opzsolt Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 ejjjj . ezen lesz munka ! de megéri mert szép kocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 Ha jól eml, akkor Baranya megyei és a hasznautón és a Vateránis fenn van a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sziasztok. Hátha érdekel pár embert, egy pár veterán opel. Persze van más is a galériában, és próbálom néha frissíteni. Galéria Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November13, 2014 Megoszt Elküldve November13, 2014 Sziasztok. Használt autók vannak bőven. Sőt. Van olyan ami tényleg meg érné a pénzt érte, De tudjuk, hogy idehaza nem nagyon kapkodnak értük. Főleg az Opelokért nem.. Kb. 3 hete? feltettem egy képet. Sztem kicsit drága volt. És a kép sem volt valami szuper. A másik fele meg , hogy nem volt részletezve ,hogy mit is adok el. és miket adok még hozzá. Gondolkodtam írja e valamit. Persze nem rosszra gondoltam. Így azt írtam: most mit is mondhatnék.. No komment... . Na ezt úgy félre értette a tulaj,hogy szinte sírva fakadt, hogy mennyi pénz és idő stb van benne. Persze bocsánatot kértem tőle és elmondtam neki az álláspontomat is. NEM FIKÁZTAM A KADETTET!!!!!! Majd Apukával is leveleztem, Ő meg is értette a dolgot. Majd nyilvános levelezés volt és azt hittem le van rendezve a félre értett dolog. (Persze volt klubtagunk is bele szolt és Ő értette a jelzőt rá!! ) Azt hiszem, ha valaki bocsánatot kér, majd elmagyarázza a dolgot, mert nem akartam regényt írni. Felfogja a kis hölgy,,, de még tartott egy hétig a duzzogása.. Az öreg autóba fordított idő- Pénz - sok idegesség sosem térül meg. Főleg ,ha egy Opel ről beszélünk. Idehaza nagyon nem keresett autó. Vagy az olcsókat elviszik és azzal kínlódnak. Felpolírozza, gletteli és azt hiszi ennyi egy felújítás. aztán nevetséges áron, szinte duplájáért vagy többért adja. MERT NEKI TETTSZIK A Gányolása. :-( :-( ... ( címeket adom ,ha kell) :-O :-O Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február9, 2016 Megoszt Elküldve Február9, 2016 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/rekord/opel_rekord_2.2_gls_berlina_c26ne-9748321 Ezt ismeri valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április17, 2017 Megoszt Elküldve Április17, 2017 Opel Kadett C. Jó állapotban van. Klubtagunk árulja. https://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/QLCS1LY1TFUYUKUK893KQAJ6IGH6KPOUTDFJI5J9KJCJ6SPSDG802SMSIQDZY3TIAYW5QEDG86SURHK0QCDDACPWIAYGF3QWKFMIUCPW1GDK5F8645YOFPTY1K4ZWGQLYOKOKJM1MKGJO6FJ45L9ZEH716MG524S1GRLDWPU/page1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április17, 2017 Megoszt Elküldve Április17, 2017 Opel Monza A2 . Ő is a klubhoz tartozik. https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/monza/opel_monza_3.0_c-11355964 Természetesen nekem is van eladó Monzám../ Monzáim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts