Zsoltee Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Mi a helyzet a gyári hótolós GSi lökőssel? :) Na hát azért a gyári GSi elsőlökös ne legyen már hótolósnak nevezve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Na hát azért a gyári GSi elsőlökös ne legyen már hótolósnak nevezve. :D hagyd, csak irigyek :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 hagyd, csak irigyek :D :D Bizonyára. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atyesz Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 A segitsegeteket kerem. Opel Zafira A -hoz keresek optikai tuning kit-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Mi a helyzet a gyári hótolós GSi lökőssel? :D Ááááá a gsi lökös nem hótolós :D A GSI lökös cééép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Német autóra nem kell spoiler. Szép nagy felni, jeleket eltüntetni, kis ültetés...és kész. Egyetértek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Na hát azért a gyári GSi elsőlökös ne legyen már hótolósnak nevezve. :D hagyd, csak irigyek :D :D Abszolút nem az irigység szólt belőlem. Szeretnék majd én is olyat felrakni az enyémre, de ez még a jövő témája. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Kedves Tunerek! Dish úr már előrrébb feltette azt a kérdést amit szeretnék megkérdezni én is kis különbséggel. A lényeg ,hogy szeretném eltüntetni a csomagtérajtómról jobb és bal oldalt elhelyezkedő feliratokat (B-corsa 5ajtós) illetve az első két ajtóról a "City" feliratokat. Ezt hogy lehetne megoldani? Esetleg ennél a típusnál is az összes kétoldalival van felragasztva kivéve az opel feliratot vagy ez más?? Előre is köszönöm a választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Kedves Tunerek! Dish úr már előrrébb feltette azt a kérdést amit szeretnék megkérdezni én is kis különbséggel. A lényeg ,hogy szeretném eltüntetni a csomagtérajtómról jobb és bal oldalt elhelyezkedő feliratokat (B-corsa 5ajtós) illetve az első két ajtóról a "City" feliratokat. Ezt hogy lehetne megoldani? Esetleg ennél a típusnál is az összes kétoldalival van felragasztva kivéve az opel feliratot vagy ez más?? Előre is köszönöm a választ Igen! Ennél is kétoldali ragasztóval van felragasztva. A felíratokat én úgy szoktam eltávolítani, hogy egy erős cérnával, vagy horgászdamilal levágom...a fent maradt ragasztót pedig egy speciális radírral szoktam leszedni. Nehéz leírni, pisztolyfúróba kell befogni, az anyaga olyan mint a suliba használatos radír(csak keményebb)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Igen! Ennél is kétoldali ragasztóval van felragasztva. A felíratokat én úgy szoktam eltávolítani, hogy egy erős cérnával, vagy horgászdamilal levágom...a fent maradt ragasztót pedig egy speciális radírral szoktam leszedni. Nehéz leírni, pisztolyfúróba kell befogni, az anyaga olyan mint a suliba használatos radír(csak keményebb)... Autófényezős boltokban biztosan lehet kapni, vagy ha nem meg fogják mondani, hogy hol keressed. Kb 2500-3000 Ft. Megéri megvenni, mert nagyon egyszerűsíti a munkát és a fényezés szempontjából biztonságos is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Köszönöm a válaszokat ! Már csak az a kérdésem ,hogy az opel felirat mögött található lyuk vagy az is ragasztott. Egyenlőre nem szeretném fényeztetni, és elég gázul nézne ki két kis lukkal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Köszönöm a válaszokat ! Már csak az a kérdésem ,hogy az opel felirat mögött található lyuk vagy az is ragasztott. Egyenlőre nem szeretném fényeztetni, és elég gázul nézne ki két kis lukkal :D purhab és szigszalag megoldja :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Autófényezős boltokban biztosan lehet kapni, vagy ha nem meg fogják mondani, hogy hol keressed. Kb 2500-3000 Ft. Megéri megvenni, mert nagyon egyszerűsíti a munkát és a fényezés szempontjából biztonságos is. szívemből szóltál...köszi a segítséget :lol: Köszönöm a válaszokat ! Már csak az a kérdésem ,hogy az opel felirat mögött található lyuk vagy az is ragasztott. Egyenlőre nem szeretném fényeztetni, és elég gázul nézne ki két kis lukkal :D Milyen lyuk? :) Az opel felirat is ragasztva van....csak a nagy opel jelnél van két darab technikai furat...de most b corsáról beszélünk....vagy nem? Ott nincs nagy opel jel hátul. Dobj egy pár képet légyszíves, mert most elvesztettem a fonalat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Milyen lyuk? :) Az opel felirat is ragasztva van....csak a nagy opel jelnél van két darab technikai furat...de most b corsáról beszélünk....vagy nem? Ott nincs nagy opel jel hátul. Dobj egy pár képet légyszíves, mert most elvesztettem a fonalat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Milyen lyuk? :) Az opel felirat is ragasztva van....csak a nagy opel jelnél van két darab technikai furat...de most b corsáról beszélünk....vagy nem? Ott nincs nagy opel jel hátul. Dobj egy pár képet légyszíves, mert most elvesztettem a fonalat :) Az opel feliratra gondoltam, hogy mögötte esetleg nem bújik e meg lyuk :lol: De mostmár megerősítetted elgondolásomat hogy az is ragasztva van. Szóval elméletileg és gyakorlatilag fogok egy erős horgász-zsineget. Azt óvatosan megpróbálom végighúzni a feliratok mögött. A fennmaradt ragasztómaradványokat pedig egy speckó radírral tüntetem el. Esetleg más megoldás a radír helyett ? (ami azért nem teszi taccsra a fényezést) A radír helyet van még egy megoldás: hajszárítóval meg kell melegíteni, majd lakkbenzin, vagy szintetikus hígitóval szépen mosogatni nitróval csak baromi óvatosan...melegítés, mosás...nagyon nagy türelem játék...persze a végén egy kis polírpaszta sem árt neki, mert a hő, és a higitó hatására lehet hogy fényét veszti a felület. Hol laksz? Csak azért kérdem, mert én autófényező vagyok, és ha ilyen kéréssel fordulnak hozzám, én 10 perc alatt lekapkodom a felíratokat ingyen(de ezt nem hangoztatom :lol: ) szerk: ja most nézem hogy budapesti vagy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 A radír helyet van még egy megoldás: hajszárítóval meg kell melegíteni, majd lakkbenzin, vagy szintetikus hígitóval szépen mosogatni nitróval csak baromi óvatosan...melegítés, mosás...nagyon nagy türelem játék...persze a végén egy kis polírpaszta sem árt neki, mert a hő, és a higitó hatására lehet hogy fényét veszti a felület. Hol laksz? Csak azért kérdem, mert én autófényező vagyok, és ha ilyen kéréssel fordulnak hozzám, én 10 perc alatt lekapkodom a felíratokat ingyen(de ezt nem hangoztatom :) ) szerk: ja most nézem hogy budapesti vagy.... :) Köszi a tanácsot. Asszem inkább a radíros megoldást fogom választani mert az egyszerűbbnek tűnik. (Aztán majd gyakorlatban kiderül :D ) Esetleg ha nem jön össze és Zirc fele járok megkereslek :lol: Szép Napot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Köszi a tanácsot. Asszem inkább a radíros megoldást fogom választani mert az egyszerűbbnek tűnik. (Aztán majd gyakorlatban kiderül :) ) Esetleg ha nem jön össze és Zirc fele járok megkereslek :) Szép Napot Rendben!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rider Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Hali mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, hogy G Astrán a váltógombot szeretném lecserélni és hogy hogy fogjak neki? Aki esetleg már csinált ilyet annak szívesen várnám a tapasztalatait. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Német autóra nem kell spoiler. Szép nagy felni, jeleket eltüntetni, kis ültetés...és kész. Egyetértek :lol: azé egy kis igazítás a lökösön, meg egy toldat előre hátra, és a gsi küszöb nem ártana :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 azé egy kis igazítás a lökösön, meg egy toldat előre hátra, és a gsi küszöb nem ártana :lol: Inkább gsi lökös előre hátra, gsi küszöb és gsi csomiajtóspoiler és kész :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Inkább gsi lökös előre hátra, gsi küszöb és gsi csomiajtóspoiler és kész :P :lol: az aztán egyedi lesz :lol: a tuningnak az a lényege, hogy egyedi legyen most ha mindenki GSI kinézetű autóval járna... eléggé ratyi lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 az aztán egyedi lesz :P a tuningnak az a lényege, hogy egyedi legyen most ha mindenki GSI kinézetű autóval járna... eléggé ratyi lenne De legalább gyári! :lol: Amúgy nekem jobban tetszik a GSi alkatrészek, mint az ilyen ízlésficamos hótolók. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Egy dolog az egyediség, meg egy dolog a szépség. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 De legalább gyári! :lol: Amúgy nekem jobban tetszik a GSi alkatrészek, mint az ilyen ízlésficamos hótolók. :lol: Egy dolog az egyediség, meg egy dolog a szépség. :P de létezik egyedi és szép megoldás is :lol: egy példa a gyári lökös kis átalakításával elért szép eredményre egy példa a gyáritól erősen eltérő, de mégis szép végeredményre, szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 de létezik egyedi és szép megoldás is :P egy példa a gyári lökös kis átalakításával elért szép eredményre egy példa a gyáritól erősen eltérő, de mégis szép végeredményre, szerintem :lol: ha az első nem is olyan jó de a második már igen. :lol: Csak az randa középállásban megragadt ablaktörlőlapát ne lenne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts