Lui Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Én nem vagyok clubtag!Akkor is részt lehet venni?Rossz idöő esetén meg lesz tartva? ;) Csak nem képzeled, hogy egy kis havacska bárkit is elijeszt? ;) Nameg, ha tavasz lesz addigra, akkor legalább gyönyörködetünk a szép tavaszi tájban, miközben - legalábbis én a "pillesúlyommal" - visszagyűröm a tüdőmet a helyére a turulnál... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Anti Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Oké!Köszönöm a válaszokat!Ha minden összejön akkor veletek tartunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Oké!Köszönöm a válaszokat!Ha minden összejön akkor veletek tartunk! :) Nyomás iratkozni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Anti Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Nyomás iratkozni... :) kinél kell feliratkozni? kinél kell feliratkozni? Nem vagyok itt jártas!még nem tudom,hogy hányan megyünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 kinél kell feliratkozni? Van itt egy lista feljebb az oldalon, na oda vésd be a neved a végére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 01: Boogie 02: opeltomi 03: FPepe 04: Chyga és a nemes fém 05: Kati+Áki 06: Kata+Aga 007: Lui + család... (Előreláthatólag) 08: mk76 (igyekszem ott lenni) 09: Senátor-Admirális 10: Gelko is megy hegyet mászni 11: Tomi023 ha a hivatal ad rávalót 12: Paja + kis családja(3 fő) 13: Gepard + család 14: Corsarulez+Peti (ha rá tudom venni, hogy autózzunk a szabadnapján) 15: S.S. 16: Opel - Zárai kft. + család (Tatabányai alkatrész bolt, még nem tag, de folyamatban van) 17: Anti 18: Íme!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 (edited) Upsz, Gyors vagy.. De azt mondta "Tartunk"... :) Módosítva Március5, 2006 : Lui Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Na ezt összehoztuk!! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Oké!Köszönöm a válaszokat!Ha minden összejön akkor veletek tartunk! ;) Ilyen szép ótóval gyere is ;) Aztán meg lépj be a klubba jóól ;) Sajna ha ilyen idő lesz, én lehet nem megyek, márpedig sajna ilyesmit mondanak... Remélem nem így lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Nem-nem! Állítólag 15.-ére jön meg a tavasz! :) Tessék jönni, Peti, mi is megyünk innen az ország aljáról! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Tessék jönni, Peti, mi is megyünk innen az ország aljáról! :) Én csak a szomszédból. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Nem-nem! Állítólag 15.-ére jön meg a tavasz! ;) Tessék jönni, Peti, mi is megyünk innen az ország aljáról! ;) Igenis tanárnő, kérek engedélyt meghunyászkodni ;) Ezekszerint sikerült meggyőznöd Petit :) De ha nem akarna jönni, jöhetsz egyedül is, vagyis Opival ketten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 De ha nem akarna jönni, jöhetsz egyedül is, vagyis Opival ketten ;) Peti meg lesz T.bányán is, igaz Pepe? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 legalábbis én a "pillesúlyommal" - visszagyűröm a tüdőmet a helyére a turulnál. hát bazz asszem leszünk igy egy páran, akik a boyler testét felvonszolja oda... a nőkért mit meg nem tenne az ember. .... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Peti meg lesz T.bányán is, igaz Pepe? ;) Jaja ;) :) Ákos, te ne beszélj boylerról, messze vagy te attól ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Fiúk! Az ellenkező eset se könnyű! Nekem pl. nincsenek rejtett tartalékaim, igy egy laza 5 kilométeres hegynek felefelé menet után úgy kell összeseperni....:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 hát bazz asszem leszünk igy egy páran, akik a boyler testét felvonszolja oda... Nálam 500 méter a határ. Afölött ha egy mód van rá, sosem gyalogolok, mert az már extrémsportnak számít. Vagy lehet hogy csak lusta disznó vagyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 01: Boogie 02: opeltomi 03: FPepe 04: Chyga és a nemes fém 05: Kati+Áki 06: Kata+Aga 007: Lui + család... (Előreláthatólag) 08: mk76 (igyekszem ott lenni) 09: Senátor-Admirális 10: Gelko is megy hegyet mászni 11: Tomi023 ha a hivatal ad rávalót 12: Paja + kis családja(3 fő) 13: Gepard + család 14: Corsarulez+Peti (ha rá tudom venni, hogy autózzunk a szabadnapján) 15: S.S. 16: Opel - Zárai kft. + család (Tatabányai alkatrész bolt, még nem tag, de folyamatban van) 17: Anti 18: 19: 20: 21: .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 (edited) :) a nőkért mit meg nem tenne az ember. .... :D :lol: Ezt az asszonynak azért majd ne emlegesd,. mert Ő is jön... ;) ;) Amúgy megint kezd Chat jellege lenni ami ugye nem itt van... ;) Módosítva Március6, 2006 : Lui Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2006 01: Boogie 02: opeltomi 03: FPepe 04: Chyga és a nemes fém 05: Kati+Áki 06: Kata+Aga 007: Lui + család... (Előreláthatólag) 08: mk76 (igyekszem ott lenni) 09: Senátor-Admirális 10: Gelko is megy hegyet mászni 11: Tomi023 ha a hivatal ad rávalót 12: Paja + kis családja(3 fő) 13: Gepard + család 14: Corsarulez+Peti (ha rá tudom venni, hogy autózzunk a szabadnapján) 15: S.S. 16: Opel - Zárai kft. + család (Tatabányai alkatrész bolt, még nem tag, de folyamatban van) 17: Anti 18: 19: 20: 21: .... Tényleg térjünk vissza a témához.Legyetek szívesek. A Chat itt van a szomszédban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gara Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Köszi Opeltomi! :) Megyünk a talira a kolegámmal! 01: Boogie 02: opeltomi 03: FPepe 04: Chyga és a nemes fém 05: Kati+Áki 06: Kata+Aga 007: Lui + család... (Előreláthatólag) 08: mk76 (igyekszem ott lenni) 09: Senátor-Admirális 10: Gelko is megy hegyet mászni 11: Tomi023 ha a hivatal ad rávalót 12: Paja + kis családja(3 fő) 13: Gepard + család 14: Corsarulez+Peti (ha rá tudom venni, hogy autózzunk a szabadnapján) 15: S.S. 16: Opel - Zárai kft. + család (Tatabányai alkatrész bolt, még nem tag, de folyamatban van) 17: Anti 18: Joc 19: Gara 20: 21: .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Akkor meg kéne beszélni azt is, hogy pontosan mikor és hol lesz a találkozó. Gondolom valamikor délelőtt kellene találkozni, aztán séta a madárhoz :) , dél-1óra körül kaja, aztán a tatai vár megtekintése... stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2006 Akkor meg kéne beszélni azt is, hogy pontosan mikor és hol lesz a találkozó. Gondolom valamikor délelőtt kellene találkozni, aztán séta a madárhoz :) , dél-1óra körül kaja, aztán a tatai vár megtekintése... stb. Olvasd el a topicnyitó hozzászólást! (az a legelső) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2006 Mivel eléggé bizonytalan az időjárás sajnos :) ezért eső vagy sűrű hóesés esetén nem tartjuk meg a meetinget. ;) Vasárnap terepszemlét tartunk Boogie-val és Chygával. Én bizti ott leszek Tatabányán Szerda reggel mert amúgy is rokonlátogatásra mennénk délután. Ideírom a telefonszámom. Ezen lehet majd érdeklődni bármikor. reggel 6-és este 10 között. ;) Szóval: 06 20 9 438 544. Rigó Tamás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Én azt hallottam, hogy 15.-ére jön a jóidő.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts