rtomi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Ebben a topicban gyüjtjük össze a képeket linkeket szeretett márkánk jobb sorsra érdemes öreg képviselőiről. Egy 56-os Olimpya Dorog határában egy kertben. :rolleyes: ugyanott egy A Rekord és egy C Rekord amit tavaly ősszel már szétvágtunk. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Lightning Peti oldalán is vannak képek öreg rozsdás autókról. http://lightning.fw.hu/hazai2.html http://lightning.fw.hu/hazai4.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Meg máshol is vannak szomorúságok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 a veterán c. újságban van erről egy írás h nagyon sok esetben rohadnak a kertben értékes vasak de csak azért nem adják el egy restaurátornak mert "ha neki kell akkor biztosan nekem is sokat ér" és szép lassan szétrohadnak....magyar mentalitás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 a veterán c. újságban van erről egy írás h nagyon sok esetben rohadnak a kertben értékes vasak de csak azért nem adják el egy restaurátornak mert "ha neki kell akkor biztosan nekem is sokat ér" és szép lassan szétrohadnak....magyar mentalitás :rolleyes: Háát igen. Vagy ez lesz a sorsuk. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 ez a kép a kertvárosban készült ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 ez a kép a kertvárosban készült ? Ahha ott. De ez az autó is már sajnos a múlté. :rolleyes: 1 hónapja szétbontották. :blink: ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 De ez az autó is már sajnos a múlté. :rolleyes: 1 hónapja szétbontották. :blink: ;) :D ;) ..de kár érte... Most azt nem értem, hogy ebből itthon el lehet adni bármit bontva??? Esetleg egy két apróságot, nagyritkán szélvédőt... Aztán a többi elkallódik, megsérül, szétlapul, törik, elveszik, a végén meg megy a depóba... Ránézésre nem egy menthetetlen járgány lenne! Meg kellene becsülni ezeket, pláne ha magyar papírosak! Ha gyönyörű veteránt nem is lehet belőle csinálni, de valami custom alapnak jó lenne, vagy hotrod Opelnek! ;) ha nem egy ház árát kérik érte. Ezekből tökéletes kocsi úgy sem lenne soha. Ha szép veteránt akar azt ember, akkor inkább sporoljon, és hozzon kintről, már nincs regadó, így nem annyira gáz, csak hát OT-ztatni kell, vagyis, teljesen gyári állapotúra kell helyre hozni, ami így a korrekt! Ezért az itthoni lepukkantakat nyugodtan lehetne fűrészelni egy kicsit a jóizlés határain belül, minthogy paradicsom konzervet együnk belőle pár év múlva.... legalább is az én véleményem ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 :) ;) ;) Itt sok szomorú dolog van Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Hali! Most tettem fel a lightningra egy új cikket! A hazai körkép 6.-ot! Az alcíme C Rekord roncsok! Egyenlőre csak innen elérhető, a magazin oldalt később frissítem. A forumosok előnyben! :lol: Rekord C roncsok Elég szomorú... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Hú ezek nagyon durva képek!!! Ennyi GT-t, és Mantát!!!! Itt európában ilyet el se tudnék képzelni! Ilyen csak az amcsi roncstelepeken van! Az a szárnyas ajtós GT, de durva, anno valaki sokat melózhatott vele! Kár értük! Mondjuk érthető ez a sok gép anno a GT-knek a 75% amerikába exportálták. Ott rohadnak szét a vasak, itt meg csillagászati áruk van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Fáj a szívem ilyen GT-k látványától! Remélem még van 1-2 darba ami kuhuzza addig amig lesz egy saját lakasom olyan garázzsal ahová elfér 1 , 100% hogy megmentek egyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Kár ezekért a szép gépekért. Nekem is összeszorul a szívem, ha rájuk nézek, de sajnos elég költséges mulatság lehet egy-egy ilyen felújítás (gondolom nektek veteránosoknak ezt nem kell ecsetelni). De, néhány szerencsés hála istennek jó kezekbe kerül. Májusban voltunk Jászberényben és ott volt egy ilyen gyönyörűség: http://kep.tar.hu/istf/50482838#2 Ráadásul ez az autó húzta az utánfutót, amin a veterán motorok voltak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Kár ezekért a szép gépekért. Nekem is összeszorul a szívem, ha rájuk nézek, de sajnos elég költséges mulatság lehet egy-egy ilyen felújítás (gondolom nektek veteránosoknak ezt nem kell ecsetelni). De, néhány szerencsés hála istennek jó kezekbe kerül. Májusban voltunk Jászberényben és ott volt egy ilyen gyönyörűség: http://kep.tar.hu/istf/50482838#2 Ráadásul ez az autó húzta az utánfutót, amin a veterán motorok voltak :) hű ez tényleg szép! A kérdés, hogfy ilyen állapotban maradt meg, vagy csinálgatták?? Mondjuk a motortérről úgy látszik, mintha eredeti lenne a festés... Igaz a Wartburg index egy kicsit durva.... de gondolom emberünknek más nem volt kéznél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2007 Itt is aztán van minden sz@r: http://rouille-et-mousse.fr.nf/gurbetal_1.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Itt is aztán van minden sz@r: http://rouille-et-mousse.fr.nf/gurbetal_1.php Elég sok autókülönlegesség áll ott. Kár, hogy nagy részüknek már ócskavasban sincs igazán értékük... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 pedig van köztük egy Vega is. több ér mint az összes többi együtt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 pedig van köztük egy Vega is. több ér mint az összes többi együtt Az melyik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2007 Az melyik ? Az amelyik nem eszik húst!! :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 ezt gondoltam annak, de nem, mégsem Facel, inkább valami brit bálna lehet, a négyszögletes hűtőmaszk hasonlít egy kicsit, csakhogy a Vega grillje szögletes rácsos, nem pálcás Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Ezek a képek még 2004.05.15 -én készültek, a Fővárosi Autópiacon. de ezt az autót már 2003-ban is láttam ugyanitt ugyanígy. Remélem azóta jobb helyre került. C Rekord arany színű Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2009 Teljesen jó állapotban volt mégakkor. :blush: Gyári fényezésnek tűnik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Ezek a képek még 2004.05.15 -én készültek, a Fővárosi Autópiacon. de ezt az autót már 2003-ban is láttam ugyanitt ugyanígy. Remélem azóta jobb helyre került. C Rekord arany színű 2007-ben ugyanitt állt, alapvetően jó állapotban de nem volt hibátlan...asszem 500 körüli árat kértek érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Az pedig még jó ár is érte. Meg lehet szerintem kérdezni Rigó Tomit, vagy Rekordot, ők mennyit költöttek a C-jükre. Tuti nem 500-at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts