Lanti Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 :D Ennyire összejöttetek a szilveszteri buli alatt? :D psssszzzz :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nem tetszik az alsó rieger toldat. Az nem toldat...komplett lökös :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Kicsit off... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Az nem toldat...komplett lökös :D Akkkóóó pláne nem tetszik neki... :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Van még azért olyasmi,amiben lenne fantázia,bár az nem GSi! Pl itthon senki nem csinált még tuning dízel astrát... El kell, hogy keserítselek, de volt már ilyen autó itthon... Sárga színben pompázott, Blitzen is járt már lennt, meg anno Fóton is...sötttt még az ágyúgolyófutamon is ment a verda... :huh: Csak összetörte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szép-szép, de semmi különös... Pont a letisztult, nem túlgiccses dolgok szépek rajta.....Tehát nincs agyoncsapva úgymond...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Pont a letisztult, nem túlgiccses dolgok szépek rajta.....Tehát nincs agyoncsapva úgymond...... Undorító kék-fekete színnel,nagyfelnivel,meg prüszögő/betegeskedő LET mocival! :D :huh: Tudom Anti: az én anyámat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Undorító kék-fekete színnel,nagyfelnivel,meg prüszögő/betegeskedő LET mocival! :P :huh: Tudom Anti: az én anyámat! :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 El kell, hogy keserítselek, de volt már ilyen autó itthon... Sárga színben pompázott, Blitzen is járt már lennt, meg anno Fóton is...sötttt még az ágyúgolyófutamon is ment a verda... :D Csak összetörte... Akóóó ilyet senki ne merjen tuningolni :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Undorító kék-fekete színnel,nagyfelnivel,meg prüszögő/betegeskedő LET mocival! :D :huh: De ehhez a kombóhoz szériában járt egy GSi Caravan ish! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Letisztult gyári formák... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 De ehhez a kombóhoz szériában járt egy GSi Caravan ish! :huh: :D Jaaaaaa tényleg,úgy volt meg a plusz lóerő! C20LET+C20XE = 150Le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ott a sárga hátulja... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/91/01/14.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/91/01/1.jpg Letisztult gyári formák... :huh: Ez nem Stock gépe? :lol: Karaj gép,csak az a "vízgyűjtős" kipuffvég ne lenne rajta. Mindenkinek tetszik az ilyen vég,én valahogy rühellem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Az nem toldat...komplett lökös :huh: A 167-es tuti hogy toldat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ez nem Stock gépe? :huh: Karaj gép,csak az a "vízgyűjtős" kipuffvég ne lenne rajta. Mindenkinek tetszik az ilyen vég,én valahogy rühellem. Igen igen Stocké... A vízgyűjtős kipuffvégért meg ismételten a te anyukád. :D :lol: (Nekem is olyan van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/52/39/34.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/52/39/27.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/52/39/39.jpg Nem eladó? :huh: Ez hibátlan! Nagyon szép a G astra fedél beolvasztása,piszok jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 A vízgyűjtős kipuffvégért meg ismételten a te anyukád. :lol: :huh: (Nekem is olyan van) Tartom akkor is,amit mondtam,szerintem randa! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Tartom akkor is,amit mondtam,szerintem randa! :lol: Jutalom képpen akkor egy kis csirkerács tuning crew. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Tartom akkor is,amit mondtam,szerintem randa! :lol: Szerintem is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_12089.jpg Jutalom képpen akkor egy kis csirkerács tuning crew. :D Juj! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Juj! :lol: :huh: :D :D :D Ez is szép lenne, csak az a hátsó szárny meg a hátsó lökös nekem nem jön be. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szerintem is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Reggel szedtem le a régifajta rács közepét a festő miatt,hogy letudja majd szépen fújni,Losival pont azon röhögtünk,hogy van itthon vagy 2tábla tyúkrácsom,lenne miből dolgozni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts