Stock16v Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Tartom akkor is,amit mondtam,szerintem randa! :lol: Ez úgy kezdődött hogy vettem az ebay-n egy supersprint középrészt.60mm-es volt és olyan azonosítószám volt rajta hogy amikor felhívtam a képviseletet nem tudtak róla semmit.Aztán írtak a gyárba hogy ki fia borja.Ők azt felelték hogy a 90-es évek elején a Powersprint rendelésére lett gyártva 50db kipufogó c20xe kislökhárítós astrákra és van még 2db hátsódob ehez a középrészhez.Vettem 1et.Úgyhogy nagyon nem tudtam variálni ezzel kapcsolatban ez volt és kész! :huh:
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 A 167-es tuti hogy toldat. Miből gondolod?Tudomásom szerint a Rieger továbbra sem gyárt toldatot.
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Ez úgy kezdődött hogy vettem az ebay-n egy supersprint középrészt.60mm-es volt és olyan azonosítószám volt rajta hogy amikor felhívtam a képviseletet nem tudtak róla semmit.Aztán írtak a gyárba hogy ki fia borja.Ők azt felelték hogy a 90-es évek elején a Powersprint rendelésére lett gyártva 50db kipufogó c20xe kislökhárítós astrákra és van még 2db hátsódob ehez a középrészhez.Vettem 1et.Úgyhogy nagyon nem tudtam variálni ezzel kapcsolatban ez volt és kész! :huh: Eszem ágában sem volt bántani téged,nem kell magyarázkodnod emiatt! Ha neked tetszik sz@rd le ki-mit mond.
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 De ehhez a kombóhoz szériában járt egy GSi Caravan ish! :huh: :D Mééééén ? Eztnemétem :lol:
Demó Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Miből gondolod?Tudomásom szerint a Rieger továbbra sem gyárt toldatot. A Rieger már mindig is gyártott toldatot. :huh: Gyárt koppintott GSI lököst is, de ez toldat.
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Mééééén ? Eztnemétem :lol: A sárga service caravan,elé kötve.Dereng valami? :huh:
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 A Rieger már mindig is gyártott toldatot. :huh: Gyárt koppintott GSI lököst is, de ez toldat. A Rieger sosem gyártott toldatot!Mutasd meg hogy hol lehet ilyet venni gsi-re! :lol:
Tom Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Miből gondolod?Tudomásom szerint a Rieger továbbra sem gyárt toldatot. Én is úgy tudom ahogy a Demo. Ezen szerintem látszódik hogy toldat, ott a nagy rés a lökös és e között. Nekem nem jönnek be a toldatok se az első, se a hátsó GSi lökhárítókon. Az úgy már túl sok.
warwolf Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 A Rieger sosem gyártott toldatot!Mutasd meg hogy hol lehet ilyet venni gsi-re! :lol: Lehet venni, én is láttam anno asszem Ebayen is.Ebként nekem is tecc. az a kipuffvég.Szal nem vagy egyedül! :huh:
Tom Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 A Rieger sosem gyártott toldatot!Mutasd meg hogy hol lehet ilyet venni gsi-re! :lol: Nem megy a honlapjuk.:huh:
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Nem megy a honlapjuk.:huh: Ja én is próbáltam! :lol: Ird be az ebay-n a keresőbe hogy rieger astra f....meg fogsz lepődni mit hoz fel :D
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Na valóban nem megy a honlapjuk...viszont a holland az megy... És hopp ott a toldat 118 EUr-ért... :huh: Katt-klikk...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Na valóban nem megy a honlapjuk...viszont a hollan az megy... És hopp ott a toldat 118 EUr-ért... :lol: Katt-klikk... A holland oldalon is ugyan olyan rondán néz ki! :huh:
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Na valóban nem megy a honlapjuk...viszont a holland az megy... És hopp ott a toldat 118 EUr-ért... :huh: Katt-klikk... 118euróért a koptatót tudod megvenni :lol:
coupe Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 118euróért a koptatót tudod megvenni :lol: Szerintem se lehet eredeti reiger toldatot venni :huh:
Demó Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 A Rieger sosem gyártott toldatot!Mutasd meg hogy hol lehet ilyet venni gsi-re! :lol: Ki beszélt itt GSI-röl? :huh: "Miből gondolod?Tudomásom szerint a Rieger továbbra sem gyárt toldatot."
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Szerintem se lehet eredeti reiger toldatot venni :lol: Most miért nem hiszitek el??? Ott a Rieger katalogus...elöbb linkeltem...és a 118 EUR az a lökhárító alá felillesztett toldat... CSak Pdf fájlban van a motyó...de gondolom megtaláljátok...szép piros GSI van a képen... :huh:
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Ki beszélt itt GSI-röl? :huh: "Miből gondolod?Tudomásom szerint a Rieger továbbra sem gyárt toldatot." Ki beszél itt másról mint gsi?Engem különösebben nem érdekel hogy audi 80ra mit lehet kapni
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Lehet egyben is kapni a lökössel, meg külön is... RIEGER voorbumper Infinity I, Astra F, ook GSi, ABS 307,00 RIEGER spoilerzwaard voor voorbumper, zonder TÜV, ABS 118,00
coupe Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Most miért nem hiszitek el??? Ott a Rieger katalogus...elöbb linkeltem...és a 118 EUR az a lökhárító alá felillesztett toldat... CSak Pdf fájlban van a motyó...de gondolom megtaláljátok...szép piros GSI van a képen... :lol: Azért mert az nem a toldat,hanem az alatta levő lap amit koptatónak hívnak..... :huh: :D :D :P :D
Demó Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Most miért nem hiszitek el??? Ott a Rieger katalogus...elöbb linkeltem...és a 118 EUR az a lökhárító alá felillesztett toldat... CSak Pdf fájlban van a motyó...de gondolom megtaláljátok...szép piros GSI van a képen... :huh: A piroson Rieger lökös van...
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Azért mert az nem a toldat,hanem az alatta levő lap amit koptatónak hívnak..... :huh: :lol: :D :P :D Ketten talán csak sikerül :P :D
Recommended Posts