yooccoo Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Pici anya kell a csavar másik oldalára. Ennyi :huh: a másik, hogy 2 csavart rak oda, oszt az lazuljon le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Szeretnék kérni pár tippet ahhoz hogy mivel ragasszam be az alurácsot a lökösömbe. Vettem kétkomponensű epoxyragasztót, de 1570Ft volt egy kis tubussal és az a ragasztás tizedéhez sem volt elég. Valami olyan ragasztó kéne amit nagy kiszerelésben árulnak. Valakinek valami 5let? Palmatexet árulnak vajon olyan fém dobozban mint a festékeket szokták? Rémlik valami olyan ragasztó, ami erős, de nem jut eszembe mi a neve... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Szeretnék kérni pár tippet ahhoz hogy mivel ragasszam be az alurácsot a lökösömbe. Vettem kétkomponensű epoxyragasztót, de 1570Ft volt egy kis tubussal és az a ragasztás tizedéhez sem volt elég. Valami olyan ragasztó kéne amit nagy kiszerelésben árulnak. Valakinek valami 5let? Palmatexet árulnak vajon olyan fém dobozban mint a festékeket szokták? Rémlik valami olyan ragasztó, ami erős, de nem jut eszembe mi a neve... :huh: szélvédő ragasztóval. Autós festékboltban lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 szélvédő ragasztóval. Autós festékboltban lehet kapni. Szélvédőragasztó csak akkor fogja meg a felületet ha be van kenve a primerjével nem? :huh: Én legalábbis így tudom, 5napja ragasztottuk éppen be a szélvédőimet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 én anno körbe ragasztópisztolyoztam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 én anno körbe ragasztópisztolyoztam... Arra a hőre olvadó raganyóra gondolsz? Próbáltam már az előző maszkomnál, állandóan elengedte a műanyagot, pedig megcsiszoltam és zsírtalanítottam előtte a felületet... Szerintem valami nagycsomagolásos palmatex lesz belőle. De azért még elfogadok ötleteket. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 szélvédő ragasztóval. Autós festékboltban lehet kapni. Inkább ne írjál semmit. Kérdez, válaszolsz, aztán jobban tudja :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Inkább ne írjál semmit. Kérdez, válaszolsz, aztán jobban tudja :huh: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Inkább ne írjál semmit. Kérdez, válaszolsz, aztán jobban tudja :huh: :D Necikizzé, ezt az elmúlt hétvégén tudtam csak meg. Mák. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Én meg szilóval nyomtam, mer' az óccsó... Működött. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Szeretnék kérni pár tippet ahhoz hogy mivel ragasszam be az alurácsot a lökösömbe. Vettem kétkomponensű epoxyragasztót, de 1570Ft volt egy kis tubussal és az a ragasztás tizedéhez sem volt elég. Valami olyan ragasztó kéne amit nagy kiszerelésben árulnak. Valakinek valami 5let? Palmatexet árulnak vajon olyan fém dobozban mint a festékeket szokták? Rémlik valami olyan ragasztó, ami erős, de nem jut eszembe mi a neve... :huh: Üvegszálas gitt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Szerintem is a sziló a legolcsóbb... az üvegszálas megoldás se rossz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Vettem Palmatexet, jól össze is qúrtam vele kicsit a lököst, nagyon folyékony, nem volt jó. Sziloplaszt maradt. :D Még jó hogy 2980Ftot elcsesztem egy doboz ragasztóra amit nem is tudok használni. :) Majd elpasszolom valakinek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Még jó hogy 2980Ftot elcsesztem egy doboz ragasztóra amit nem is tudok használni. :D Majd elpasszolom valakinek. :huh: Vesztek haverokkal egy pár zacskót és csaptok egy bódult hétvégét :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Vesztek haverokkal egy pár zacskót és csaptok egy bódult hétvégét :) :D :D :lol: :D :D Én arra gondoltam hogy mivel nővérem férje úgyis asztalos neki eladom, ócsóé... De most hogy felvetetted ezt az ötletet... :huh: :D 0,75L-t szívhatnánk egy ideig. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 A sziloplaszt megfogta, szal ha valaki ilyesmit tervez az jó rá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 A sziloplaszt megfogta, szal ha valaki ilyesmit tervez az jó rá. ;) Mondtamén. Csak kültérit kell venni ami bírja a hőt meg a fagyot. Meg átlátszót, mert én is olyannal csináltam és különben is trendi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dish Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Tiszteletem a Szerveknek! ;) Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy leszeretném operálni a a feliratokat ill. a márkajelet a csomiajtóról. A kérdés az, hogy, hogy vannak felrögzítve (sanszom szerint csak ragasztó---> én ennek örülnék a legjobban). Kérdés az ha lebuheráltam vhogy, akkor van vmi kence fice oldószer ami a maradék ragacsot eltűnteti, vagy csak némi fényezési technikával lehet eltűntetni. Ha vkinek van tapasznyalata ilyenekben kérem segítségét! Mindenkinek előre is köszi, További szép napot , by Andris :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Tiszteletem a Szerveknek! ;) Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy leszeretném operálni a a feliratokat ill. a márkajelet a csomiajtóról. A kérdés az, hogy, hogy vannak felrögzítve (sanszom szerint csak ragasztó---> én ennek örülnék a legjobban). Kérdés az ha lebuheráltam vhogy, akkor van vmi kence fice oldószer ami a maradék ragacsot eltűnteti, vagy csak némi fényezési technikával lehet eltűntetni. Ha vkinek van tapasznyalata ilyenekben kérem segítségét! Mindenkinek előre is köszi, További szép napot , by Andris :lol: A felirat csak ragasztva kétoldalassal, az opeljel alatt viszont van két lyuk is. Egy erős cérnával el lehet vágni alatta a ragasztóréteget a maradékot pedig le lehet kapargatni, nem olyan nagy mennyiség. De próbálkozhatsz a melegítés felfeszítés kombinációval is. Ez persze csak akkor, ha még gyári a megoldás, ha valaki előtted pillanatragasztóval nyomta oda sérülhet a fényezés is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dish Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 A felirat csak ragasztva kétoldalassal, az opeljel alatt viszont van két lyuk is. Egy erős cérnával el lehet vágni alatta a ragasztóréteget a maradékot pedig le lehet kapargatni, nem olyan nagy mennyiség. De próbálkozhatsz a melegítés felfeszítés kombinációval is. Ez persze csak akkor, ha még gyári a megoldás, ha valaki előtted pillanatragasztóval nyomta oda sérülhet a fényezés is. :lol: Nagyon Szépen Köszönöm a Segítséget, ahogy látom még minden a gyári ragasztással van fent, de majd kiderül ha beborul ;) az opel jelet meg ha lejön lejön ha nem nem, (amúgy a márkajel az maga csak a krómozott jel, nem a fekete korong alapon lévő márkajel, nemtudom ez mennyit változtatott a felfogatásán, de majd azt is megkuksi hogy van.) Mindenesetre köszönöm még egyszer. További szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Sziasztok! Budapesten, lehetőleg Budán keresek olyan helyet, ahol fel tudnak szerelni küszöb spoilert. Ha vkinek van ilyen tekintetben JÓ tapasztalata, az irjon!! Előre is köszi: Sz. Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Helló, mivel még kezdő tuning-os vagyok ezért érdekelne pár dolog: 1. ha veszek hátsó szárnyat, vagy oldalra küszüb spoilert azt hogyan rögzítik? Csavarozzák? 2. ezek a spoilereket kinél tudnám az autó színére fújatni? kell-e hozzá vmi spec szaki? 3. mivel érdemes kezdeni a tuningot? alulfelnim az lesz, tehát mi érdemes még? esetleg angel eye lámpákkal? (ezt cserélni kell-e műszakin?) fóliázás meéri-e? vagy inkább spórioljak vmi szolidabb spoiler készletre? előre is köszi üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Helló, mivel még kezdő tuning-os vagyok ezért érdekelne pár dolog: 1. ha veszek hátsó szárnyat, vagy oldalra küszüb spoilert azt hogyan rögzítik? Csavarozzák? 2. ezek a spoilereket kinél tudnám az autó színére fújatni? kell-e hozzá vmi spec szaki? 3. mivel érdemes kezdeni a tuningot? alulfelnim az lesz, tehát mi érdemes még? esetleg angel eye lámpákkal? (ezt cserélni kell-e műszakin?) fóliázás meéri-e? vagy inkább spórioljak vmi szolidabb spoiler készletre? előre is köszi üdv 1. Általába a küszöb spoilert csavarozák, de már hallotam popszegecses megoldásról is(utóbinál vigyázzni kell, nehogy a popszegecs csúnyán behúzza az üvegszálat) Ha tuti passzol, szélvédőragasztóval is fel lehet ragasztani.... :) 2. Autófényező kell az optikai elemek színrefújásához....nem bonyolult(csiszolás, füller, csiszolás, szín, lakk) De mindenképp szakember kell...kb 15-20ezerből kijön mondjuk egy küszöb spoiler pár festése. 3. Szerintem a tuningot, a jelek eltüntetésével kell kezdeni, és utána egy szép alufelni, majd dizájnosan színre fújni az elemeket(lökös, kilincs, tükrök) Nekem speciál nem tetszenek a nagy "hótóló" tuninglökösök, teljesen elveszti az autó a gyáriaságát....(de persze nem vagyunk egyformák) Fóliát csak is hivatalosan érdemes, "H" matricával, műbizivel...stb De műszakira mindenképp kell egy ismerős, vagy pedig két gyári első ablak amit beraksz amikor vizsgázik a gépsas :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 1. Általába a küszöb spoilert csavarozák, de már hallotam popszegecses megoldásról is(utóbinál vigyázzni kell, nehogy a popszegecs csúnyán behúzza az üvegszálat) Ha tuti passzol, szélvédőragasztóval is fel lehet ragasztani.... :D 2. Autófényező kell az optikai elemek színrefújásához....nem bonyolult(csiszolás, füller, csiszolás, szín, lakk) De mindenképp szakember kell...kb 15-20ezerből kijön mondjuk egy küszöb spoiler pár festése. 3. Szerintem a tuningot, a jelek eltüntetésével kell kezdeni, és utána egy szép alufelni, majd dizájnosan színre fújni az elemeket(lökös, kilincs, tükrök) Nekem speciál nem tetszenek a nagy "hótóló" tuninglökösök, teljesen elveszti az autó a gyáriaságát....(de persze nem vagyunk egyformák) Fóliát csak is hivatalosan érdemes, "H" matricával, műbizivel...stb De műszakira mindenképp kell egy ismerős, vagy pedig két gyári első ablak amit beraksz amikor vizsgázik a gépsas :D Mi a helyzet a gyári hótolós GSi lökőssel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Helló, mivel még kezdő tuning-os vagyok ezért érdekelne pár dolog: 1. ha veszek hátsó szárnyat, vagy oldalra küszüb spoilert azt hogyan rögzítik? Csavarozzák? 2. ezek a spoilereket kinél tudnám az autó színére fújatni? kell-e hozzá vmi spec szaki? 3. mivel érdemes kezdeni a tuningot? alulfelnim az lesz, tehát mi érdemes még? esetleg angel eye lámpákkal? (ezt cserélni kell-e műszakin?) fóliázás meéri-e? vagy inkább spórioljak vmi szolidabb spoiler készletre? előre is köszi üdv Német autóra nem kell spoiler. Szép nagy felni, jeleket eltüntetni, kis ültetés...és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts