Gelko Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 érdekes :) anno vmelyik T&S shown az SAP csarnokban volt egy golf KFOR-os díszekben az jobban teccet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Szerintem über brutál! Nagyon jó ötlet nagyon jó megvalósítás. Persze Show Car szinten. Légszürőház a gázmaszk hát ez kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Szerintem über brutál! Nagyon jó ötlet nagyon jó megvalósítás. Persze Show Car szinten. Légszürőház a gázmaszk hát ez kész! azt nem láttam de a rohamsisak mi lehet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 azt nem láttam de a rohamsisak mi lehet? :) Az csak oda van téve szerintem. De hát másban nem is vezetném az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Az csak oda van téve szerintem. De hát másban nem is vezetném az tuti. Azám! És a hanyagul odavetett rádió mint dizájnelem az ülésen? Nagyon komoly a gép... teccik ahogy belesoroztak a sárvédőbe... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 A bizti öv se rossz, egy nagyobb csattanásnál belédállnak a skulók :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Elől hol van az irányjelzője? :) Vagy háborúban nem kell? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 szerintem vagy a lámpában, ami ahogy nézem, nem gyári, vagy a ködlámpában Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Elől hol van az irányjelzője? :) Vagy háborúban nem kell? :( ;) Sőt, ha van is biztos fordítva működik az ellenség megtévesztése végett.... :) Ahogy nézem, F lökös van rajta, lehet, hogy a ködlámpa helyére rakták? (ja most látom, hogy bazs már ezt lelőtte...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 azt nem láttam de a rohamsisak mi lehet? :) Futó Gabi 1.0-ás olajlecsapatójára asszociálok a kép alapján. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 naaaaaaaa, az RS-es olajos doboz sokkal mutatósabb volt!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 azt nem láttam de a rohamsisak mi lehet? :) Ablakmosó tartály. Így néz ki közelről: És itt van több kép az autóról: http://www.emuni.cz/viewtopic.php?t=307 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Elég kemény ez az autó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Ez nem kemény hanem beteg. A többi képen mégtöbb nagykirály megoldás van. Über ötlet 1 Über ötlet 2 Über ötlet 3 A kormány annyira nem tetsz mert kevésbé használható a többivel szemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Ez a kés a sebváltó akar lenni? Sötétben kimondottan veszélyes lehet, kicsit mellényúlsz, és máris elvágod magad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Ez a kés a sebváltó akar lenni? Sötétben kimondottan veszélyes lehet, kicsit mellényúlsz, és máris elvágod magad :) Á, addigra már szétb@sztad a kezed rég a kormánnyal... Azért csak jópofa, kicsit túlspilázták néhol, de nekem tecc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Nagyon egyedi! Legalább nem 1 tucat autót épített a mester!! Kellenek az ilyen különc járgányok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 A kés váltóval még ki is egyezek, a motortér úgy király, ahogy van, de gyalásó kormány? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 A kés váltóval még ki is egyezek, a motortér úgy király, ahogy van, de gyalásó kormány? :) Nem tudni hol hasal el épp terepen,jól jöhet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Történt 1 kis változás a gépemen... :huh: Első kép: felni Második kép: szárny Harmadik kép: szemöldök Felni mégegyszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Történt 1 kis változás a gépemen... :huh: Első kép: felni Második kép: szárny Harmadik kép: szemöldök Felni mégegyszer Királyság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Történt 1 kis változás a gépemen... :) Első kép: felni Második kép: szárny Harmadik kép: szemöldök Felni mégegyszer Akkor csak nem lesz megválás? :huh: Amúgy még mindig piszokul tessik, grat hozzá!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Vasárnap ahogy mentem utánatok elnézegettem a gépet hátulról, nem volt rossz az összkép. Jó lett így, egy kicsit "bohócosítva". Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Köszi. több "bohócosítást" nem tervezek... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Köszi. több "bohócosítást" nem tervezek... :D :) Szép lett a gépsárkány! Gratula! :lol: A szárnyat csináltattad vagy készen vetted? Még mindig valami ilyesmire fáj a fogam! :unsure: (szárny nélkül túl kopasz a kocsi segge) Az enyém most ÍGY néz ki, egy kicsit hullaszállítósra sikeredett, de hát ez van. (változások: felni, szemöldök, fólia, sötétítőroló) Meg így és így Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts