Novy Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 ha az első nem is olyan jó de a második már igen. :lol: Csak az randa középállásban megragadt ablaktörlőlapát ne lenne... :lol: azt nézve, hogy egy gyári lökös van egy kicsit átalakítva igencsak szép az is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 de létezik egyedi és szép megoldás is :lol: egy példa a gyári lökös kis átalakításával elért szép eredményre egy példa a gyáritól erősen eltérő, de mégis szép végeredményre, szerintem :P Ez nem Gepard autója? Mellette meg mackosajt ex-Vekije? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Ez nem Gepard autója? Mellette meg mackosajt ex-Vekije? :lol: De az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 jaja :lol: gepardé a létező példa, hogy gyáritól eltérő dolgokkal is lehet szép egy verda :lol: kicsi módosítás itt kicsi ott :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 de létezik egyedi és szép megoldás is :P egy példa a gyári lökös kis átalakításával elért szép eredményre Nagyon cééép :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Hát ízlések és pofonok én azt mondom. Gepard autóján a lökös szép, viszont a ezüst alurács, szerintem mindegyik autón hülyén áll, még az ezüstön is, szóval az nekem nem tetszik. A második képre meg inkább nem mondok semmit, szerintem full igénytelen, teleaggatta mindennel amit talált a tuningboltban. Egyedül az első lámpa ami szép a többi ronda. Pl az olajhűtő kilóg a lökös alól. Turbós autónál egy intercooler persze hogy kilóg, szép és haszna is van, de azt én inkább elrejtettem volna. Nem kötözködés nem fikázás, csak ízléskülönbség. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Hát ízlések és pofonok én azt mondom. Gepard autóján a lökös szép, viszont a ezüst alurács, szerintem mindegyik autón hülyén áll, még az ezüstön is, szóval az nekem nem tetszik. A második képre meg inkább nem mondok semmit, szerintem full igénytelen, teleaggatta mindennel amit talált a tuningboltban. Egyedül az első lámpa ami szép a többi ronda. Pl az olajhűtő kilóg a lökös alól. Turbós autónál egy intercooler persze hogy kilóg, szép és haszna is van, de azt én inkább elrejtettem volna. Nem kötözködés nem fikázás, csak ízléskülönbség. :P hát teleaggatásról kicsit többről van szó... de majd ha nekedis lesz 20cmes nyomtávnövelésed szólj neki, hogy vegyen rólad példát :lol: nekem tetszik, meg másnak is :lol: az meg szerintem nem olajhűtő... legalábbis amiket eddig láttam gyárit, az nem így nézett ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Ez szebb!! :lol: http://www.keptarolo.com/pictures/dec60db1...5139ed897f7.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 de majd ha nekedis lesz 20cmes nyomtávnövelésed szólj neki, hogy vegyen rólad példát :lol: az meg szerintem nem olajhűtő... legalábbis amiket eddig láttam gyárit, az nem így nézett ki :P Az első mondatodat nagyon nem értem. Miért kéne nekem 20cm-s nyomtávszélesítés vagy ez most hogy jön ide? :lol: Az pedig egy olajhűtő, méghozzá C20XE-é, tudom mert nekem is van. :lol: Klatty Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Ez szebb!! :lol: http://www.keptarolo.com/pictures/dec60db1...5139ed897f7.jpg Ez egész pofás, csak nekem az ilyen óriási peres felnik nem jönnek be, de különben tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Ez egész pofás, csak nekem az ilyen óriási peres felnik nem jönnek be, de különben tetszik. gyári :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 hát teleaggatásról kicsit többről van szó... de majd ha nekedis lesz 20cmes nyomtávnövelésed szólj neki, hogy vegyen rólad példát :lol: nekem tetszik, meg másnak is :P az meg szerintem nem olajhűtő... legalábbis amiket eddig láttam gyárit, az nem így nézett ki :lol: Az úgy ronda ahogy van! Néha a kevesebb a több! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Az első mondatodat nagyon nem értem. Miért kéne nekem 20cm-s nyomtávszélesítés vagy ez most hogy jön ide? :lol: Az pedig egy olajhűtő, méghozzá C20XE-é, tudom mert nekem is van. :P Klatty mert azon az is van :P meg szrintem a lököse se egy egyencucc, szóval nem vehete meg tuningboltból... bár lehet csak én nem láttam még ilyet máson :lol: mindegy nekem tetszik :lol: gyári ;) én is azt néztem, a lámpát, meg a maszkot leszámítva, na meg a tükör hiányát :lol: Az úgy ronda ahogy van! Néha a kevesebb a több! :D hát azért az hogy ronda erős tulzás... de mindegy tőled mire számítsak? :lol: neked nem tetszik ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 mert azon az is van :lol: meg szrintem a lököse se egy egyencucc, szóval nem vehete meg tuningboltból... bár lehet csak én nem láttam még ilyet máson :lol: mindegy nekem tetszik :lol: Ne haragudj, de szerintem majdnem annyi "nyomtávszélesítésem" nekem is van. Egy széles peremes felni kis ETvel, még nem nyomtávszélesítés. Ahogy látom maradt 4x100as, szal nincs is alatta pogácsa, ha van is kb 20eFtos költség, az hogy a sárvédőre felragasztotta azokat a készen kapható sárvédő szélesítéseket, engem annyira nem fog meg hogy most térdre boruljak előtte. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Ne haragudj, de szerintem majdnem annyi "nyomtávszélesítésem" nekem is van. Egy széles peremes felni kis ETvel, még nem nyomtávszélesítés. Ahogy látom maradt 4x100as, szal nincs is alatta pogácsa, ha van is kb 20eFtos költség, az hogy a sárvédőre felragasztotta azokat a készen kapható sárvédő szélesítéseket, engem annyira nem fog meg hogy most térdre boruljak előtte. :lol: monduk az nekem se tetszik rajta... nekem leginkább az eleje az ami tetszik de az a készen kapható szélesítés is elég sokat szélesít, meg a felni neki se egy bicajkerék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Ne haragudj, de szerintem majdnem annyi "nyomtávszélesítésem" nekem is van. Egy széles peremes felni kis ETvel, még nem nyomtávszélesítés. Ahogy látom maradt 4x100as, szal nincs is alatta pogácsa, ha van is kb 20eFtos költség, az hogy a sárvédőre felragasztotta azokat a készen kapható sárvédő szélesítéseket, engem annyira nem fog meg hogy most térdre boruljak előtte. :lol: Hagyd rá Zsoltee...neki tetszik a homacicás tuning,nekünk nem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Hagyd rá Zsoltee...neki tetszik a homacicás tuning,nekünk nem! :lol: nahát letudtad irni, hogy nekednem. érdekes eddig azt mondtad, hogy szar és kész:) fejlődőképes vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 nahát letudtad irni, hogy nekednem. érdekes eddig azt mondtad, hogy szar és kész:) fejlődőképes vagy :rolleyes: Attól még szar! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Virtuáltuning, de attól még egész jó: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Tapasztalatokat kérnék A Vectra ültetéséről. Nézegettem a képeket ilyen ültetett vectrákról, és hát eléggé bentvan a kerék soknál, nem akarom elhinni, hogy nem ér bele a sárvédő ívbe. Enyémbe is szeretnék majd ültetőrugókat, de attól félek köszörülne a kerék :lol: Nyári felniim: 7x15" ET35 195/60 as gumikkal, téli meg gyári 15ös lemezfelnin 195/65 ös gumi. Szerintetek? Pl. ennél a képnél se peres gumi van rajta, és 60/40 ültetés, hát eléggé bentvan az a gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kova Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Hali Ádám nekem A Vectrám van 40mm es ültetéssel. Nem ér bele sem a gyári sem a nyári (7x15 ET35 195/50R15). De ha meg szeretnéd pakolni célszerü kivágni a peremet. Nagyobb ültetést nem ajánlok, pl. olyat mint ami a képen van amit lbeillesztettél. Az 60mm ültetés az már olyan drasztikus, és lehetetlen vele közlekedni. A 40mm es ültetéssel is vannak olyan helyek ahol csak oldalazva megyek fel szép lassan. Ha kiváncsi vagy találkozhatunk megnézheted. Többet tesz mint 1000 vélemény. Írj Privátba. Kicsit más: Engem valami ütős első lámpa érdekelne, lehetőlleg emberi áron. A mostani már olyan vak mint a vakond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Hali Ádám nekem A Vectrám van 40mm es ültetéssel. Nem ér bele sem a gyári sem a nyári (7x15 ET35 195/50R15). De ha meg szeretnéd pakolni célszerü kivágni a peremet. Nagyobb ültetést nem ajánlok, pl. olyat mint ami a képen van amit lbeillesztettél. Az 60mm ültetés az már olyan drasztikus, és lehetetlen vele közlekedni. A 40mm es ültetéssel is vannak olyan helyek ahol csak oldalazva megyek fel szép lassan. Ha kiváncsi vagy találkozhatunk megnézheted. Többet tesz mint 1000 vélemény. Írj Privátba. Kicsit más: Engem valami ütős első lámpa érdekelne, lehetőlleg emberi áron. A mostani már olyan vak mint a vakond. Milyen izzó van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kova Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nem tudom. De nem hiszem hogy az izzóval lenne gond. Ha belenézek a foncsor teljessen meg van "öregedve", ilyen mattos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nem tudom. De nem hiszem hogy az izzóval lenne gond. Ha belenézek a foncsor teljessen meg van "öregedve", ilyen mattos. Akkor akár egy jobb állapotú gyári lámpa is jó lenne +90 % megalight izzóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Akkor akár egy jobb állapotú gyári lámpa is jó lenne +90 % megalight izzóval. 140/100W ot bele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts