mélykék76 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Mért van mindenkinek baja ezzel a szép színnel :D Estleg keresd meg őt : http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=8996 Link to comment Megosztás: More sharing options...
deathdealer Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 El fogok gondolkodni ezen az zöldön, ha ennyire zavaró :D :lol: :lol: :lol: Ne nyuld le a színemet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
deathdealer Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Estleg keresd meg őt : http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=8996 Oké megkeresem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Ne nyuld le a színemet :lol: Áhhhnem, lehet mondjuk így is írni :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Elmentek ti a francba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 olyan erotikusak ezek a színek :D b@sszák a szemem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deathdealer Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 olyan erotikusak ezek a színek :D b@sszák a szemem :lol: :lol: Akkor elérték a céljukat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Sziasztok! A vaterán láttam 2,6 cm magas króm betüket. Azt irták: stabil, erős öntapadós ragasztó van rajta. Csak félek ha felrakom, és esetleg egyszer le kell szedni, akkor leszedheti a festéket? Vagy az ilyen feliratok leszedésének van saját technikája? Üdv: Pinocchio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Akkor elérték a céljukat :lol: Hááááá...na akkor erre varrjatok gombot... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Nincs se tűm, se cérnám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Sziasztok! A vaterán láttam 2,6 cm magas króm betüket. Azt irták: stabil, erős öntapadós ragasztó van rajta. Csak félek ha felrakom, és esetleg egyszer le kell szedni, akkor leszedheti a festéket? Vagy az ilyen feliratok leszedésének van saját technikája? Üdv: Pinocchio Ha esetleg marad valamennyi ragasztó a fényezésen akkor nitrohigítóval meg tudod oldani, és az a festésben sem tesz kárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Ha esetleg marad valamennyi ragasztó a fényezésen akkor nitrohigítóval meg tudod oldani, és az a festésben sem tesz kárt. És általában az öntapadós ragasztóval ragasztott tárgyak hő hatására eltávolíthatók. pölö hajszárítóval. Amit a tecsóban vettem pótféklámpát azt is úgy kellett felragasztani a hátsó ablakra, jó is volt amíg nem álltam a kocsival napra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Sziasztok! Köszönöm az információt! További szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ibu Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hyhy! Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék alu pedálszettet tenni g astra-ba. Szerintetek konkréten milyet érdemes venni ami, méretpontos lenne (pont a régi pedálra illeszkedik, nem lóg ki egyik irányból sem) ? Válaszokért előre is thx!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hyhy! Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék alu pedálszettet tenni g astra-ba. Szerintetek konkréten milyet érdemes venni ami, méretpontos lenne (pont a régi pedálra illeszkedik, nem lóg ki egyik irányból sem) ? Válaszokért előre is thx!! Nem pont az a lényeg, hogy nagyobb, mint a normál pedál? Szerintem méretpontos nincs...pont azért univerzális! Ha csináltatsz, akkor az biztos méretpontos lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ha esetleg marad valamennyi ragasztó a fényezésen akkor nitrohigítóval meg tudod oldani, és az a festésben sem tesz kárt. A nitróval csak óvatosan.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 A nitróval csak óvatosan.... :huh: Én is inkább a lakkbenzint próbálnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nem pont az a lényeg, hogy nagyobb, mint a normál pedál? Szerintem méretpontos nincs...pont azért univerzális! Ha csináltatsz, akkor az biztos méretpontos lesz. Hát amit én láttam, az is általában nagyobb volt, mint a gyári gumi a pedálon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nem pont az a lényeg, hogy nagyobb, mint a normál pedál? Szerintem méretpontos nincs...pont azért univerzális! Ha csináltatsz, akkor az biztos méretpontos lesz. Van olyan amit direkt G Astrára terveztek, csak sajna elég drága: ~30000Ft a szett... Itt van ni: Ha érdekel itt a cikkszáma: i9517588 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csontvaz Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nincs olyan pedál ami hegeszthető? Nekem ezek a felcsavarozom megoldások nem igazán tetszenek. Havernak is volt de elég kiábrándító látvány amikor össze-vissza áll meg lötyög a pedálon. Igaz ez a pár ezer forintos gagyi kategória volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nincs olyan pedál ami hegeszthető? Nekem ezek a felcsavarozom megoldások nem igazán tetszenek. Havernak is volt de elég kiábrándító látvány amikor össze-vissza áll meg lötyög a pedálon. Igaz ez a pár ezer forintos gagyi kategória volt. Leveszed a gumit a pedálról, és akkor már oda lehet "heftelni" vékony elektródával, de nagyon óvatosan, hogy el ne égesd az aluminiumot. Szerintem!!! De ha a csavarokat normálisan meghúzza az ember, nem szabad annak lötyögni. Vagy de? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Van olyan amit direkt G Astrára terveztek, csak sajna elég drága: ~30000Ft a szett... Itt van ni: http://www.irmscher-bitz.com/catalog/images/i3817301.jpg Ha érdekel itt a cikkszáma: i9517588 No ez tényleg csini darab....Mondjuk 30 ropiért már csini lehet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csontvaz Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Leveszed a gumit a pedálról, és akkor már oda lehet "heftelni" vékony elektródával, de nagyon óvatosan, hogy el ne égesd az aluminiumot. Szerintem!!! De ha a csavarokat normálisan meghúzza az ember, nem szabad annak lötyögni. Vagy de? :huh: Elvileg nem szabadna, de egy idő után mindig fellazult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Elvileg nem szabadna, de egy idő után mindig fellazult. Pici anya kell a csavar másik oldalára. Ennyi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Van olyan amit direkt G Astrára terveztek, csak sajna elég drága: ~30000Ft a szett... Itt van ni: http://www.irmscher-bitz.com/catalog/images/i3817301.jpg Ha érdekel itt a cikkszáma: i9517588 Gyári szpídszert pedál is ilyen gömbös. Jó, nem kék gömbös :) De nem is ennyibe kerül :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts