Korzika Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Nekem ez olyan halottaskocsi tuning style! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 http://i1.ebayimg.com/02/i/000/cf/35/670d_12.JPG Mijez? Eldorado halottas kiadásban? :huh: Jobb szeretem kabrióként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 http://i1.ebayimg.com/02/i/000/cf/35/670d_12.JPG Sirály! Bulimobil! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Cadillac Fleetwwood Miller-Meteor Landau 3 Way a teljes neve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Sirály! Bulimobil! :lol: Te Foooord!Nem ilyenben autókáztattad meg a bögyös csajt a temetőben? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Te Foooord!Nem ilyenben autókáztattad meg a bögyös csajt a temetőben? :huh: Egy kis mellékes... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Melcsyyy Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Sziasztok! Keresem Ople Corsa B-hez ezt a fajta szemöldököt: http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...f39144a&s=7 Ha vki tud ilyet legyen kedves értesíteni engem!!! :huh: Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Sziasztok! Keresem Ople Corsa B-hez ezt a fajta szemöldököt: http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...f39144a&s=7 Ha vki tud ilyet legyen kedves értesíteni engem!!! :lol: Előre is köszönöm! Ez kicsit olyan kajla........... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Egy kis mellékes... :huh: :lol: Ti hullaszállítók aztán jól bántok a kuncsaftal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Ez kicsit olyan kajla........... :huh: Ellenben nem az a bamba fajta. Aranyos mondat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nem tetszik az a szemöldökös maszk, meg az a fehér rács... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Azt nem értem,hogy a vonószemtakarót miért nem tüntették el! :huh: Alul a díszrács itt sem illeszkedik és a szín sem passzol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Nekem nem tetszik az olyan lökös toldat ami nincs olyan széles mint maga a lökös.Se elől se hátul :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Nekem nem tetszik az olyan lökös toldat ami nincs olyan széles mint maga a lökös.Se elől se hátul :huh: Szerintem is idomtalan az alulra szűkülő autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Corsa D-hez akarok hűtőmaszkot de sehol nem találok csak a Steinmetznél! Hol találhatok még azon kívül? Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 http://index.hu/totalcar/magazin/hirek/?main&366747 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 http://index.hu/totalcar/magazin/hirek/?main&366747 Ez az a tipus, amire sose lesz pénzem :lol: De attól még szép, csak ekkora kerekekkel biztos nem magyar utakra találták ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Insignia Mint egy BMW......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Sziasztok! F astrám van, és érdeklődnék, hogy szemöldököt mivel kell ragasztani a lámpára? Kaptam már olyan ötletet, hogy ecetes sziloplaszt, meg szélvédőragasztó.... előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Sziasztok! F astrám van, és érdeklődnék, hogy szemöldököt mivel kell ragasztani a lámpára? Kaptam már olyan ötletet, hogy ecetes sziloplaszt, meg szélvédőragasztó.... előre is köszi Nem rossz egyik se,csak a szélvédőragasztóból elég pár csepp is,mert nagyon erős.A lényeg,hogy pillanatragasztóval semmiképp se! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Sziasztok! F astrám van, és érdeklődnék, hogy szemöldököt mivel kell ragasztani a lámpára? Kaptam már olyan ötletet, hogy ecetes sziloplaszt, meg szélvédőragasztó.... előre is köszi Van kétoldalas ragasztó 2mm vastag folifoamszerű anyagon.kb 1cm széles. 3M, de bármi más cég is gyárthatja. Barkácsáruházakban kapsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Van kétoldalas ragasztó 2mm vastag folifoamszerű anyagon.kb 1cm széles. 3M, de bármi más cég is gyárthatja. Barkácsáruházakban kapsz. A kétoldalas ragasztó nem jó, mert miután felraktam, igazítani kell rajta.... és ha kétoldalasragasztót használok, akkor nem tudom igazítani. Epokit melett döntöttem. Várom, hogy egy kicsit enyhüljön az ídő, hogy melegebb legyen a garázsba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 A kétoldalas ragasztó nem jó, mert miután felraktam, igazítani kell rajta.... és ha kétoldalasragasztót használok, akkor nem tudom igazítani. Epokit melett döntöttem. Várom, hogy egy kicsit enyhüljön az ídő, hogy melegebb legyen a garázsba. Inkább géptető morci, a szemöldök szerintem nagyon-nagyon gáz... B) És akkor ragasztás gond sincsen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Inkább géptető morci, a szemöldök szerintem nagyon-nagyon gáz... B) És akkor ragasztás gond sincsen... ;) Morcosítás? Hmm.. már sokat gondolkodtam rajta! Műszakin nem sírnak a morcosított géptető miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Inkább géptető morci, a szemöldök szerintem nagyon-nagyon gáz... ;) És akkor ragasztás gond sincsen... :blush: Egyetértek. Csak rá kéne már szánnom magam. A tuningolandó mocitető már félre is van rakva nekem (5ezer pénzé). De előbb találnom kéne valakit, aki szépen meg is csinálja. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts