úgy volt, hogy Te leszel, nem? ;) Én megszavazlak ;) Ööö, izé, miért pont én?? Egy szem lánynak ilyen komoly dolgot adtoka akezébe?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Ööö, izé, miért pont én?? Egy szem lánynak ilyen komoly dolgot adtoka akezébe?? ;) naaa. :) most mondanék valami jóóóót, de az nemidevaló..... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 naaa. :) most mondanék valami jóóóót, de az nemidevaló..... ;) ;) Tudom...azt, hogy menjünk át a társalgóba!! ;) (jól gondolom??) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Azt hiszem, egyetérthetünk az előttem szólóval, vannak komoly dolgok, amiket szívesen ad az ember lányok kezébe :) de most komolyan, ha vállalod, nekem megfelel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 neeeem. Egy szem lánynak ilyen komoly dolgot adtoka akezébe itt a Tomira , és az ő komoly dolgára gondoltam,amit még nem adott a kezedbe... ;) :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 neeeem. itt a Tomira , és az ő komoly dolgára gondoltam,amit még nem adott a kezedbe... :( :) :D :lol: Lassan kitesszük a 18-as karikát. Most komolyan ;) ;) ;) Egyébként tapasztalat, hogy a szexció vezérnek a szava nem sokat, ér ha a társaság nem vevő a dolgokra. Nálunk mindig megbeszéljük a fontos dolgokat, ha nem is mindenkivel, de a kemény maggal biztosan. ( ők azok akik azonnal mozdíthatóak, szal az egész csapat :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2006 Chygabigát már rábeszéltem,hogy vállalja el. ;) A Boogie kezébe adott dolgok fontossága meg magánügy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 ...egy Mahagóni nevű étterem/pizzériában ebédelnénk..... Ez a dolog változott kicsikét: nem ott, hanem a mellette lévő Club étteremben ebédelünk. Sokat nem változtat a dolgon, csak itt még kedvezményt is kapunk. :) (a tulaja az, akié a Mahagóni is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ma este még autótakarítás lesz meg tankolás. ugye, hóátfúvások nincsenek arrafelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts