Gepard Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Érdekes ezekkel a fekete felnikkel. Szembőli képen nagyon jó, de oldalról már nekem annyira nem jön be. (biztos a sötét összhatás miatt) De legalább egyedi, és NEKED tetszik, és ez a lényeg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Az enyém most ÍGY néz ki, egy kicsit hullaszállítósra sikeredett, de hát ez van. (változások: felni, szemöldök, fólia, sötétítőroló) Meg így és így háteznagyonjó :unsure: kellene egy ültetés, meg nagyobb lökösök és meglenne a MadMax feeling :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Szép lett a gépsárkány! Gratula! :D A szárnyat csináltattad vagy készen vetted? Még mindig valami ilyesmire fáj a fogam! :unsure: (szárny nélkül túl kopasz a kocsi segge) Az enyém most ÍGY néz ki, egy kicsit hullaszállítósra sikeredett, de hát ez van. (változások: felni, szemöldök, fólia, sötétítőroló) Meg így és így Ez a kemény nem a beton :lol: Királyság van, fekete felni rulez :D :) :D :D AE előre, hátulra céplámpa és még komolyabb lesz :) Grathula :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Érdekes ezekkel a fekete felnikkel. Szembőli képen nagyon jó, de oldalról már nekem annyira nem jön be. (biztos a sötét összhatás miatt) De legalább egyedi, és NEKED tetszik, és ez a lényeg! Én is féltem, hogy túl fekete lesz a kocsi ezekkel a felnikkel, de így legalább nem annyira a hétköznapi (olyan sok a szürke felni). Oldalról szerintem azért néz ki hülyén, mert kicsik a kerekek, és meg van emelve a hátulja, mivel a fényképezés előtt jól meg volt pakolva, és szintbe kellett hozni. Egy kicsit már sajnálom, hogy 195/50-es gumikat vettem rá, láttam mostanában néhány 195/65-sel szerelt Caravant, nekem jobban tetszik azzal. (azzal még gyorsabb és komfortosabb is lenne, no meg kevesebbet is enne) Az gáz manapság, ha a gumi márkaneve fehérre van festve? Fontolgatom a dolgot, mert az egy kis "színt" vinne az összhatásba :D . (Egy kis Dunlop feliratról van csak szó) háteznagyonjó :D kellene egy ültetés, meg nagyobb lökösök és meglenne a MadMax feeling :lol: Sajnos ültetés szóba sem jöhet, mert hobbimnál fogva gyakran járok földúton, és már sokszor így is necces az eleje! Mondjuk az aszfaltutak sem sokkal jobbak :unsure: ! Milyen nagyobb lökős?! :D Ez a kemény nem a beton :D Királyság van, fekete felni rulez :D :P :D :D AE előre, hátulra céplámpa és még komolyabb lesz :D Grathula :) Bíztam benne, hogy neked bejön a fekete felni! ;) AngelEyes: tartok tőle, hogy este kevesebbet látnék vele (esetleg xenonos), de ez így már elég húzós lenne "céplámpa": ? , az ebay-en néha kapható szürke hátsólámpa szintén a terveim közé tartozik, de hát az sem occsó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Szép lett a gépsárkány! Gratula! :lol: A szárnyat csináltattad vagy készen vetted? Köszi. A tied se kutya... :unsure: A szárnyat Kecskeméten készítette Dugár Sándor, Én vittem 1-et, de az csak sablonnak lett jó. :) De szerencsére nem kis kedvezményt kaptam, ugyan is G Astrához még nem volt neki eddig. Mindketten jól jártunk, remélem... :D F Astrához több mindene van, ha érdekel megadom a számát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Köszi. A tied se kutya... :unsure: A szárnyat Kecskeméten készítette Dugár Sándor, Én vittem 1-et, de az csak sablonnak lett jó. :) De szerencsére nem kis kedvezményt kaptam, ugyan is G Astrához még nem volt neki eddig. Mindketten jól jártunk, remélem... :D F Astrához több mindene van, ha érdekel megadom a számát... :lol: Köszi, de Wolfi cartárs már megadta a számát! :D (Talán nem változott meg) Egyébként a tiéd miből készült? Mert egy szomszéd srác megadta egy pécsi üvegszálas hapsi számát, előbb őt próbálom felhívni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Történt 1 kis változás a gépemen... :unsure: Gratula az Update-hez!! Szép lett az Ótó!! :) Az enyém most ÍGY néz ki, egy kicsit hullaszállítósra sikeredett, de hát ez van. (változások: felni, szemöldök, fólia, sötétítőroló) Meg így és így Nekem is bejön ez a Rat Road járgány!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Az gáz manapság, ha a gumi márkaneve fehérre van festve? Fontolgatom a dolgot, mert az egy kis "színt" vinne az összhatásba :) . (Egy kis Dunlop feliratról van csak szó) No comment? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 No comment? :unsure: Speciel én nem erőltetném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 No comment? :unsure: Ha összejön akkor majd fényképezünk neked. Van itt a városban egy kocsi ilyen fehérre festett gumi felirattal. :) Mélykékhez hasonlóan én sem erőltetném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Ha összejön akkor majd fényképezünk neked. Van itt a városban egy kocsi ilyen fehérre festett gumi felirattal. :) Mélykékhez hasonlóan én sem erőltetném. Láttam már én is ilyet, régen gyakoribb volt. Erőltetni én sem akarom, és ha továbbra is ilyen egyértelműen nem ajánljátok, akkor elfelejtem a dolgot. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Nekem kifejezetten tetszik a fehér feliratozás, de akkor minden más legyen fekete!! :unsure: Múltkor láttam egy Pirelli gumit fehérrel beleírva a nevet meg 1 skorpió volt még rajta-->nagyon tetszett!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Sikerült beszerelni az Angel Eyes-os lámpákat! :) :D :lol: Angel Eyes 1 Angel Eyes 2 Angel Eyes 3 Angel Eyes 4 És akkor még a felni! Alufelni 1 Alufelni 2 A sötétítés is kész van, de arról még nincs képem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Sikerült beszerelni az Angel Eyes-os lámpákat! :) :D :lol: Angel Eyes 1 Angel Eyes 2 Angel Eyes 3 Angel Eyes 4 És akkor még a felni! Alufelni 1 Alufelni 2 A sötétítés is kész van, de arról még nincs képem :unsure: Szép lett a kocsi, gratula! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Sikerült beszerelni az Angel Eyes-os lámpákat! :) :D :lol: A sötétítés is kész van, de arról még nincs képem :unsure: Gratula ! Nagyon kafa a verda... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Sikerült beszerelni az Angel Eyes-os lámpákat! :D :lol: :D Angel Eyes 1 Angel Eyes 2 Angel Eyes 3 Angel Eyes 4 És akkor még a felni! Alufelni 1 Alufelni 2 A sötétítés is kész van, de arról még nincs képem :) Élőben is nagyon klafa, drakula hozzá!! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Szép lett a kocsi, gratula! :D Gratula ! Nagyon kafa a verda... :lol: Élőben is nagyon klafa, drakula hozzá!! :unsure: :D Köszi, igyexem! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Sikerült beszerelni az Angel Eyes-os lámpákat! :) :D :lol: A sötétítés is kész van, de arról még nincs képem :unsure: Szép lett az Ótó!! Fk az AngelEyes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Most már túl vagyok egy angyali tekintet szerelésen is. Ha valaki az enyémhez hasonló gyártmányt vesz, készüljön fel egy pici igazításra. 1 felfogatás arrébb van, pont annyit, amennyit az anyag már nem enged, tehát más utat kell találni. Na de a lényeg: Itt vannak a kész állapot képei. Nekem nagyon tecccccciiikkkk!!! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Most már túl vagyok egy angyali tekintet szerelésen is. Ha valaki az enyémhez hasonló gyártmányt vesz, készüljön fel egy pici igazításra. 1 felfogatás arrébb van, pont annyit, amennyit az anyag már nem enged, tehát más utat kell találni. Na de a lényeg: Itt vannak a kész állapot képei. Nekem nagyon tecccccciiikkkk!!! :unsure: :) Széép lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Széép lett :unsure: Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Amelyik kép nincs konvertálás alatt azok jók, és jól is néz ki vele a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Amelyik kép nincs konvertálás alatt azok jók, és jól is néz ki vele a gép. KÖszi! A konvertálás alattiak is bejönnek, csak végig kell kattintani az előugró ablakig. :unsure: Azok az esti képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Szép lett,de viszont azt sose fogom megérteni miért kell azzal az 4-5db leddel elrontani a szép lámpát :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Most már túl vagyok egy angyali tekintet szerelésen is. Ha valaki az enyémhez hasonló gyártmányt vesz, készüljön fel egy pici igazításra. 1 felfogatás arrébb van, pont annyit, amennyit az anyag már nem enged, tehát más utat kell találni. Na de a lényeg: Itt vannak a kész állapot képei. Nekem nagyon tecccccciiikkkk!!! :unsure: :) Nagyon korrekt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts