Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nekem aztán 8...legyen igazatok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Most áldom az istent hogy múltkor vettem a fáradtságot és felszereltem a gépre azokat a műanyag dobbetéteket. Most voltam kint a garázsban, elsején hajlanban letettem a kocsit, azóta nem használtam és még mindíg vizes rajta a kosz, belül a dobban is. Ez most adnak a kasztninak rendesen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ezen a képen talán jobban látszik hogy a lökös alatt van egy lap...Na az 118euro Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nekem aztán 8...legyen igazatok... :D Ne add fel ilyen hamar,messze van még a 7óra :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ezen a képen talán jobban látszik hogy a lökös alatt van egy lap...Na az 118euro ennyiért ajándék! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 ennyiért ajándék! :huh: Ha szeretnél még kapni siess... Állítólag nagyon fogy a teszkóban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ezen a képen talán jobban látszik hogy a lökös alatt van egy lap...Na az 118euro azért érdekelne, hogy a lámpa alatt az a dícléc mitöl marad ott? Biztos vmi spec láthatatlan gyorskötöző. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 azért érdekelne, hogy a lámpa alatt az a dícléc mitöl marad ott? Biztos vmi spec láthatatlan gyorskötöző. :D Kérdezd meg Dinitől,neki is ilyen van.Gondolom még nem láttad :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Kérdezd meg Dinitől,neki is ilyen van.Gondolom még nem láttad :huh: :lol: :D :P ezekszerint! :P :P A Dinynek annyira tökéletes az autója hogy csak na! :D :D :P (segít XE-t berakni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 ezekszerint! :P :P A Dinynek annyira tökéletes az autója hogy csak na! :huh: :lol: :D (segít XE-t berakni) Mivel nem azt jelölted meg etalonként, lehet nem is fog segíteni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Mivel nem azt jelölted meg etalonként, lehet nem is fog segíteni :huh: :lol: Jaja itt már bukta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Úgylátom nem volt meleg amikor ezt a képet csinálták. :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nem tudhatod, hogy ki / mi ÁLLT a fényképező mögött :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nem tudhatod, hogy ki / mi ÁLLT a fényképező mögött :lol: :D és ha lezbi? :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Úgylátom nem volt meleg amikor ezt a képet csinálták. :huh: :lol: :D http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_11842.jpg Majd kiszúrja a pólót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Na látom azért sikerült megtörnöm a csendet. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Na látom azért sikerült megtörnöm a csendet. :lol: Riegernél lehet kapni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Riegernél lehet kapni? :huh: Aztmondták hogy toldatot nem, szal ez valami gyáril méretű front lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nem gondolkoztatok még egy chat motoron itt? Szbadabb lenne mint ez a fórumos dolog... Mármint chatelésre... A probléma megoldásokra és leírásokra még mindíg ott lenne a fórum. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nem is tudtam hogy van kétajtós Caravan. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 http://www.carfashion-tuning.de/pics/galle...all/6opel02.jpg Nem is tudtam hogy van kétajtós Caravan. :huh: Mi ebben a fura? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Mi ebben a fura? Jaaaa hogy ez a dobozos Caravan... Na így má leesett. :lol: Én meg csak néztem mondom behegesztették a hátsó két ajtót vagy mivan... :D A sima Caravan-ban gondolkoztam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 http://www.carfashion-tuning.de/pics/galle...all/6opel02.jpg Nem is tudtam hogy van kétajtós Caravan. :huh: Nekem ez olyan halottaskocsi tuning style! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 http://www.carfashion-tuning.de/pics/galle...all/6opel02.jpg Nem is tudtam hogy van kétajtós Caravan. :huh: Húú, hát ez odab@sz! "ZSÍR" :D Nekem ez olyan halottaskocsi tuning style! Jó az! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 http://www.carfashion-tuning.de/pics/galle...all/6opel02.jpg Nem is tudtam hogy van kétajtós Caravan. :lol: Szerintem szép :huh: Nekünk is hasonló hátsó dob van a Caravan alatt, bár dieselnél nem tudom, van-e értelme, még az előző tulaj ízlését dícséri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts