Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Őt is ismeritek szerintem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Tartom akkor is,amit mondtam,szerintem randa! :lol: Ez úgy kezdődött hogy vettem az ebay-n egy supersprint középrészt.60mm-es volt és olyan azonosítószám volt rajta hogy amikor felhívtam a képviseletet nem tudtak róla semmit.Aztán írtak a gyárba hogy ki fia borja.Ők azt felelték hogy a 90-es évek elején a Powersprint rendelésére lett gyártva 50db kipufogó c20xe kislökhárítós astrákra és van még 2db hátsódob ehez a középrészhez.Vettem 1et.Úgyhogy nagyon nem tudtam variálni ezzel kapcsolatban ez volt és kész! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 A 167-es tuti hogy toldat. Miből gondolod?Tudomásom szerint a Rieger továbbra sem gyárt toldatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ez úgy kezdődött hogy vettem az ebay-n egy supersprint középrészt.60mm-es volt és olyan azonosítószám volt rajta hogy amikor felhívtam a képviseletet nem tudtak róla semmit.Aztán írtak a gyárba hogy ki fia borja.Ők azt felelték hogy a 90-es évek elején a Powersprint rendelésére lett gyártva 50db kipufogó c20xe kislökhárítós astrákra és van még 2db hátsódob ehez a középrészhez.Vettem 1et.Úgyhogy nagyon nem tudtam variálni ezzel kapcsolatban ez volt és kész! :huh: Eszem ágában sem volt bántani téged,nem kell magyarázkodnod emiatt! Ha neked tetszik sz@rd le ki-mit mond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 De ehhez a kombóhoz szériában járt egy GSi Caravan ish! :huh: :D Mééééén ? Eztnemétem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Miből gondolod?Tudomásom szerint a Rieger továbbra sem gyárt toldatot. A Rieger már mindig is gyártott toldatot. :huh: Gyárt koppintott GSI lököst is, de ez toldat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Mééééén ? Eztnemétem :lol: A sárga service caravan,elé kötve.Dereng valami? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 A Rieger már mindig is gyártott toldatot. :huh: Gyárt koppintott GSI lököst is, de ez toldat. A Rieger sosem gyártott toldatot!Mutasd meg hogy hol lehet ilyet venni gsi-re! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Miből gondolod?Tudomásom szerint a Rieger továbbra sem gyárt toldatot. Én is úgy tudom ahogy a Demo. Ezen szerintem látszódik hogy toldat, ott a nagy rés a lökös és e között. Nekem nem jönnek be a toldatok se az első, se a hátsó GSi lökhárítókon. Az úgy már túl sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 A Rieger sosem gyártott toldatot!Mutasd meg hogy hol lehet ilyet venni gsi-re! :lol: Lehet venni, én is láttam anno asszem Ebayen is.Ebként nekem is tecc. az a kipuffvég.Szal nem vagy egyedül! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 A Rieger sosem gyártott toldatot!Mutasd meg hogy hol lehet ilyet venni gsi-re! :lol: Nem megy a honlapjuk.:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nem megy a honlapjuk.:huh: Ja én is próbáltam! :lol: Ird be az ebay-n a keresőbe hogy rieger astra f....meg fogsz lepődni mit hoz fel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Na valóban nem megy a honlapjuk...viszont a holland az megy... És hopp ott a toldat 118 EUr-ért... :huh: Katt-klikk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Na valóban nem megy a honlapjuk...viszont a hollan az megy... És hopp ott a toldat 118 EUr-ért... :lol: Katt-klikk... A holland oldalon is ugyan olyan rondán néz ki! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Na valóban nem megy a honlapjuk...viszont a holland az megy... És hopp ott a toldat 118 EUr-ért... :huh: Katt-klikk... 118euróért a koptatót tudod megvenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 118euróért a koptatót tudod megvenni :lol: Szerintem se lehet eredeti reiger toldatot venni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Hát a koptató a toldat... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ezt az ebay-n hirdetik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 A Rieger sosem gyártott toldatot!Mutasd meg hogy hol lehet ilyet venni gsi-re! :lol: Ki beszélt itt GSI-röl? :huh: "Miből gondolod?Tudomásom szerint a Rieger továbbra sem gyárt toldatot." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szerintem se lehet eredeti reiger toldatot venni :lol: Most miért nem hiszitek el??? Ott a Rieger katalogus...elöbb linkeltem...és a 118 EUR az a lökhárító alá felillesztett toldat... CSak Pdf fájlban van a motyó...de gondolom megtaláljátok...szép piros GSI van a képen... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ki beszélt itt GSI-röl? :huh: "Miből gondolod?Tudomásom szerint a Rieger továbbra sem gyárt toldatot." Ki beszél itt másról mint gsi?Engem különösebben nem érdekel hogy audi 80ra mit lehet kapni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Lehet egyben is kapni a lökössel, meg külön is... RIEGER voorbumper Infinity I, Astra F, ook GSi, ABS 307,00 RIEGER spoilerzwaard voor voorbumper, zonder TÜV, ABS 118,00 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Most miért nem hiszitek el??? Ott a Rieger katalogus...elöbb linkeltem...és a 118 EUR az a lökhárító alá felillesztett toldat... CSak Pdf fájlban van a motyó...de gondolom megtaláljátok...szép piros GSI van a képen... :lol: Azért mert az nem a toldat,hanem az alatta levő lap amit koptatónak hívnak..... :huh: :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Most miért nem hiszitek el??? Ott a Rieger katalogus...elöbb linkeltem...és a 118 EUR az a lökhárító alá felillesztett toldat... CSak Pdf fájlban van a motyó...de gondolom megtaláljátok...szép piros GSI van a képen... :huh: A piroson Rieger lökös van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Azért mert az nem a toldat,hanem az alatta levő lap amit koptatónak hívnak..... :huh: :lol: :D :P :D Ketten talán csak sikerül :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts