pszilaj Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Nekem olyan lámpa tetszene igazán, mint amilyen a Seat -okon van... pölö ennek a két optikás lámpája... de nem lesz sosem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Nekem olyan lámpa tetszene igazán, mint amilyen a Seat -okon van... pölö ennek a két optikás lámpája... de nem lesz sosem... :lol: Végülis meg lehet oldani. Kell hozzá az Angeleyes síküveges búrája, mögé pedig be kell mókolni egy G Astra belsejét, az is hasonlóan két részből álló szabad tükrös fényszóró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Mi sem egyszerűbb :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
automi Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 Morcosított motorháztetőket külön lehet vásárolni vagy a gyáriakat szokták átalakítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 Én még nem láttam gyárilag morcosított géptetőt ( ettől függetlenül lehet hogy van ). :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Szép napot4 Lámpa fóliázásról lehet tudni valamit hogy a rendőrök ill kpm mit szól hozzá? Elvileg 85 90 % a fényáteresztése ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Helyben tarkónlövés jár érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Elhiszem, de mondjuk nem értem miért. Ha a kibocsájtott fény színe megfelelő (előre ha jól tudom fehér, borostyánsárga (ködlámpa) és kadmiumsárga (index) engedélyezett, az összes többi szín szabálytalan), valamint a vetítési kép is szabályos, akkor nem vágom hogy miért kötnek bele. Ha te vagy olyan "hülye" hogy saját magadnak szándékosan csökkented a fényerőt egy fóliával ami miatt kevésbé fogsz látni, az szvsz a te bajod, abba a szervek nem fognak belekötni, a fényerő nem követelmény még műszakin sem ha jól tudom. Az egyik kollegám borostyánsárgára fóliázott fényszóróval jár többtízezer km óta, a rendőrök még sosem szóltak érte. Tapasztalata szerint ez a szín ködben jobb mint a gyári fehér, lakott területen belül viszont rosszabb, mert pont olyan színe van mint a közvilágításnak, tehát ha égnek az utcai kandeláberek, akkor olyan mintha nem is égne a fényszórója, nem látni a fényét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Viszont neki azért nem szólnak, mert borostyánsárga színe lehet az első lámpának. Gondolom itt a sötétítő fóliáról volt szó, ami meg nem engedélyezett. Egyébként ha belegondolsz, igaz, hogy saját magának csökkenti a fényerőt és ezzel saját magának okoz gondot azzal, hogy nem lát, viszont mivan ha a sötétített lámpa miatt elül valakit az út szélén, mert nem látta? Akkor már nem csak saját magának okoz ezzel gondot szvsz, lehetséges hogy ezért törvénytelen? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Ez eszembe jutott nekem is, de akkor a régi (veterán) autók 6V-os izzója is törvénytelen lehetne, vagy a kiégett izzó úgyszintén, szóval nem hinném hogy ez lenne az ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Több ismerősöm is jár lekapcsolt állapotban gyakorlatilag teljesen fekete lámpákkal, nekem is le van sötétítve (igaz, nekem nem fóliával) és a kutya nem szólt még érte. A lámpákra kitalált fóliák, nem rontják a fényerőt annyira, hogy teljesen megvakulj, de értelemszerűen föl kell próbálni, és ha nem látsz vele, akkor meg le kell szedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Ez eszembe jutott nekem is, de akkor a régi (veterán) autók 6V-os izzója is törvénytelen lehetne, vagy a kiégett izzó úgyszintén, szóval nem hinném hogy ez lenne az ok. Kiégett izzóért szerintem félreállítanak és megbüntetnek. Főleg hogyha a kocsi bal oldalán nem világít az izzó, sok olyan autót látok, ahol még a helyzetjelző sem. Sötétben azt hiszed motoros, de mikor elmegy melletted rá kell gyere hogy tévedtél... A veterán autóknak pedig olyan a világítása amilyen. Régen az volt a jó, most más. Téged sem büntetnek meg azért, mert nem modern xenon lámpás autód van, hanem "elavult" izzós. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Kiégett izzóért szerintem félreállítanak és megbüntetnek. Miután nem kötelező hogy legyen nálad izzókészlet, mégis milyen alapon? Pláne ha azt mondom hogy mikor elindultam még égett... vagy ha kiég menet közben egy izzó és nincs nálam tartalék akkor trélert kéne hívnom vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Miután nem kötelező hogy legyen nálad izzókészlet, mégis milyen alapon? Pláne ha azt mondom hogy mikor elindultam még égett... vagy ha kiég menet közben egy izzó és nincs nálam tartalék akkor trélert kéne hívnom vagy mi? Ez abszolúte így van. Egy dologba köthetnek csak bele, ha elindulás előtt nem ellenőrzöd, ugyanis ezt a kresz előírja. Tehát, ha félreállítanak, és azt mondod, hogy: a) Elindulásnál még jó volt, ellenőrizted, tehát menet közben sajnos kiégett b)Tudsz róla, épp úton vagy a szerelődhöz, hogy kicserélje neked nem tehetnek ellened semmit, ugyanis ahogy Gábor is írta, már nem kötelező tartozék az izzókészlet. Mellesleg cserélj már ki az út szélén egy off Meganon egy fényszóróizzót. Garantáltan előbb sz..od le magad. De mondhatnám akár a Corollát is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Jaj tényleg, várjatok, azóta már nem kötelező az izzókészlet. Akkor ezt tekintsük tárgytalannak. De a régi vs új lámpa elvem attól még él :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kornel1129 Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Mi a véleményetek a motorháztető karbon fóliázásáról? Zavarnak a kavicsfelverődések helyei, és költséghatékonyabb mint festetni. Vectra B-ről lenne szó. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Mi a véleményetek a motorháztető karbon fóliázásáról? Zavarnak a kavicsfelverődések helyei, és költséghatékonyabb mint festetni. Vectra B-ről lenne szó. Szerintetek? Most hogy már minden tyúning swiftnek, meg az összes kékledes-helyzetjelzős üvegszálgyűjteménynek az van az elején, én föl nem tenném :rolleyes: Ugyan olyan leketyegett, elcsépelt lett, mint a matt fekete. Pár évvel ezelőttig húúúúúg.cciii, mostanra meg, hogy minden jóember, apuci levedlett bömbijét egyből elviszi feketére fóliáztatni, (mert amúgy kemény, csak annyira azért nem, hogy le is merje fújni :D ) már inkább cink lett. (szerintem) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Sziasztok. Tudna segíteni valaki? Ha van esetleg egy maradék darab, ugy 30x25 cm-es 3M fekete karbonmintás fóliája eladó, érdekelne. A kormány közepét szeretném fóliázni vele, de csak emiatt nem akarok megvenni egy egész, nagy darabot. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Srácok! A Coupéra és a cabriora hirdetett hátsószárny jó lehet a sedanra is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester.p Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 üdv. valaki nem tud olcsón ablakot fóliázni fejérmegyében? ha lehet fehérvár környékén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szelepsapkak Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Sziasztok! Opel lopásgátlós szelepsapka készlet, ingyenes országos kiszállítással. Könnyű megrendelés, a szállítást (ha van készleten) rövid határidővel vállalom. Minden érdeklődőt szívesen várok a honlapon. Igazi jó ötlet ajándékba Opel tulajdonosoknak, vagy saját autóra optikai tuningnak. Minden Opel fannak kötelező darab! :) www.szelepsapka.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropesz Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Sziasztok! Előre is elnézést ha rosz helyre írok de nem igazodok ki. Volna egy két eladó spoilerem amik igazából még soha nem voltak használva! Az árak változóak telón hívjatok és megbeszéljük. 06-20-520-82-93 képek itt találhatók:https://picasaweb.google.com/101763508582486431241/Spoilerek?authuser=0&feat=directlink Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május29, 2013 Megoszt Elküldve Május29, 2013 Tud valaki ajánlani olyan oldalt ahol lehet szélesség jelzőt kapni.?? Amik vannak , mind nagyok... Kiállnak / csúnya bunkón néznek ki. Kis kocka fazon érdekel, kis téglalap.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július22, 2013 Megoszt Elküldve Július22, 2013 Nyah, tuningoltunk optika. :D Astra GSi (DSi) Cavaran. Tudom... de akkor se bírom ki, hogy szpemmeljek tele mindent vele. Imádom :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts