Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem tudom eldönteni,hogy jól néz ki vagy borzasztó csúnya :D

Ha ezen gondolkodni kell, akkor az már régen rossz. :D Az a tetőszárny viszont nem biztos, hogy kellett volna...

Elküldve
Alurácsot ne kezdj el festegetni. Rá szarik egy légy és lepattog róla a festék. :D

Hm... nekem egész jól bírja eddig még a nagynyomású mosót is... :D

Elküldve
Nem tudom eldönteni,hogy jól néz ki vagy borzasztó csúnya :D

Ami legjobban el van rontva az maga a fotó.Vagy ennyire béna a fotós,vagy méretezési probléma lehet.Plusz a kerekek méretezése sem sikerült igazán.Azért normális kerékkel nem rossz cucc az. :D

f1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

f2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve (edited)
Ami legjobban el van rontva az maga a fotó.Vagy ennyire béna a fotós,vagy méretezési probléma lehet.Plusz a kerekek méretezése sem sikerült igazán.Azért normális kerékkel nem rossz cucc az. :D

http://kepfeltoltes.hu/thumb/110526/f1_www...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/thumb/110526/f2_www...ltoltes.hu_.jpg

http://www.cardomain.com/ride/544454/1992-opel-astra/page-2

Itt jobban látható :D

Módosítva : coupe
képpel nem idézünk
Elküldve
Maximálian egyetértek....

Leültetném én is csak már a 40mm-es rugóktól is néha majd kiesem a kocsiból...

Ebben tuti hogy airride és rövidített teló van.A belseje és a sárvédő szélesítése és a kerék méretezése10 pontos,de a karosszérián még túl sok a "sallang" az irányzathoz képest. :D

Ugyanez az ültetés készül nekem is,csak nálam a koptató már le fog érni teljesen a földre. :D

Elküldve
Ebben tuti hogy airride és rövidített teló van.A belseje és a sárvédő szélesítése és a kerék méretezése10 pontos,de a karosszérián még túl sok a "sallang" az irányzathoz képest. :)

Ugyanez az ültetés készül nekem is,csak nálam a koptató már le fog érni teljesen a földre. :D

Szerintem ez így hibátlan... ha le lenne vakarva róla minden akkor túl homogén lenne nekem.

Kinek ez kinek az tetszik :D

Elküldve
Szerintem ez így hibátlan... ha le lenne vakarva róla minden akkor túl homogén lenne nekem.

Kinek ez kinek az tetszik :D

Na azért nem mindent.Első rendszám helyét feltölteni kisimítani.oldalindex csere sötétítettre,díszcsík le,tetőantenna le,hátsó rendszám helyét lekicsinyíteni B-s rendszámra és kész. :D

Elküldve
Én azt nem értem, hogy a kerék hogyhogy nem korholja a sárvédőket???

Annyira közelnek látszik.... :)

pl, mert menet közben felemelkedik egy kicsit :D Ez a stílus nekem is bejön, ezért is adtam el a hátsó toldatot, amit nem tettem fel (szerencsére). De hiába tetszik, mert használni is szeretném az autót (néha 4 személlyel is) és a magyar utak erre nem alkalmasak. :D

• 3 months later...
Elküldve

Hali!

Nem tud nekem valaki segíteni abban,hogy szerezzek egy f astra Gsi csomitartó szárnyat normális áron?Amit eddig találtam arról mindíg lecsúsztam,amiket meg neten lehet rendelni azok komoly áron vannak és sztem utángyártottak.Ha valaki valamit tud,kérem jelezze.Előre is köszi!

• 3 months later...
Elküldve

A következő kérdéssel fordulok hozzátok. Összetört a gyári fényszóróm (F Astra), úgyhogy vennem kell újat. Megláttam neten ezeket az Angel Eyes lámpákat. Nekem tetszene. Van róla tapasztalatotok? Én azt hallottam, hogy a projektoros tompított nagyon szarul világít benne. Ez igaz, vagy csak szarul volt beállítva a srácnak?

Elküldve
A következő kérdéssel fordulok hozzátok. Összetört a gyári fényszóróm (F Astra), úgyhogy vennem kell újat. Megláttam neten ezeket az Angel Eyes lámpákat. Nekem tetszene. Van róla tapasztalatotok? Én azt hallottam, hogy a projektoros tompított nagyon szarul világít benne. Ez igaz, vagy csak szarul volt beállítva a srácnak?

Menj be az Astra F, GyIK nevezetű topicba, ott találsz leírást az Angel lámpákról. :lol:

Elküldve

Már nem először írom le, hogy bizony az angel eyes lámpa képességei elég gyengék. Egyrészt nem lehet beállítani rendesen, precízen, másrészt a fényereje is gyatra. A gyári fényszóró sokkal jobban világít.

Nekem volt, 2-3 éve tavasszal vettem, és még azév őszén el is adtam és gyári Valeo-ra cseréltem. Azóta nem is vágyom az angel exes-ra. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.